Новости за 07.09.2023

Opel показав сімейний електромобіль Astra Sports TourerOpel показав сімейний електромобіль Astra Sports Tourer
Універсал Opel Astra Sports Tourer Electric оснащений 156-сильним мотором і здатний розвинути 170 км/год. Електромобіль має місткий 516-літровий багажник.
Audi показала електричний кросовер-пікап ActivesphereAudi показала електричний кросовер-пікап Activesphere
Компанія Audi у рамках Міжнародного автосалону у Мюнхені показала публіці концептуальний електричний кросовер Activesphere, який натисканням однієї кнопки в салоні, чи на брелоку від авто перетворюється на справжній пікап.
Власник «горбатого» Запорожця вклав у нього 60 тисяч євроВласник «горбатого» Запорожця вклав у нього 60 тисяч євро
Дуже дорогий і ефектний ЗАЗ 965 зробили у Болгарії. Як запевняє його власник, на цей Запорожець було витрачено 8 років копіткої роботи і 60 тисяч євро!
Mercedes-Benz презентував електричний мінівен EQV на IAA MobilityMercedes-Benz презентував електричний мінівен EQV на IAA Mobility
Мінівен Mercedes-Benz EQV змінився зовні і отримав повністю новий салон. Електрокар здатний проїхати понад 400 км без підзарядки.
КСУ визнав конституційною конфіскацію нерозмитнених автоКСУ визнав конституційною конфіскацію нерозмитнених авто
Конституційний Суд визнав конституційними положення Митного кодексу, які передбачають накладення штрафу в розмірі десяти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або конфіскацію транспортних засобів за їх нерозмитнення у встановлені терміни.
Китайські бренди Neta та Avatr залучили 1,3 млрд євро від невідомих інвесторівКитайські бренди Neta та Avatr залучили 1,3 млрд євро від невідомих інвесторів
Бренд Neta, створений Hozon Auto спеціально для виробництва електрокросоверів, і заснована Changan, Huawei та марка Avatr, що належить CATL, завершили перехресний раунд фінансування на суму 1,26 млрд євро. З
Cupra в Мюнхені показала компактний електромобіль RavalCupra в Мюнхені показала компактний електромобіль Raval
Cupra Raval відрізняється незвичайним дизайном і стане спортивною альтернативою Volkswagen ID.2. Електромобіль оснастять 226-сильним електромотором, а розгін до сотні займатиме 6,9 секунди.
Обміняно понад 25 000 посвідчень водія через ДП «Документ» за кордономОбміняно понад 25 000 посвідчень водія через ДП «Документ» за кордоном
Головний сервісний центр МВС разом із Державною міграційною службою України надали можливість отримати послугу з обміну посвідчення водія через мобільно-технічні комплекси обслуговування громадян ДП «Документ».
Сучасні автомобілі безперервно шпигують за власникамиСучасні автомобілі безперервно шпигують за власниками
Згідно з останніми даними проєкту Mozilla Privacy Not Included, автомобілі останніх років постійно збирають інформацію про своїх власників, таку як раса, вага, самопочуття, географія переміщень і навіть вираз обличчя.
Toyota представила 450-сильний спорткар GR Supra GT4 100 EditionToyota представила 450-сильний спорткар GR Supra GT4 100 Edition
Toyota GR Supra GT4 100 Edition став найдорожчою версією спорткара. Під капотом розташований 450-сильний двигун, а розгін до сотні займає менше ніж 4 секунд.
Новий електромобіль Nio EC6 помічено перед дебютомНовий електромобіль Nio EC6 помічено перед дебютом
Кросовер Nio EC6, який вийшов на ринок у 2020 році, готується до першої зміни покоління. Презентація новинки очікується до кінця цього місяця, але точної дати поки немає.
Унікальний Ford Torino більше 30 років провів у гаражіУнікальний Ford Torino більше 30 років провів у гаражі
Власник досі планує зібрати свій Ford Torino Cobra. Навіть придбав кілька запчастин, але процес збирання обіцяє бути довгим.
Lancia готуює недорогий компактний електрокар із запасом ходу 400 кмLancia готуює недорогий компактний електрокар із запасом ходу 400 км
Нова Lancia Ypsilon позначить старт «перезавантаження» італійського бренду і стане першим електрокаром у його історії. Хетчбек отримає 156-сильну установку та зможе проїхати 400 км без підзарядки.
Tesla в Китаї у співпраці з McDonalds випустила ложку для McFlurry у стилі CybertruckTesla в Китаї у співпраці з McDonalds випустила ложку для McFlurry у стилі Cybertruck
Tesla та McDonalds запускають у Китаї «Cyber ​​Spoon» - ложку для морозива McFlurry за 4 долара, натхненну Cybertruck.
Продаж пального в Росії став збитковим для АЗСПродаж пального в Росії став збитковим для АЗС
З середини червня продаж бензину завдає власникам російських АЗС збитків, щодо дизпального така картина спостерігається з середини серпня.
Компанія Chevrolet готує електричний CorvetteКомпанія Chevrolet готує електричний Corvette
Chevrolet нещодавно представив гібридний варіант суперкара Corvette під назвою E-Ray. Але американський автовиробник йде ще далі і готує електричну версію легендарного суперкара.
ZF представляє інноваційний інтегрований ремінь безпекиZF представляє інноваційний інтегрований ремінь безпеки
Інтегрований ремінь безпеки ZF покращує положення пасажира, допомагаючи зменшити травми у разі зіткнення. Серцем системи є активний натягувач ременя ACR8.
Інженерно-саперним групам ЗСУ передали нові пікапиІнженерно-саперним групам ЗСУ передали нові пікапи
Благодійний фонд «Повернись живим» передав десятьом інженерно-саперним групам одного з полків Командування Сил підтримки ЗСУ нові пікапи та спеціальне спорядження на загальну суму 13 256 084 грн.
Компанія GAC показала розкішний сімейний автомобіль з низькою витратою паливаКомпанія GAC показала розкішний сімейний автомобіль з низькою витратою палива
Витрата пального GAC Trumpchi E8 становитиме менше ніж 5 літрів на 100 км. Розкішний мінівен надійде в продаж у Китаї вже наприкінці цього року.
Компанія BMW «наживо» показала електричний концепт Vision Neue KlasseКомпанія BMW «наживо» показала електричний концепт Vision Neue Klasse
На Міжнародному автосалоні IAA 2023 в Мюнхені BMW продемонстрував електричне майбутнє бренду на прикладі концепту Vision Neue Klasse.
Унікальний «Бастіон-02» знищує противника на ДонеччиніУнікальний «Бастіон-02» знищує противника на Донеччині
Рідкісні та ефективні, саме так можна схарактеризувати бойовий комплекс реактивної системи залпового вогню «Бастіон-02».
Ексклюзивний Bugatti потрапив у безглузду ДТП із маршруткоюЕксклюзивний Bugatti потрапив у безглузду ДТП із маршруткою
Bugatti Chiron Super Sport - рідкісна лімітована версія моделі. Суперкар оснащений 1600-сильним W16 і здатний розвинути 440 км/год.
В Ужгороді змайстрували баггі - винищувач танківВ Ужгороді змайстрували баггі - винищувач танків
26-річний конструктор Максим Ладиженський змайстрував в Ужгороді для військових саморобний всюдихід. Перед відправкою на фронт для баггі влаштували тест-драйв, випробували на полі й у воді.
Конкуренція змусила Tesla знизити вартість автопілота на 3000 доларівКонкуренція змусила Tesla знизити вартість автопілота на 3000 доларів
Наразі у конфігураторі Tesla вартість системи Full Self-Driving (FSD) для всіх моделей, представлених на ринку США, знижено до 12 тисяч доларів.
Максимум допусків та специфікацій розширює його застосування в автомобілях. Про що мова?Максимум допусків та специфікацій розширює його застосування в автомобілях. Про що мова?
До 24 вересня 2023 року в Україні на 5-літрову каністру Top Tec 4100 5W-40 діє знижка 15%. У цей же період акція розповсюджується і на оливу Top Tec 4110 5W-40.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015