Новости за 07.05.2023

Ford Mustang 2024 подорожчав ще до початку продажівFord Mustang 2024 подорожчав ще до початку продажів
Підвищення цін є результатом того, що новий Ford Mustang сьомого покоління обкладається податком, який застосовують у США до автомобілів, які не відповідають федеральним стандартам економії палива.
На продаж виставили унікальний будинок на колесах MercedesНа продаж виставили унікальний будинок на колесах Mercedes
Стару вантажівку Mercedes-Benz Unimog U1300L перетворили на практичний будинок на колесах. Його високий кліренс дозволяє проїхати будь-де.
BMW оголосила масштабну кампанію по відкликаннюBMW оголосила масштабну кампанію по відкликанню
Німецька автомобілебудівна компанія BMW запускає масштабну кампанію відкликання, яка зачепить близько 90 тисяч старих седанів і кросоверів через потенційно небезпечні подушки безпеки виробництва Takata.
Hyundai розробив штучні звуки двигуна для електромобілівHyundai розробив штучні звуки двигуна для електромобілів
Hyundai IONIQ 5 N відтворює фальшивий звук двигуна в новому тизерному відео.
Нюрбургринг запровадив нові правила для автомобілівНюрбургринг запровадив нові правила для автомобілів
Багато класичних машин не зможуть тепер відвідувати легендарну трасу.
Tesla почала використовувати новітні акумуляторні батареї BYD BladeTesla почала використовувати новітні акумуляторні батареї BYD Blade
Німецький завод Tesla у Брунхайді, неподалік Берліна, розпочав виробництво кросоверів Model Y з літій-залізо-фосфатними акумуляторними батареями BYD Blade.
E.volution GmbH презентував наднадійний електричний мінівенE.volution GmbH презентував наднадійний електричний мінівен
E.volution Space - електричний мінівен підвищеної прохідності. Завдяки мотор-генератору він зможе проїхати 750 км без підзарядки.
Chery представила оновлений кросовер Tiggo 5xChery представила оновлений кросовер Tiggo 5x
Компанія Chery представила у Китаї рестайлінгову версію компактного кросовера Tiggo 5x.
Toyota вже цього року обладнає Prius PHEV сонячними панелямиToyota вже цього року обладнає Prius PHEV сонячними панелями
Японська компанія Kaneka оголосила, що виробник автомобілів Toyota Motor Corporation вибрав їхні кристалічні кремнієві сонячні елементи для використання в одному зі своїх електромобілів.
Електричний Rivian R1S підтвердив безпеку в тесті IIHSЕлектричний Rivian R1S підтвердив безпеку в тесті IIHS
Великий електричний позашляховик Rivian R1S 2023 року отримав нагороду TOP SAFETY PICK+ від Страхового інституту шосейної безпеки.
Новий Volkswagen T-Cross «засвітився» без камуфляжуНовий Volkswagen T-Cross «засвітився» без камуфляжу
Volkswagen готують оновлення для кросовера T-Cross 2024 модельного року. Автомобіль отримає розширений список опцій і змінену зовнішність.
У підземному гаражі знайшли Skoda Favorit в ідеальному станіУ підземному гаражі знайшли Skoda Favorit в ідеальному стані
Чеський Skoda Favorit проїхав 37 кілометрів і залишається в такому стані, ніби щойно виїхав з салону.
Опубліковано перші фото оновленого кросовера Hyundai Creta 2024Опубліковано перші фото оновленого кросовера Hyundai Creta 2024
У Мережі опубліковано перші фотографії прототипу оновленого кросовера Hyundai Creta, який отримає рейстайлінг у стилі нещодавно представленого седана Verna.
У Південній Африці зламалася єдина машина для друку посвідчень водіївУ Південній Африці зламалася єдина машина для друку посвідчень водіїв
За останні два роки машина для друку посвідчень водія виходила з ладу щонайменше двічі. Коли стало відомо про перший збій, південноафриканці також дізналися, що в країні немає аналогів цього обладнання.
Класичний Land Rover Defender повернувся у лімітованій версіїКласичний Land Rover Defender повернувся у лімітованій версії
Land Rover представив нову лімітовану версію класичного Defender, знятого з виробництва ще 2016 року. Видання під назвою Islay Edition приурочене до 75-річчя бренду.
Світові автогіганти змогли подолати дефіцит напівпровідників та комплектуючихСвітові автогіганти змогли подолати дефіцит напівпровідників та комплектуючих
Найбільші світові автовиробники розповіли про зростання продажів та прибутку в першому кварталі 2023 року. Концернам нарешті вдалося подолати дефіцит напівпровідників та комплектуючих.
Компанія General Motors показала новий Buick LaCrosseКомпанія General Motors показала новий Buick LaCrosse
Седан Buick LaCrosse відрізняється елегантним ретро-дизайном та багатим оснащенням. Модель запропонована з бензиновими турбомоторами потужністю 179 та 237 к.с.
Продажі сідлових тягачів в Україні продовжують зменшуватисьПродажі сідлових тягачів в Україні продовжують зменшуватись
Експерти проаналізували статистику реєстрацій транспортних засобів в Україні протягом квітня та визначили топ моделей в трьох сегментах сідлових тягачів
Компанія JAC показала новий бюджетний Yiwei 3Компанія JAC показала новий бюджетний Yiwei 3
Компанія JAC Auto анонсувала початок продажів електричного хетчбека Yiwei 3 у червні.
Bugatti серії World Record Edition «зібралися» на спеціальному заході у МольсхайміBugatti серії World Record Edition «зібралися» на спеціальному заході у Мольсхаймі
Серія автомобілів Bugatti World Record Edition почалася у 2010 році, коли Veyron 16.4 Super Sport встановив рекорд максимальної швидкості для серійних автомобілів.
Skoda показала на відео новий SuperbSkoda показала на відео новий Superb
Чеська компанія Skoda почала частково розсекречувати флагманське сімейство Superb четвертого покоління
У Великій Британії виявлено рідкісний універсал «Москвич»У Великій Британії виявлено рідкісний універсал «Москвич»
Мало хто знає, що універсали «Москвич-427» постачалися на експорт. Для країн із лівостороннім рухом було створено праворульну версію моделі.
У США на вулиці помітили ще не випущений електричний CadillacУ США на вулиці помітили ще не випущений електричний Cadillac
У мережі опублікували відео прототипа нового електричного Cadillac EV, який почне продаватись вже наприкінці наступного року.
Вантажівки Scania отримали нові коробки передач для важких умов експлуатаціїВантажівки Scania отримали нові коробки передач для важких умов експлуатації
Компанія Scania представляє нові автоматизовані коробки передач для важких умов експлуатації - G25CH та G33CH.
Skoda готує новий електрокросовер з великим запасом ходуSkoda готує новий електрокросовер з великим запасом ходу
Skoda Elroq стане електричною альтернативою кросовера Karoq. Модель запропонує великий запас ходу та може отримати заряджену версію vRS.
Анонсовано електричний Fisker Ocean зі змінними акумуляторамиАнонсовано електричний Fisker Ocean зі змінними акумуляторами
У майбутньому Fisker хоче запропонувати свою дебютну модель Ocean зі змінними акумуляторами. Це стало можливо завдяки співпраці з американською компанією Ample.
В Alfa Romeo натякнули на конкурента Tesla Model XВ Alfa Romeo натякнули на конкурента Tesla Model X
Alfa Romeo, відомий італійський бренд, який почав своє американське відродження майже десять років тому, випустить у Сполучених Штатах великий повністю електричний позашляховик сегмента E-SUV.
Chery готує дешевий кросовер Jaecoo 7Chery готує дешевий кросовер Jaecoo 7
Новий Jaecoo 7 від Chery орієнтований на експорт і продаватиметься за межами Китаю.
Volvo звільнить 1300 офісних співробітників для скорочення витратVolvo звільнить 1300 офісних співробітників для скорочення витрат
Виробник автомобілів Volvo Cars звільнить близько 1300 офісних співробітників у Швеції в рамках скорочення витрат.
REE Automotive розширює лінійку розвізних електромобілівREE Automotive розширює лінійку розвізних електромобілів
На виставці ACT Expo, що проходила з 1 по 4 травня в Анахаймі (Каліфорнія), ізраїльська компанія REE Automotive представляє новинку - модель розвізного електромобіля P7-C у вигляді шасі з кабіною.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015