Новости за 05.06.2023

Стало відомо коли Hyundai випустить літаючий автомобільСтало відомо коли Hyundai випустить літаючий автомобіль
Компанія Hyundai побудує у Великій Британії центр для літальних апаратів із вертикальним зльотом та посадкою.
Опубліковано перші зображення оновленого Volkswagen GolfОпубліковано перші зображення оновленого Volkswagen Golf
Найспірнішим елементом восьмого Гольфу можна вважати його передню оптику, яка набула найскладнішої форми за всю історію моделі.
Lexus показав свій найкомпактніший кросовер LBXLexus показав свій найкомпактніший кросовер LBX
Lexus LBX відрізняється стильним дизайном та інноваційними технологіями. Кросовер оснащений гібридною силовою установкою потужністю 134 к.с. і 184 Нм крутного моменту.
Повністю розсекречено новий KIA PicantoПовністю розсекречено новий KIA Picanto
Компактний KIA Picanto піддали плановому оновленню. Новинку мають намір представити в середині цього року, але втримати її в секреті виробнику не вдалося.
У Німеччині дві третини авто відповідають екостандартам ЄСУ Німеччині дві третини авто відповідають екостандартам ЄС
Майже дві третини - 69 відсотків - автомобілів на німецьких дорогах відповідають стандартам Євро-6 і Євро-5, або є електрокарами, йдеться у дослідженні dpa.
Ford Mustang Mach-E загасили лише через дві години після загорянняFord Mustang Mach-E загасили лише через дві години після загоряння
У польському місті Гданськ зареєстровано випадок мимовільного займання електричного Ford Mustang.
Вперше після «24 лютого» в Україні зріс попит на нові вантажівкиВперше після «24 лютого» в Україні зріс попит на нові вантажівки
Незважаючи на війну, попит на нові вантажні автомобілі та спецтехніку продовжує зростати.
Маржа з виробництва бензину в північно-західній Європі знизиласяМаржа з виробництва бензину в північно-західній Європі знизилася
Рентабельність виробництва бензину зазнала удару після того, як постачання з північно-західної Європи ключовими експортними маршрутами впали в травні до мінімуму з червня 2020 року.
Експерти назвали найбезпечніші автомобілі 2023 рокуЕксперти назвали найбезпечніші автомобілі 2023 року
До рейтингу увійшли 30 авто, серед яких є седани, хетчбеки, кросовери та електромобілі. Ці моделі забезпечують максимальний рівень захисту не тільки для водія та дорослих пасажирів, а й для дітей.
Zeekr 001 здивував реальним запасом ходу у 1032 кмZeekr 001 здивував реальним запасом ходу у 1032 км
Zeekr почав комплектувати свій електроседан 001 батареями CATL CTP 3.0 Qilin, що дозволили запропонувати запас ходу понад 1000 км. Але насправді пробіг виявився ще більшим - 1032 км.
На дорогах Варшави тестують китайські електробуси з рекордним запасом ходуНа дорогах Варшави тестують китайські електробуси з рекордним запасом ходу
На дорогах Варшави йде тестування китайських електробусів марки Yutong U12. Компанія Miejskie Zaklady Autobusowe, яка оголосила тендер на постачання таких автобусів, має намір випробувати транспорт у різних погодних умовах.
Чи справді китайські автомобілі завойовують Європу та США?Чи справді китайські автомобілі завойовують Європу та США?
Попри величезні амбіції китайських автовиробників, їх частка в Європі мізерна, а в США про них навіть не чули.
Компанія SAIC представила брутальний 7-місний кросовер Maxus TerritoryКомпанія SAIC представила брутальний 7-місний кросовер Maxus Territory
SAIC Maxus Territory пропонує багате оснащення та просторий салон. Кросовер оснащений 2,0-літровим двигуном потужністю 261 к.с. і 410 Нм крутного моменту.
Tesla Model Y відкликають через кермо, що відвалюєтьсяTesla Model Y відкликають через кермо, що відвалюється
Відомо як мінімум про кілька випадків, коли у Tesla Model Y зламалось кермо під час руху.
Новий законопроєкт: акциз на бензин і ДП - 175 євро/1000 л, на автогаз - 125 євро/1000 лНовий законопроєкт: акциз на бензин і ДП - 175 євро/1000 л, на автогаз - 125 євро/1000 л
На сайті Верховної Ради зареєстровано законопроєкт 9348 щодо внесення змін до Податкового кодексу в частині акцизного податку на пальне, яким пропонується підняти акциз на LPG і уніфікувати його на бензини і дизпальне.
Латвія передала Україні 66 автомобілів, конфіскованих у нетверезих водіївЛатвія передала Україні 66 автомобілів, конфіскованих у нетверезих водіїв
Транспортні засоби, що належать державі, можуть передаватись на безоплатній основі Україні для запобігання наслідкам надзвичайної ситуації.
В Україні посилили заходи контролю за перетином кордону на автоВ Україні посилили заходи контролю за перетином кордону на авто
З 5 червня електрона черга для перетину державного кордону за внесення недостовірних даних буде скасовувати запис.
Старий автобус перетворили на практичний будинок на колесахСтарий автобус перетворили на практичний будинок на колесах
В автобусі розмістили кухню, ванну, вітальню, пральню та їдальню. Більшість елементів салону виготовлені зі штучного дерева та розраховані на максимальну практичність.
Німеччина закуповує для України 66 бронемашин FFGНімеччина закуповує для України 66 бронемашин FFG
Це колісні машини класу MRAR, створені на базі Ford F-550 з колісною формулою 4x4.
Alstom поставить до Філадельфії 130 повністю низькопідлогових трамваїв CitadisAlstom поставить до Філадельфії 130 повністю низькопідлогових трамваїв Citadis
Завдяки застосуванню сучасних технологій тягового приводу нові трамваї будуть споживати на 20% менше електроенергії, порівняно з аналогічним рухомим складом.
Stellantis готує новий електрокросовер із запасом ходу 700 кмStellantis готує новий електрокросовер із запасом ходу 700 км
Корпорація Stellantis заявила про розробку нового електричного кросовера преміум-класу. Інвестиції у створення моделі становитимуть 176 млн доларів.
Культовий Citroen 2CV повернули у виробництвоКультовий Citroen 2CV повернули у виробництво
Електромобіль Citroen 2CV оснащений 20-сильним двигуном і здатний проїхати до 205 км без підзарядки. На вибір запропонують стандартну чотиримісну модель та фургон.
Канадська ARGO представила пікап-амфібію SasquatchКанадська ARGO представила пікап-амфібію Sasquatch
Ця незвична вантажівка зовні нагадує трактор, але вона призначена не для роботи в полі, а для значно веселішого проведення часу.
Відновилось зниження цін на нафтопродукти в оптіВідновилось зниження цін на нафтопродукти в опті
Оптові ціни минулого тижня (з 26 травня по 2 червня) повернулись до зниження, вартість бензину А-95 і ДП просіла на 0,75 грн/л, до 34,25 грн/л і 32,75 грн/л відповідно.
Китайську «копію» Lamborghini Urus запустили у виробництвоКитайську «копію» Lamborghini Urus запустили у виробництво
Китайський клон Lamborghini Urus, який коштує вдесятеро дешевше за оригінал, став на конвеєр. Перші поставки розпочнуться наприкінці червня цього року.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015