Новости за 05.09.2023

Автомобілі та Азарт: Світ Джеймса БондаАвтомобілі та Азарт: Світ Джеймса Бонда
Коли Бонд не веде боротьбу з підступними лиходіями, він насолоджується принадами життя. Його пристрастю є розкішні автомобілі, які змусять будь-кого захотіти стати секретним агентом.
Новий Audi Q6 e-tron показали наживо на IAA в МюнхеніНовий Audi Q6 e-tron показали наживо на IAA в Мюнхені
У салоні Audi Q6 e-tron встановлено одразу три дисплеї на передній панелі. Мультимедійна система кросовера створена на базі Android і доповнена штучним інтелектом.
У Мюнхені презентували безпілотний шатл на платформі MobileyeУ Мюнхені презентували безпілотний шатл на платформі Mobileye
На виставці IAA Mobility 2023 у Мюнхені компанії Schaeffler та VDL Group презентують на своїх стендах новітню спільну розробку - безпілотний електричний шатл.
Mercedes-Benz дозволить у машинах дивитись TikTok та YouТubeMercedes-Benz дозволить у машинах дивитись TikTok та YouТube
Mercedes-Benz запускає своє друге покоління операційної системи MBUX з новими розважальними та навігаційними функціями для понад 700 000 автомобілів у всьому світі.
Jaguar E-Type 1961 року продали за ціною понад мільйон доларівJaguar E-Type 1961 року продали за ціною понад мільйон доларів
Jaguar E-Type - найзнаменитіша модель британської марки. Спорткар здатний розвинути 240 км/год і був одним із найшвидших авто свого часу.
Бюджетний кросовер Honda Elevate виходить на ринокБюджетний кросовер Honda Elevate виходить на ринок
Бюджетний кросовер Honda Elevate 2024 модельного року - новий суперник Renault Duster, який можна порівняти з ним за ціною та розмірами.
Китайський Great Wall вийде на автомобільний ринок МексикиКитайський Great Wall вийде на автомобільний ринок Мексики
Китайський виробник вантажівок та позашляховиків Great Wall оголосив про вихід на мексиканський ринок.
На продаж виставили незвичайний автомобіль-рекордсменНа продаж виставили незвичайний автомобіль-рекордсмен
Land Speed Streamliner здатний розвивати швидкість понад 600 км/год. Автомобіль було побудовано в 1995 році, але через понад 10 років його сильно модернізували.
Броньований BMW i7 Protection наживо показали в МюнхеніБроньований BMW i7 Protection наживо показали в Мюнхені
На автосалоні в Мюнхені компанія BMW показала анонсовані раніше броньовані версії BMW 7-Series Protection і i7 Protection, причому остання стала першим автомобілем такого типу з електричною трансмісією.
На Вінниччині старі Жигулі перетворюють на експериментальні багі для ЗСУНа Вінниччині старі Жигулі перетворюють на експериментальні багі для ЗСУ
На Вінниччині українські конструктори та волонтери розробили та склали експериментальні багі. В основі - ходова, коробки передач, мотори та мости зі старих Жигулів.
Пікап Toyota Hilux перетворили на водневий автомобільПікап Toyota Hilux перетворили на водневий автомобіль
Toyota показала альтернативу електричному пікапу Hilux. Цей прототип працює на водневому паливі та може проїхати до 600 км з повним баком.
Кросовер Mazda CX-30 отримав версію Retro Sports EditionКросовер Mazda CX-30 отримав версію Retro Sports Edition
В Японії презентовано посвіжівший кросовер CX-30. Одне з основних оновлень - нова комплектація Retro Sports Edition, доступна в кольорі Zircon Sand Metallic.
CATL збирається налагодити в Європі випуск передових LFP-акумуляторівCATL збирається налагодити в Європі випуск передових LFP-акумуляторів
Китайська компанія CATL збирається локалізувати складання своїх новітніх акумуляторів типу LFP у Німеччині та Угорщині слідом за КНР.
Citroen C5 X отримав топову версію HypnosCitroen C5 X отримав топову версію Hypnos
Citroen C5 X Hypnos відрізняється особливим кольором кузова, дорогим оздобленням салону і розширеною комплектацією. Кросовер запропонований виключно в потужній гібридній версії.
Український бронеавтомобіль «Новатор» показали у новому виконанніУкраїнський бронеавтомобіль «Новатор» показали у новому виконанні
На виставці оборонної промисловості MSPO, що проходить у польському місті Кельце, компанія «Українська Бронетехніка» презентувала чергову новинку.
Компанія Changan представила електрокар Qiyuan CD701Компанія Changan представила електрокар Qiyuan CD701
Китайські компанії впроваджують технології семимильними кроками. Автомобіль-трансформер - яскравий тому доказ.
Новий Volkswagen Golf 2024 засвітився на пресконференції брендуНовий Volkswagen Golf 2024 засвітився на пресконференції бренду
Оновлений Volkswagen Golf зміниться зовні та внутрішньо. Хетчбек отримає змінену зовнішність та салон із новою інформаційно-розважальною системою.
Позашляховик Aito M9 вперше сфотографували наживоПозашляховик Aito M9 вперше сфотографували наживо
У Китаї помітили товарні позашляховики Aito M9 - дві такі машини транспортували дорогою автовозом.
Buick готує конкурента Tesla Model XBuick готує конкурента Tesla Model X
Автор дизайну новинки - Джеффрі Річмонд. У його версії майбутній флагманський електричний позашляховик Buick нагадує минулорічний концепт Wildcat EV.
Бренд SEAT невдовзі припинить своє існуванняБренд SEAT невдовзі припинить своє існування
Автомобілі SEAT перестануть виробляти через кілька років. Іспанське підприємство продовжить роботу, але випускатиме машини тільки під брендом Cupra.
Екоактивісти втопили кілька автомобілів, бойкотуючи виставку IAA Mobilit у МюнхеніЕкоактивісти втопили кілька автомобілів, бойкотуючи виставку IAA Mobilit у Мюнхені
Активісти з Грінпіс, ​​намагаючись привернути увагу публіки до забруднення довкілля, вирішили бойкотувати автошоу IAA Mobility у Мюнхені, яке відчинило свої двері для відвідувачів.
Абсолютно нову Tesla Model 3 2024 представили в ЄвропіАбсолютно нову Tesla Model 3 2024 представили в Європі
У Європі на автосалоні в Мюнхені відбувся європейський дебют нової Tesla Model 3.
Компанія BMW показала свій найдоступніший електрокросоверКомпанія BMW показала свій найдоступніший електрокросовер
BMW iX1 eDrive 20 пропонує високий рівень комфорту та сучасні технології. Новинка оснащена 204-сильним електромотором і може проїхати до 475 км на одному заряді.
У Мюнхені показали бюджетний електромобіль Volkswagen ID.2allУ Мюнхені показали бюджетний електромобіль Volkswagen ID.2all
На автосалоні у Мюнхені компанія Volkswagen показала свій новий концепт Volkswagen ID.2all. На його базі збудують новий міський автомобіль, який коштуватиме менше 25 00 євро.
BMW офіційно представила PHEV-гібридний седан 5-SeriesBMW офіційно представила PHEV-гібридний седан 5-Series
Компанія BMW у рамках Міжнародного автосалону в Мюнхені представила перший плагін-гібридний варіант нового BMW 5-Series, який отримав індекс 530e.
Бренди PEUGEOT та CITROEN повернулися в ТОП-10 автомобільного ринку УкраїниБренди PEUGEOT та CITROEN повернулися в ТОП-10 автомобільного ринку України
Бренди PEUGEOT та CITROEN демонструють впевнене зростання продажів нових автомобілів в Україні за підсумками серпня 2023 року.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015