Новости за 06.09.2023

Найдорожчий кросовер Toyota презентували офіційноНайдорожчий кросовер Toyota презентували офіційно
Toyota Century SUV отримав розкішний салон, який розрахований на задніх пасажирів. Кросовер оснащений гібридною силовою установкою та може проїхати понад 50 км на електротязі.
Учасники Burning Man застрягли у гігантській пробці у пустеліУчасники Burning Man застрягли у гігантській пробці у пустелі
По пустелі Блек-Рок (штат Невада, США) прокотилися сильні зливи. За кілька днів випала річна норма опадів, через що розмило дороги, полонивши десятки тисяч учасників та гостей культового фестивалю Burning Man.
Електромобіль Volkswagen ID.4 стане потужнішим і значно дешевшимЕлектромобіль Volkswagen ID.4 стане потужнішим і значно дешевшим
Електромобіль Volkswagen ID.4 отримає нові версії потужністю до 340 к.с. зі збільшеним запасом ходу. Комплектацію моделі розширять.
Опубліковано фото роботи адаптивної підвіски Tesla CybertruckОпубліковано фото роботи адаптивної підвіски Tesla Cybertruck
Нові фотографії показують, наскільки адаптивна пневматична підвіска Tesla Cybertruck може збільшити кліренс автомобіля.
Яка частина автомобіля завдає найбільшої шкоди довкіллю?Яка частина автомобіля завдає найбільшої шкоди довкіллю?
Дослідники виявили, що авто небезпечні не тільки вихлопними газами, - набагато страшніше те, що відбувається зі зношеними шинами.
Новий електричний Peugeot e-3008 презентують 12 вересняНовий електричний Peugeot e-3008 презентують 12 вересня
Peugeot підтвердила дебют нового e-3008. Презентацію електрокросовера проведуть 12 вересня, через день після завершення автосалону IAA Mobility 2023 у Мюнхені.
На аукціон виставлено унікальний спортивний позашляховик Dodge Durango Shelby SP 360На аукціон виставлено унікальний спортивний позашляховик Dodge Durango Shelby SP 360
Випущено лише 300 позашляховиків Dodge Durango Shelby SP 360. Заряджена модель отримала потужний компресорний V8 і спортивні сидіння.
Середня ціна на автогаз перевищила 24 грн/лСередня ціна на автогаз перевищила 24 грн/л
Середня ціна на скраплений газ у період із 5 по 6 вересня у мережах АЗС збільшилася на 0,10 грн/л - до 24,14 грн/л.
Audi представила оновлені кросовери Audi Q8 та SQ8Audi представила оновлені кросовери Audi Q8 та SQ8
Оновлений Audi Q8 надійде в продаж у Європі за ціною від 93 170 доларів. Кросовер став технологічнішим і отримав кілька змін в салоні.
Mercedes-Benz надав Україні понад 100 військових вантажівокMercedes-Benz надав Україні понад 100 військових вантажівок
Німецький автовиробник Mercedes-Benz Special Trucks поставив Міністерству оборони України понад 100 вантажівок Zetros підвищеної прохідності.
Опубліковано нові фото Skoda Superb 2024Опубліковано нові фото Skoda Superb 2024
Нова Skoda Superb збереже знайомий дизайн, але стане більшою та просторішою всередині. Лінійка вперше отримає гібридні модифікації.
Tesla подала до суду на китайську фірму через порушення технологічної таємниціTesla подала до суду на китайську фірму через порушення технологічної таємниці
Автовиробник Tesla звернувся до суду з позовом до китайської компанії Bingling Intelligent Technology, яка займається виробництвом мікросхем і автозапчастин, за порушення комерційної таємниці та недобросовісну конкуренцію.
Компанія BMW показала новий електрокросовер Neue KlasseКомпанія BMW показала новий електрокросовер Neue Klasse
Електрокросовер BMW Neue Klasse сильно відрізнятиметься від поточних моделей бренду. Новинка складе конкуренцію майбутньому Audi Q6 e-tron.
У Німеччині продовжують вилучати автомобілі з російськими номерамиУ Німеччині продовжують вилучати автомобілі з російськими номерами
Приблизно з кінця травня 2023 року росіяни, які вирішили вирушити до Європи на власних автомобілях, почали скаржитися, що на території Німеччини їх позбавляють транспортних засобів.
Знамените купе Plymouth Barracudaпонад 40 років простояло покинутимЗнамените купе Plymouth Barracudaпонад 40 років простояло покинутим
Купе Plymouth Barracuda не покидало гараж з 1982 року. Знамените спортивне авто добре збереглося і має невеликий пробіг.
ЄБРР надасть 182 млн євро на модернізацію автошляху від Львова до польського кордонуЄБРР надасть 182 млн євро на модернізацію автошляху від Львова до польського кордону
Європейський банк реконструкції та розвитку (ЄБРР) змінює призначення кредиту для Державного агентства відновлення та розвитку інфраструктури України (раніше Укравтодор).
В Європі презентували електромобіль Avatr 12В Європі презентували електромобіль Avatr 12
Електромобіль Avatr 12 запропоновано у версіях потужністю 313 і 578 к.с. У седана немає дзеркал заднього виду - їх замінюють камери.
Кнопки перемикання передач у новій Tesla Model 3 перенесли на стелюКнопки перемикання передач у новій Tesla Model 3 перенесли на стелю
Після презентації оновленої Tesla Model 3 почали публікувати цікаві подробиці про особливості автомобіля, що втратив підрульові перемикачі.
Раритетне купе Alfa Romeo оснастили двигуном від FerrariРаритетне купе Alfa Romeo оснастили двигуном від Ferrari
Alfa Romeo 105 отримав кілька поліпшень, щоб упоратися зі збільшеною потужністю. Проєкт перебуває на фінальній стадії, але належить виконати ще багато роботи.
Виробництво електричного кросовера KIA EV6 зупинено через пожежуВиробництво електричного кросовера KIA EV6 зупинено через пожежу
KIA зупинила конвеєр заводу Autoland Hwaseong 3 у Південній Кореї, на якому збирають електричний кросовер EV6.
Land Rover Defender підготували до перегонів бездоріжжямLand Rover Defender підготували до перегонів бездоріжжям
На Land Rover Bowler Defender можна взяти участь у заводському чемпіонаті з ралі. Позашляховик отримав безліч поліпшень і оснащений 300-сильним двигуном.
Рятувальникам передали унікальну машину для розмінуванняРятувальникам передали унікальну машину для розмінування
Асоціація рятувальників Естонії - Paasteliit передала українським піротехнікам машину механічного розмінування MV-4 Scorpion.
Mercedes-Benz показав надпотужний гібридний суперкарMercedes-Benz показав надпотужний гібридний суперкар
Суперкар Mercedes-AMG GT E Performance оснастять надпотужною гібридною установкою. Він зможе розвивати швидкість понад 320 км/год і пересуватися на електротязі.
У США хочуть відкликати 52 млн авто через несправність подушок безпекиУ США хочуть відкликати 52 млн авто через несправність подушок безпеки
Американські регулятори автомобільної безпеки заявили, що 52 млн подушок безпеки, вироблених компаніями ARC Automotive і Delphi Automotive, повинні бути відкликані, оскільки вони можуть розірватися.
На європейський ринок виходить одразу два електромобілі BYDНа європейський ринок виходить одразу два електромобілі BYD
У Європі будуть продаватись два нові електромобілі - седан BYD Seal і кросовер Seal U. Ці моделі вирізняються стильним дизайном та інноваційними технологіями.
На Одещині обмежили рух вантажівок вденьНа Одещині обмежили рух вантажівок вдень
Рух вантажного транспорту автошляхами Одеської області з 10 до 18 години буде обмежено. Заборона стосується вантажівок вагою понад 24 тонни та навантаженням на вісь 7 тонн.
Знайдено раритетний американський ретроавтомобіль Buick Gran Sport в новому станіЗнайдено раритетний американський ретроавтомобіль Buick Gran Sport в новому стані
Випущено лише 809 купе Buick Gran Sport 1972 року у виконанні 455 Stage 1. Спортивне авто оснащене величезним 7,5-літровим V8 потужністю 275 к.с. і багато укомплектоване.
RENAULT презентує GRAND KANGOO на виставці IAA Mobility у МюнхеніRENAULT презентує GRAND KANGOO на виставці IAA Mobility у Мюнхені
Ця нова модель має найбільший пасажирський і вантажний відсіки, щоб задовольнити як професійних, так і приватних клієнтів.
На електромобілі PEUGEOT e-2008 та PEUGEOT e-Rifter зменшено вартістьНа електромобілі PEUGEOT e-2008 та PEUGEOT e-Rifter зменшено вартість
Бренд PEUGEOT оголошує про зниження ціни на власні електромобілі в Україні - компактний кросовер PEUGEOT e-2008 та сімейний мінівен PEUGEOT e-Rifter відтепер стали ще більш вигідними для клієнтів!
KIA Sportage святкує своє 30-річчя випуском Ювілейної ВерсіїKIA Sportage святкує своє 30-річчя випуском Ювілейної Версії
KIA Sportage зустрічає свій 30-річний ювілей, маючи понад 7 мільйонів проданих у всьому світі 5-ти поколінь цієї моделі.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015