Новости за 06.06.2023

Новий недорогий пікап Fiat показали на фото та відеоНовий недорогий пікап Fiat показали на фото та відео
Новий Fiat Titano - середньорозмірний рамний пікап вантажопідйомністю 1 тонну. Модель запропонують у бензинових і дизельних версіях.
Шеф-дизайнер Hyundai розповів про новий Santa FeШеф-дизайнер Hyundai розповів про новий Santa Fe
Hyundai займається доопрацюванням нового кросовера Santa Fe, під час створення якого використаний радикально новий підхід.
Електричний універсал Nio ET5 Touring виходить на ринок ЄвропиЕлектричний універсал Nio ET5 Touring виходить на ринок Європи
Як повідомили в компанії, на світовому ринку продажі новинки стартують 15 червня, а перші поставки обіцяють протягом місяця.
Найбільший кросовер Lexus показали на новому тизеріНайбільший кросовер Lexus показали на новому тизері
Новий Lexus TX є розкішним аналогом Toyota Grand Highlander. Найбільший кросовер бренду буде доступний у бензинових і гібридних версіях.
Volkswagen вивів на тести новий Tiguan R-LineVolkswagen вивів на тести новий Tiguan R-Line
Фотошпигуни кілька разів ловили на тестах модернізований Volkswagen Tiguan, тепер вони помітили варіант R-Line.
Skoda показала кузов нового Kodiaq 2024Skoda показала кузов нового Kodiaq 2024
Кросовер Skoda Kodiaq збереже знайомий дизайн, але стане більшим. Лінійка вперше отримає плагін-гібрид.
Дизпаливо подекуди вже нижче за 40 грн/лДизпаливо подекуди вже нижче за 40 грн/л
6 червня роздрібні ціни на дизпальне вперше запірнули нижче 40 грн/л.
Які електромобілі найбільше втрачають у ціні?Які електромобілі найбільше втрачають у ціні?
Деякі електромобілі за кілька років подорожчали на 27% та більше на вторинному ринку. Також експерти визначили моделі, які сильно падають у ціні.
Lamborghini та McLaren помітили на зарядній станції Tesla SuperchargerLamborghini та McLaren помітили на зарядній станції Tesla Supercharger
Нещодавно один із користувачів сайту PlugShare, на якому вказано розташування зарядних станцій для електромобілів, опублікував фото суперкарів Lamborghini та McLaren, припаркованих біля Tesla Supercharger.
Citroen презентував електрокар для водіїв в інвалідних візкахCitroen презентував електрокар для водіїв в інвалідних візках
Новий Citroen Ami For All перевели на ручне керування та пристосували для водіїв в інвалідних візках. У багатьох країнах для керування таким авто не потрібні права.
KIA стала найефективнішою маркою у СШАKIA стала найефективнішою маркою у США
Індекс ефективності запасів, розроблений Cloud Theory, оцінив KIA як найефективнішого постачальника транспортних засобів у США.
Компанія Gotion High-Tech Co розробила дешевий і потужний акумуляторКомпанія Gotion High-Tech Co розробила дешевий і потужний акумулятор
Один із провідних китайських виробників заявив про розробку технології, що дозволяє виробляти ще більш дешеві та потужні батареї для електромобілів.
BMW відмовиться від літери «i» у назвах автомобілів з ДВЗBMW відмовиться від літери «i» у назвах автомобілів з ДВЗ
Всі нові моделі BMW з бензиновим двигуном внутрішнього згоряння з 2024 року позбудуться літери «i».
Представлено найрозкішнішу модифікацію Cadillac EscaladeПредставлено найрозкішнішу модифікацію Cadillac Escalade
Cadillac Escalade вперше доопрацювали в ательє Mansory. Позашляховик отримав карбонове обваження, його салон став розкішнішим, а двигун - потужнішим.
Існуючі технології акумуляторів недостатньо легкі для майбутнього електричного гіперкараІснуючі технології акумуляторів недостатньо легкі для майбутнього електричного гіперкара
Крістофер Пагані, син засновника компанії, розповів TopGear.com, що існуюча технологія акумуляторів не дозволяє Pagani створити бажаний електромобіль.
Чотири мільйони автомобілів KIA можуть відкликати через заводський дефектЧотири мільйони автомобілів KIA можуть відкликати через заводський дефект
Проблема може бути виявлена приблизно у 67 мільйонів автомобілів на ринку США. Дефект призводить до того, що при спрацюванні подушок безпеки пасажири можуть травмуватися уламками.
На острові Хайнань повністю заборонять продажі авто з ДВЗНа острові Хайнань повністю заборонять продажі авто з ДВЗ
Теплий клімат та обмежена 33 тисячами квадратних кілометрів територія дозволяють острову Хайнань стати відповідним майданчиком для експерименту з повальною електрифікацією транспорту.
Нова Toyota Prius отримала заряджену версіюНова Toyota Prius отримала заряджену версію
Toyota Prius 24h Le Mans Centennial GR Edition відрізняється зовнішніми доробками. Хетчбек отримав безліч нових кузовних елементів із карбону.
Tesla намагається вирішити проблему проникнення води у кросовер Model YTesla намагається вирішити проблему проникнення води у кросовер Model Y
Згідно з повідомленням у соцмережах, Tesla, схоже, випустила новий сервісний бюлетень для вирішення проблеми потрапляння води на кросоверах Model Y 2020-2023 років.
Dodge Challenger Hellcat з механічною коробкою повернувся на ринокDodge Challenger Hellcat з механічною коробкою повернувся на ринок
Один із дилерських центрів марки у Вірджинії, оголосив прийом замовлень на механічну версію «дводверки».
Представлено найдешевший кросовер HondaПредставлено найдешевший кросовер Honda
Нова Honda Elevate коштуватиме від 14 500 доларів, але отримає камери кругового огляду й адаптивний круїз-контроль. Кросовер запропонують у бензиновій і гібридній версіях.
Компанія Ram анонсувала вихід пікапа RampageКомпанія Ram анонсувала вихід пікапа Rampage
Компанія Ram офіційно підтвердила, що її новий невеликий пікап називатиметься Rampage 2024, а також опублікувала відеоролик, в якому обговорюється історія назви та демонструється дизайн автомобіля.
Унікальний Porsche 911 Classic Club Coupe продадуть з аукціонуУнікальний Porsche 911 Classic Club Coupe продадуть з аукціону
Porsche виставить на торги унікальний 911 Classic Club Coupe. Купе збудували в єдиному екземплярі на базі 911 Carrera покоління 996.
Стартує продаж оновленого Hyundai PALISADE: оголошені ціни та комплектації.Стартує продаж оновленого Hyundai PALISADE: оголошені ціни та комплектації.
Хюндай Мотор Україна розпочинає продаж оновленого Hyundai PALISADE, який підкорює своєю потужністю, технологічністю та комфортом.
Новий вражаючий салон PEUGEOT PANORAMIC i-COCKPIT - для Нового PEUGEOT 3008Новий вражаючий салон PEUGEOT PANORAMIC i-COCKPIT - для Нового PEUGEOT 3008
Нова концепція салону PEUGEOT PANORAMIC i-COCKPIT демонструє нові перевтілення Бренду PEUGEOT.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015