Новости за 06.04.2023

Компанія Jeep оновила позашляховик WranglerКомпанія Jeep оновила позашляховик Wrangler
На міжнародному автосалоні у Нью-Йорку представили оновлений позашляховик Jeep Wrangler. Моделі підкоригували зовнішність та покращили їздові характеристики.
Компанія Volkswagen завершує тестування електричного седана ID.7Компанія Volkswagen завершує тестування електричного седана ID.7
Напередодні презентації німецький виробник оголосив, що модель проходить заключні випробування і розкрив деякі подробиці про неї.
В Україні зростає попит на вживані автоВ Україні зростає попит на вживані авто
2023 року українці купують авто з пробігом утричі частіше, ніж нові машини. Найбільший попит мають моделі Volkswagen, Renault і Skoda.
Genesis розпочав випробування бездротової зарядки електромобілівGenesis розпочав випробування бездротової зарядки електромобілів
Описується як проект «пошук можливостей для покращення досвіду зарядки електромобілів для клієнтів», система подає електроенергію через магнітне поле.
Новий водневий двигун JCB має потужність дизельного без викидів CO2Новий водневий двигун JCB має потужність дизельного без викидів CO2
JCB анонсувала міжнародний дебют абсолютно нового водневого двигуна внутрішнього згоряння на виставці CONEXPO-CON/AGG 2023 у Лас-Вегасі.
Для Land Rover Defender створили комплект змінних гусеницьДля Land Rover Defender створили комплект змінних гусениць
Компанія Defender Mods вже почала приймати замовлення на комплект гусениць. Вони легко та швидко встановлюються на позашляховик без модифікацій підвіски.
Tesla нарощує виробництво автомобільних акумуляторівTesla нарощує виробництво автомобільних акумуляторів
Останніми роками китайські виробники відвойовували частку ринку автомобільних акумуляторів, щоб домінувати у світових поставках. Однак нові батареї від американської Tesla налаштовані змінити галузь.
В Україні можуть дозволити рух автомобілів із правим кермомВ Україні можуть дозволити рух автомобілів із правим кермом
Народні депутати обумовлюють це тим, що для ЗСУ будуть корисними будь-які автомобілі, і такі в тому числі.
Кросовер Volkswagen Atlas отримав версію Peak EditionКросовер Volkswagen Atlas отримав версію Peak Edition
Volkswagen Atlas Peak Edition отримав захисний обвіс та позашляхову гуму, а його кліренс збільшений. Кросовер оснащений тяговитим 273-сильним турбомотором.
У штаті Мен вирішили відкликати автомобільні номери з подвійним змістомУ штаті Мен вирішили відкликати автомобільні номери з подвійним змістом
Влада американського штату Мен вирішила боротися з двозначними автомобільними номерами.
Туреччина поглинає російське ДП, яке не може купити ЄвропаТуреччина поглинає російське ДП, яке не може купити Європа
Туреччина завантажує мільйони барелів дизельного пального з Росії, яке країни Європейського Союзу більше не можуть купити.
Легендарний інженер показав новий екстремальний суперкарЛегендарний інженер показав новий екстремальний суперкар
Суперкар випустять обмеженим тиражем лише у 100 екземплярів. Всі автомобілі будуть оснащені механічною коробкою перемикання передач.
Toyota Tacoma 2024 показали на нових тизерахToyota Tacoma 2024 показали на нових тизерах
На форумі Tacoma4g опублікована нова серія тизерів майбутнього Toyota Tacoma 2024 року. На них видно фари, решітку радіатора та профіль пікапа.
Експерти назвали сімейні авто, які найчастіше потребують ремонтуЕксперти назвали сімейні авто, які найчастіше потребують ремонту
Британські механіки назвали десять сімейних автомобілів, які, на думку їхніх власників, є найменш надійними.
Британські фермери привезли до Львова 22 пікапи для ЗСУБританські фермери привезли до Львова 22 пікапи для ЗСУ
Фермери з Великої Британії привезли 22 пікапи на Львівщину. Машини передали воїнам 24 ОМБр імені короля Данила.
У США виявили легендарний британський спорткар в ідеальному станіУ США виявили легендарний британський спорткар в ідеальному стані
Загалом випустили лише 270 гоночних Lotus Eleven і вони прославилися численними перемогами у змаганнях. Саме цей автомобіль використовував засновник Lotus Колін Чепмен.
Компанія Rivian прозвітувала про чергові успіхиКомпанія Rivian прозвітувала про чергові успіхи
2023 року американська стартап-компанія планує зібрати 50 000 автомобілів.
Електричний Mercedes-Benz EQG потрапив на відео під час тестівЕлектричний Mercedes-Benz EQG потрапив на відео під час тестів
Під час випробувань електричний позашляховик Mercedes-Benz EQG вільно їздить сходами, підіймається скелями підіймається заднім ходом на схил та виконує танковий розворот.
Рідкісний Dodge Viper із знаменитого серіалу продали на аукціоніРідкісний Dodge Viper із знаменитого серіалу продали на аукціоні
Усього було побудовано 14 одиниць Dodge Viper Defender. Автомобіль створювався для зйомок у серіалі та не допущений для доріг загального користування.
Опубліковано шпигунські фото нового KIA RioОпубліковано шпигунські фото нового KIA Rio
Фото закамуфльованого прототипу моделі зробили у Південній Кореї. Цікаво, що на місцевому ринку KIA Rio не представлена.
Кросовери Volkswagen Atlas можуть бути небезпечними для пасажирівКросовери Volkswagen Atlas можуть бути небезпечними для пасажирів
Компанія Volkswagen відкликає у США понад 143 000 автомобілів Volkswagen Atlas та Atlas Cross Sport.
У США офіційно презентували електричний пікап Ram 1500 REVУ США офіційно презентували електричний пікап Ram 1500 REV
Електромобіль Ram 1500 REV отримав два двигуни сумарною потужністю 654 к.с. та здатний розігнатися до 100 км/год за 4,4 с. Пікап може перевозити 1,2 тони вантажу та буксирувати 6,3-тонний причіп.
Рятувальники Волині отримали автомобілі з НімеччиниРятувальники Волині отримали автомобілі з Німеччини
Підрозділ ДСНС Волинської області днями отримав автомобілі з Німеччини. Дві машини поставлені в рамках технічної допомоги від German Federal Agency for Technical Relief.
Колишній керівник «АвтоВАЗ» заявив, що розгромив йогоКолишній керівник «АвтоВАЗ» заявив, що розгромив його
Колишній глава російського автогіганта Бу Андерсон різко висловився про його нинішні результати.
На аукціон виставили унікальний MINI 1000 HLEНа аукціон виставили унікальний MINI 1000 HLE
Тюнінг MINI 1000 HLE виконали на замовлення шейха із Саудівської Аравії. У автомобіля дивний дизайн передньої частини та дуже розкішний салон.
Бійцям ЗСУ передали незвичайну вантажівку Mercedes-BenzБійцям ЗСУ передали незвичайну вантажівку Mercedes-Benz
Днями 3-я окрема штурмова бригада (колишній полк «Азов»), що на Київщині, отримала такий необхідний у польових умовах спеціалізований автомобіль.
Електричний Opel Mokka перетворили на СТО-мобільЕлектричний Opel Mokka перетворили на СТО-мобіль
Відтепер Opel також пропонує свою модель Mokka Electric як автомобіль для майстерень та техобслуговування з висувною скринькою та системою полиць у задній частині салону.
Компанія Parker Brothers Concepts представила потужний футуристичний суперкарКомпанія Parker Brothers Concepts представила потужний футуристичний суперкар
Суперкар натхненний концептом Mercedes-Benz AMG Vision Gran Turismo, але має багато відмінностей. «Візитною карткою» суперкара є незвичайні двері «крило чайки», які відчиняються вгору.
Tesla має намір обійти Toyota за обсягами виробництваTesla має намір обійти Toyota за обсягами виробництва
До 2030 року Tesla має намір виробляти 20 мільйонів електромобілів на рік. Це вдвічі більше, ніж нинішня світова лідерка Toyota випустила в 2022 році.
IONIQ 6 - визнано «Всесвітнім автомобілем року» та переможцем у ще двох номінаціяхIONIQ 6 - визнано «Всесвітнім автомобілем року» та переможцем у ще двох номінаціях
Електричний стрімлайнер Hyundai IONIQ 6 отримав престижні нагороди: Всесвітній автомобіль року, Всесвітній електромобіль року і Найкращий автомобільний дизайн року.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015