Новости за 05.01.2024

Названо найкращі авто року на думку американцівНазвано найкращі авто року на думку американців
Нова Toyota Prius стала найкращим авто року в Північній Америці. Журі премії зазначило яскравий дизайн хетчбека та його економічність.
Компактний кросовер Hyundai розсекретили незадовго до дебютуКомпактний кросовер Hyundai розсекретили незадовго до дебюту
Hyundai підготувала оновлену версію компактного кросовера Creta. Дебют новинки заплановано на 16 січня, але напередодні виробник опублікував офіційні фото авто.
У Раді зареєстрували законопроєкт щодо розмитнення авто в «Дії»У Раді зареєстрували законопроєкт щодо розмитнення авто в «Дії»
Проєкт закону пропонує створити базу даних митної вартості легкових автомобілів, яку сформує міністерство цифрової трансформації на основі даних митниці.
Нова Toyota Camry 2024 виходить на ринокНова Toyota Camry 2024 виходить на ринок
Нова Toyota Camry 2024 доступна в бензинових і гібридних модифікаціях потужністю до 228 к.с. Комплектацію седана розширили.
Вантажівки понад 3,5 т: на що був попит у грудні?Вантажівки понад 3,5 т: на що був попит у грудні?
Експерти проаналізували статистику реєстрацій транспортних засобів в Україні у грудні та визначили топ моделей у трьох сегментах вантажівок масою понад 3,5 тонни (окрім сідлових тягачів).
Rivian планує інтегрувати у запасне колесо пилосос та смітникRivian планує інтегрувати у запасне колесо пилосос та смітник
Компанія подала патент до Бюро патентів і торгових марок Сполучених Штатів на незвичне кріплення запасного колеса.
Найменший у світі «позашляховик» Suzuki став брутальнішимНайменший у світі «позашляховик» Suzuki став брутальнішим
Творіння японського тюнера Vrarva позбулося емблеми Suzuki й приросло обвісом з 9-ти частин, що перетворило кей-кар Suzuki Hustler на міцного маленького монстра.
В Картах Google став доступним оновлений 3D-режимВ Картах Google став доступним оновлений 3D-режим
Карти Google вже давно підтримують відображення будівель у 3D. Утім лише нещодавно впровадили новий режим навігації, у якому будівлі відображаються по іншому.
Мобільні сервісні центри МВС надали майже 13 тисяч адміністративних послуг впродовж 2023 рокуМобільні сервісні центри МВС надали майже 13 тисяч адміністративних послуг впродовж 2023 року
Лише за 2023 рік пересувні сервісні центри МВС здійснили 748 виїздів по всій Україні. Вони курсують до найвіддаленіших куточків, де немає стаціонарних сервісних центрів МВС та працюють на деокупованих територіях.
Імпорт дизпального 2023 року зріс на 23 відсоткаІмпорт дизпального 2023 року зріс на 23 відсотка
Торік в Україну біло імпортовано 6,19 млн т дизельного пального, що на 23 відсотка більше порівняно з 2022 роком і на 11 відсотків менше - з 2021-м.
Xiaomi показала на відео можливості автопілота автомобіля SU7Xiaomi показала на відео можливості автопілота автомобіля SU7
Компанія Xiaomi, яка віднедавна може називати себе автовиробником, показала можливості фірмової системи автоматизованого управління Xiaomi Pilot.
Електричний кросовер MINI Aceman вийшов на дорожні випробуванняЕлектричний кросовер MINI Aceman вийшов на дорожні випробування
MINI готується представити новий кросовер дешевше за Countryman з повністю електричною силовою установкою. Модель показали на перших фото.
Новий MG 3 розсекретили напередодні його офіційної презентаціїНовий MG 3 розсекретили напередодні його офіційної презентації
Новий MG 3 - модель В-класу вартістю від 15 000 євро з виразним дизайном. Хетчбек запропонують у бензиновій та гібридній модифікаціях.
Штучний інтелект намалював вірогідний електричний пікап від KIAШтучний інтелект намалював вірогідний електричний пікап від KIA
Корейський бренд KIA вже має лінійку власних електричних автомобілів під назвою EV. Наразі вона складається з сімейних седанів та кросоверів, однак фанати вирішили уявити, як би виглядав пікап EV від KIA.
Чому змагання BYD vs Tesla є таким важливим для світового автопромуЧому змагання BYD vs Tesla є таким важливим для світового автопрому
У 2023 році компанія BYD скоротила відставання від лідера ринку електромобілів Tesla, продавши майже 1,6 мільйона електромобілів у всьому світі. Повинно статись чудо, щоб компанія Ілона Маска зберегла лідерство цього року.
BYD випускатиме батареї для бюджетних електромобілівBYD випускатиме батареї для бюджетних електромобілів
Компанія BYD розпочала будівництво свого першого заводу з виробництва натрій-іонних акумуляторів у Сюйчжоу, місті, розташованому приблизно на півдорозі між Пекіном та Шанхаєм.
B-ON покаже інноваційний електричний фургон PelkanB-ON покаже інноваційний електричний фургон Pelkan
На майбутній виставці СES у Лас-Вегасі компанія B-ON презентує електричний фургон Pelkan. Родзинкою машини стане інтелектуальна система доставки посилок, яка полегшує їхнє розвезення на так званій «останньої милі».
Твердотільні акумулятори QuantumScape показали свою надійність та витривалістьТвердотільні акумулятори QuantumScape показали свою надійність та витривалість
Твердотільні батареї компанії QuantumScape під час тестування на електромобілі Volkswagen показали свою надійність та витривалість.
Mercedes-Benz Sprinter отримав розкішну версіюMercedes-Benz Sprinter отримав розкішну версію
У Великій Британії виконали вражаючий тюнінг Mercedes-Benz Sprinter. Мікроавтобус перетворили на розкішний бізнес-шатл.
Упродовж 2023 року сервісні центри МВС обміняли майже 815 тисяч посвідчень водіяУпродовж 2023 року сервісні центри МВС обміняли майже 815 тисяч посвідчень водія
Відтак однією з найбільш затребуваних послуг сервісних центрів МВС серед громадян стало обмін посвідчення водія. Упродовж 2023 року нею скористались 814 851 осіб.
Середня ціна на LPG по Україні знизилася до 29,5 грн/лСередня ціна на LPG по Україні знизилася до 29,5 грн/л
За тиждень (з 29 грудня по 5 січня) середня роздрібна ціна на автогаз зменшилася на 0,32 грн/л, до 29,51 грн/л.
В Арізоні на службу прийнято першу електричну пожежну машинуВ Арізоні на службу прийнято першу електричну пожежну машину
Американська компанія E-One, найбільший у світі виробник пожежної техніки, поставила місту Меса, штат Арізона, повністю електричний пожежний автомобіль E-One Vector.
LG анонсувала розсувні та складані автомобільні дисплеїLG анонсувала розсувні та складані автомобільні дисплеї
Компанія LG планує представити нове покоління моніторів для автомобілів. Виробник електроніки поки тримає деталі нових розробок в таємниці.
У Чехії другий рік поспіль сталося найменше смертей внаслідок ДТП за понад 60 роківУ Чехії другий рік поспіль сталося найменше смертей внаслідок ДТП за понад 60 років
За 2023 рік у Чехії статистика смертей внаслідок ДТП майже не погіршилася - показник став другим найкращим з 1961 року.
АВТ Баварія передала додаткові 15 пікапів військовимАВТ Баварія передала додаткові 15 пікапів військовим
Компанія AWT Bavaria, офіційний імпортер BMW Group в Україні, передала чергову партію з 15 пікапів Київській військовій адміністрації (КОВА) для захисту громадян та критичної інфраструктури разом з платформою збору коштів UNITED24.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015