Новости за 06.04.2024

За якими критеріями класифікують моторні мастила: основні різновидиЗа якими критеріями класифікують моторні мастила: основні різновиди
Кожен бренд має свій підхід до виробництва. Багато хто розробляє власні технології, щоб поліпшити властивості олив.
Маск анонсував вихід роботаксі від Tesla у серпніМаск анонсував вихід роботаксі від Tesla у серпні
Компанія Tesla представить свій дано обіцяний сервіс роботаксі 8 серпня. Про це повідомив гендиректор компанії Ілон Маск у соцмережі Twitter.
У Porsche підтвердили розробку Taycan наступного поколінняУ Porsche підтвердили розробку Taycan наступного покоління
Актуальний Porsche Taycan оновився лише кілька місяців тому, а компанія вже працює над моделлю наступної, другої генерації.
Розсекречено новий Opel Frontera 2024Розсекречено новий Opel Frontera 2024
Opel Frontera повернеться на ринок як компактний міський кросовер. Автомобіль запропонують у гібридних та електричних модифікаціях.
Xiaomi на своєму мегазаводі збирає один автомобіль за 76 секундXiaomi на своєму мегазаводі збирає один автомобіль за 76 секунд
Китайський техногігант, який нещодавно представив світові свій перший власний електромобіль Xiaomi SU7, поділився кадрами роботи свого конвеєра.
Українці обирають бензинові та дизельні автомобіліУкраїнці обирають бензинові та дизельні автомобілі
«Укравтопром» опублікував дані про моторні уподобання автомобілістів за березень 2024 року.
Продажі електромобілів Volvo суттєво падають, компанія може змінити стратегіюПродажі електромобілів Volvo суттєво падають, компанія може змінити стратегію
Volvo оприлюднила статистику продажів за перший квартал 2024 року. Цікаво, що на тлі зниження попиту на електромобілі суттєво виросла популярність гібридів у першому кварталі 2024 року.
Компанія Chevrolet презентувала недорогий рамний пікап S10Компанія Chevrolet презентувала недорогий рамний пікап S10
Пікап Chevrolet S10 оновився зовні та отримав повністю новий салон. 2,8-літровий турбодизель став потужнішим та економічнішим і працює в парі з новим 8-ступінчастим автоматом.
Фургони Volkswagen ID.Buzz та Сaddy отримали високу оцінку Euro NCAPФургони Volkswagen ID.Buzz та Сaddy отримали високу оцінку Euro NCAP
Розвізні моделі Volkswagen ID.Buzz Сargo та Caddy Cargo були включені до «платинового» та «золотого» рейтингу Euro NCAP.
Використання електромобілів справді зменшує забруднення повітря, однак не суттєвоВикористання електромобілів справді зменшує забруднення повітря, однак не суттєво
Дослідження Каліфорнійського університету в Берклі підтверджує, що електромобілі справді виконують покладені на них екологічні функції.
Єврокомісія розкритикувала податок на авто, який планує запровадити ЕстоніяЄврокомісія розкритикувала податок на авто, який планує запровадити Естонія
Європейська комісія вважає, що запланований Естонією новий податок на авто містить дискримінаційні елементи і підхід має бути змінений.
В Україні протестували машину для розмінування Dok-Ing MV-4В Україні протестували машину для розмінування Dok-Ing MV-4
Близько чверті територій України забруднено мінами та іншими вибухонебезпечними предметами. Тому питання розмінування стоїть дуже гостро, і до його вирішення залучено не лише місцевих, а й зарубіжних фахівців.
BMW і Tata створюють спільне підприємство для розробки машин на автопілотіBMW і Tata створюють спільне підприємство для розробки машин на автопілоті
BMW і Tata Technologies підписали угоду про створення спільного підприємства, яке займатиметься розробкою програмного забезпечення для німецького автовиробника.
МВС закликало покупців вживаних автомобілів отримувати експертне дослідженняМВС закликало покупців вживаних автомобілів отримувати експертне дослідження
Головний сервісний центр МВС України закликав оформляти договір купівлі-продажу автомобіля у сервісному центрі МВС, а також отримувати експертне дослідження транспортного засобу.
Київ придбає 85 автобусів за кошти ЄІБКиїв придбає 85 автобусів за кошти ЄІБ
«Київпастранс» уклав договір із турецькою компанією Anadolu Isuzu Otomotiv Sanayii Ve Ticaret A.S. на постачання пасажирських автобусів.
Mercedes-Benz готує ще один рестайлінг для GLEMercedes-Benz готує ще один рестайлінг для GLE
Актуальне, четверте покоління кросовера презентували ще у 2019 році. Торік Mercedes-Benz випустив рестайлінг для GLE, однак схоже, що німецький автовиробник вирішив ще раз оновити модель.
Tesla знижує ціни на Model Y на 7000 доларівTesla знижує ціни на Model Y на 7000 доларів
Компанія Tesla знижує ціни на нерозпродані позашляховики Model Y у США, намагаючись ліквідувати безпрецедентну кількість запасів.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015