Новости за 05.10.2023

LPG у дрібному гурті незначно здорожчавLPG у дрібному гурті незначно здорожчав
З 28 вересня по 5 жовтня в Україні середня ціна на скраплений газ у дрібному гурті збільшилася на 320 грн/т, до 40 570 грн/т.
Старий 70-річний пікап Chevrolet 3100 пішов з молотка за 322 500 доларівСтарий 70-річний пікап Chevrolet 3100 пішов з молотка за 322 500 доларів
Пікап отримав індивідуальне шасі та безліч внутрішніх доопрацювань. Під капотом розташований потужний двигун V8 від Chevrolet Corvette.
Geely показала новий електричний седан Galaxy E8Geely показала новий електричний седан Galaxy E8
Geely готується до офіційного дебюту третьої моделі серії Galaxy - флагманського електричного седана E8.
Опубліковано відео, на якому Tesla Cybertruck буксирує ракетний двигун SpaceXОпубліковано відео, на якому Tesla Cybertruck буксирує ракетний двигун SpaceX
Електрокар Tesla Cybertruck використовували для перевезення двигуна Raptor Vacuum для космічного корабля SpaceX Starship. Маса буксированого причепа перевищила 2,5 тонни.
BYD до кінця року може стати лідером з продажу електромобілівBYD до кінця року може стати лідером з продажу електромобілів
Компанія BYD практично досягла рівня продажів Tesla у сегменті електрокарів. Наприкінці 2023 китайська марка може обійти американську корпорацію за кількістю проданих «батарейних» машин.
На продаж виставлено унікальний спорткар від Renault і JeepНа продаж виставлено унікальний спорткар від Renault і Jeep
Willys Interlagos - бразильська версія знаменитого спорткара Renault Alpine A108. Елегантний кабріолет важить лише 585 кг і оснащений невеликим 0,8-літровим мотором.
Rivian з кожним проданим електромобілем втрачає 33 000 доларівRivian з кожним проданим електромобілем втрачає 33 000 доларів
Генеральний директор Rivian поставив інженерам задачу скоротити витрати на 40 000 доларів при випуску кожного електромобіля моделей R1T і R1S шляхом ретельного аналізу компонентів і витрат на виробництво.
В Україні збудували унікальний всюдихід для передовоїВ Україні збудували унікальний всюдихід для передової
На виставці Public Health 2023, що проходить у столичному МВЦ з 4 по 6 жовтня, представлено цікавий транспортний засіб для наших захисників на передовій.
В Японії просто на вулицях іржавіють рідкісні колекційні автоВ Японії просто на вулицях іржавіють рідкісні колекційні авто
В Японії часто кидають непотрібні авто просто на вулицях. Просто неба стоять справжні колекційні раритети.
Електроавтобус обладнали «сауною» для підігріву пасажирівЕлектроавтобус обладнали «сауною» для підігріву пасажирів
Італійський виробник систем кондиціювання та опалення автомобілів Thermobus запатентував систему опалення Infra Red, за принципом роботи схожу на сауну.
LGES підписала угоду з Toyota про постачання акумуляторівLGES підписала угоду з Toyota про постачання акумуляторів
Toyota Motor і LG Energy Solution підписали угоду про постачання літій-іонних акумуляторів для використання в електромобілях японського автовиробника в США, починаючи з 2025 року.
Автомобілі з яким типом пального обирають українці?Автомобілі з яким типом пального обирають українці?
Традиційні моделі з ДВЗ залишаються найпопулярнішим типом авто в Україні. Проте частка електромобілів поступово збільшується.
Стартап Bedeo навчився перетворювати дизельні фургони на електромобіліСтартап Bedeo навчився перетворювати дизельні фургони на електромобілі
У Британії стартап Bedeo взявся за перетворення комерційних фургонів з дизельними моторами на плагін-гібридні транспортні засоби та електромобілі.
Новий Genesis GV60 подешевшав та став далекобійнішимНовий Genesis GV60 подешевшав та став далекобійнішим
Електричний кросовер Genesis GV60 отримав нову базову комплектацію, що дозволило виробнику заявити про значне зниження цін на модель
Land Rover Defender отримає оригінальний тюнінгLand Rover Defender отримає оригінальний тюнінг
Кабріолет Land Rover Defender випустять лімітованою серією. Позашляховику змінять дизайн задньої частини і зроблять його двомісним.
Стартували продажі найдешевшої версії Tesla Model YСтартували продажі найдешевшої версії Tesla Model Y
Компанія Tesla представила в США нову версію Model Y початкового рівня, вартість якої починається від 43 990 доларів. А якщо врахувати федеральну податкову пільгу, то ціна знижується до 36490 доларів.
На 100 АЗК ОККО вже працюють сонячні електростанціїНа 100 АЗК ОККО вже працюють сонячні електростанції
Мережа АЗК ОККО продовжує укомплектовувати свої автозаправні комплекси сонячними електростанціями (СЕС), які розташовують на даху операторної і які дають змогу компенсувати частину витрат на електроенергію для власних потреб АЗК.
Електромобілі Rivian отримали версії зі збільшеним запасом ходуЕлектромобілі Rivian отримали версії зі збільшеним запасом ходу
Нові Rivian R1T і R1S оснастили величезною батареєю на 180 кВт.год. Електромобілі доступні у версіях потужністю 600 і 700 к. с.
Уряд Італії хоче боротись з нашестям китайських електромобілівУряд Італії хоче боротись з нашестям китайських електромобілів
Уряд Італії розглядає можливість наслідувати підхід Франції, запровадивши економічні пільги, які можуть негативно вплинути на китайські електромобілі.
Яку малу комерційну техніку купували українці у вересні?Яку малу комерційну техніку купували українці у вересні?
Експерти проаналізували статистику реєстрацій транспортних засобів в Україні у вересні та визначили 20 найпопулярніших моделей малої комерційної техніки в трьох сегментах/
Заряджений седан Subaru WRX показали на нових зображенняхЗаряджений седан Subaru WRX показали на нових зображеннях
Subaru WRX TR має кілька внутрішніх і зовнішніх відмінностей від стандартної моделі. Седан оснащений 275-сильним двигуном із турбонаддувом і системою повного приводу.
На користь ЗСУ передано ще одну конфісковану автовежуНа користь ЗСУ передано ще одну конфісковану автовежу
Спеціалізована прокуратура у сфері оборони Західного регіону організувала передачу українським військовим автовежі AVIA A31, конфіскованої в рамках кримінального провадження.
Skoda повертається до КазахстануSkoda повертається до Казахстану
У Казахстані налагодять виробництво автомобілів Skoda. Відповідну угоду підписано між Volkswagen Group та казахстанською автомобільною компанією Allur.
Ford Bronco отримає потужну і надекономічну версіюFord Bronco отримає потужну і надекономічну версію
Гібрид Ford Bronco оснастять силовою установкою потужністю понад 300 к.с. Позашляховик зможе проїхати приблизно 50 км в електричному режимі.
За останній рік ціни на вживані авто в ЄС суттєво знизилисьЗа останній рік ціни на вживані авто в ЄС суттєво знизились
На автомобільному ринку Європейського Союзу ситуація залишається стабільною: у вересні ціни на вживані авто майже не змінилися, свідчить ціновий індекс AUTO1 Group.
Електромобіль Tesla Cybertruck продадуть на аукціоні в музеї ПетерсенаЕлектромобіль Tesla Cybertruck продадуть на аукціоні в музеї Петерсена
Цього тижня в Автомобільному музеї Петерсена відбудеться Гала-аукціон, і однією із зірок шоу стане дуже ранній серійний екземпляр Tesla Cybertruck.
Geely представила оновлений кросовер Xingyue LGeely представила оновлений кросовер Xingyue L
Geely Xingyue L Thor Hi-F HEV витрачає лише 4,3 літра палива на 100 км. Кросовер пропонує стильний дизайн і багате оснащення.
Volkswagen розкрив план виробництва автомобілів на своїх заводахVolkswagen розкрив план виробництва автомобілів на своїх заводах
Volkswagen розповів, які моделі будуть запущені на головних німецьких заводах до 2028 року.
«Сталевий фронт» передав спецпідрозділу СБУ пікапи та мікроавтобус«Сталевий фронт» передав спецпідрозділу СБУ пікапи та мікроавтобус
Бійці спецпідрозділу Служби безпеки України, які чинять супротив російській агресії, отримали авто, які їм необхідні - 2 пікапи та мікроавтобус.
Представлено найпотужнішу і найшвидшу SkodaПредставлено найпотужнішу і найшвидшу Skoda
Кросовер Skoda Enyaq iV vRS отримав нову 340-сильну установку. Запас ходу електромобіля збільшений і перевищив 540 км.
Бездротова зарядка для електромобілів - безперспективнаБездротова зарядка для електромобілів - безперспективна
Південнокорейська преміальна марка Genesis, яка належить Hyundai Motor, зупинила розробку системи бездротової зарядки для електромобілів, з якою експериментувала з початку десятиліття.
Постачання електромобілів Tesla у III кварталі не виправдали очікувань інвесторівПостачання електромобілів Tesla у III кварталі не виправдали очікувань інвесторів
Обсяг постачання електромобілів Tesla у третьому кварталі не виправдав очікування ринку, оскільки запланована модернізація підприємств призвела до зупинки виробництва.
Виявлено 23-річний Mercedes-Benz SL у стані нового автоВиявлено 23-річний Mercedes-Benz SL у стані нового авто
Mercedes SL 2000 року оснащений 5,0-літровим V8 на 306 к.с. і здатний розвинути 250 км/год. Оснащення включає електропривод сидінь і знімний металевий дах.
Легкий запуск двигуна в холодиЛегкий запуск двигуна в холоди
Досвідчені автомобілісти напередодні осінньо-зимового періоду застосовують оливи з меншою вязкістю. Такі оливи сприяють легкому запуску двигуна в холоди.
Кажемо «Прощавай!» темним дорогам: унікальні адаптивні фари Intelli-Lux LED від OpelКажемо «Прощавай!» темним дорогам: унікальні адаптивні фари Intelli-Lux LED від Opel
Світло, як вдень: найбільш сучасні фари Intelli-Lux LED пропонують 168 світлодіодних елементів.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015