Новости за 04.09.2023

Компанія Polestar представила суперкар майбутньогоКомпанія Polestar представила суперкар майбутнього
Polestar Synergy відображає всі напрацювання та технології шведського бренду. Суперкар має кілька унікальних особливостей, включно з незвичайним дизайном.
Cкладено рейтинг автомобільних процесорівCкладено рейтинг автомобільних процесорів
У найближчому майбутньому рейтинг може сильно змінитися. На даний момент протестовано не так багато процесорів.
У США помітили єдиний у світі шестиколісний Lamborghini UrusУ США помітили єдиний у світі шестиколісний Lamborghini Urus
Цей унікальний Lamborghini Urus був самостійно модифікований у майстерні. Кросовер отримав безліч незвичайних доопрацювань.
На трасі «Київ - Чоп» відкрито важливий інфраструктурний міст через річку ІрпіньНа трасі «Київ - Чоп» відкрито важливий інфраструктурний міст через річку Ірпінь
4 вересня розпочато рух мостом у селі Стоянка (Бучанський район, Київська область), який зведено через річку Ірпінь.
Найдорожчий позашляховик Toyota показали на новому тизеріНайдорожчий позашляховик Toyota показали на новому тизері
Передню частину Toyota Century SUV показали перед презентацією 6 вересня. Позашляховик отримає стриманий, але стильний дизайн і пропонуватиме високий рівень розкоші.
В Україну продовжує активно надходити російський LPGВ Україну продовжує активно надходити російський LPG
Невпинний потік скрапленого газу російського походження в Україну вбиває попит на постачання неросійського газу й загрожує стабільності українського ринку пального.
FAW виводить на ринок електромобіль за 4100 доларівFAW виводить на ринок електромобіль за 4100 доларів
Новий електрокар FAW Bestune Xiaoma, який має скласти конкуренцію китайському бестселеру Wuling Hongguang Mini EV, надійде у продаж уже цього місяця у Піднебесній.
Компанія Huawei презентувала гібридний кросовер із запасом ходу 1000 кмКомпанія Huawei презентувала гібридний кросовер із запасом ходу 1000 км
AITO M7 надійде в продаж у Китаї за ціною від 35 500 доларів. Кросовер може проїхати близько 1000 км із зарядженою батареєю та повним баком палива.
Volkswagen заявив про готовність до заборони авто на викопному паливіVolkswagen заявив про готовність до заборони авто на викопному паливі
Німецький автомобільний концерн Volkswagen готовий до заборони на нові продажі автівок на викопному паливі у 2035 році на території Європи.
Шанувальники Ferrari отримали лінійку преміальної акустикиШанувальники Ferrari отримали лінійку преміальної акустики
Данська виробник преміальної акустики випустить колекцію бездротових колонок та навушників під назвою «The Ferrari Collection».
Ford F-150 перетворили на практичний будинок на колесахFord F-150 перетворили на практичний будинок на колесах
У цьому будинку на колесах можуть розміститися чотири особи. Також пікап підготували до бездоріжжя, оснастивши його додатковим обладнанням.
HotCars опублікував рейтинг найнадійніших кросоверів та позашляховиківHotCars опублікував рейтинг найнадійніших кросоверів та позашляховиків
Згідно з дослідженням, проведеним iSeeCars, у середньому лише 1,2 відсотки автомобілів на ринку старих машин мають пробіг понад 320 000 км на одометрі.
Renault Scenic 2024 презентовано, як електричний кросоверRenault Scenic 2024 презентовано, як електричний кросовер
Новий Renault Scenic 2024 став електричним кросовером. Топова версія моделі отримала 220-сильну установку і може проїхати понад 600 км без підзарядки.
Geely представила електричний седан Geometry G6 2024Geely представила електричний седан Geometry G6 2024
Китайська компанія Geely представила електричний седан Geometry G6 2024 модельного року. Новинка отримала зміни в дизайні та покращені характеристики.
Вантажівку Mitsubishi Fuso перетворили на будинок на колесахВантажівку Mitsubishi Fuso перетворили на будинок на колесах
Стелс-кемпери або кемпери-невидимки популярні серед тих, хто воліє мандрувати непомітно для оточуючих.
Концепт Cupra DarkRebel вперше показали на публіціКонцепт Cupra DarkRebel вперше показали на публіці
Cupra DarkRebel є демонстрацією дизайну майбутніх автомобілів бренду. Дизайнери обирали з понад 270 000 різних конфігурацій під час створення концепт-кара.
Вчені визначили пробіг, після якого електромобілі стають дійсно безпечними для довкілляВчені визначили пробіг, після якого електромобілі стають дійсно безпечними для довкілля
Дебати про те, чи справді електромобілі зменшують вуглецевий слід, все ще тривають, але дослідження випускника Гарвардського університету, можливо, дасть відповідь на це питання.
Відновлення турбіни чи покупка нової: Як вибрати оптимальний варіант?Відновлення турбіни чи покупка нової: Як вибрати оптимальний варіант?
При пошкодженні турбокомпресора (також відомого як турбіна) власники автомобілів часто стикаються з вибором: відновлювати турбіну або купувати нову?
Tesla суттєво знизила ціни на Model S та Model XTesla суттєво знизила ціни на Model S та Model X
Tesla видалила варіант Standard Range для Model S і Model X зі свого веб-сайту лише через два тижні після того, як представила трохи доступнішу версію.
Mercedes-Benz презентував концепт свого найдешевшого електрокараMercedes-Benz презентував концепт свого найдешевшого електрокара
Електромобіль Mercedes-Benz CLA отримає енергоефективний 238-сильний мотор і мультимедійну систему нового покоління. Седан зможе проїхати 750 км без підзарядки.
BYD Seal DM-i виходить на ринок за ціною 24 400 доларівBYD Seal DM-i виходить на ринок за ціною 24 400 доларів
BYD оголосив прийом попередніх замовлень на новий плагін-гібридний седан Seal DM-i.
Представлено салон Audi Q6 e-tron 2025Представлено салон Audi Q6 e-tron 2025
Компанія Audi представила салон Q6 e-tron 2025 модельного року після першого показу зовнішнього дизайну моделі в липні цього року.
Легендарний «Гелендваген» отримає зменшену версіюЛегендарний «Гелендваген» отримає зменшену версію
Німецька компанія Mercedes-Benz планує випустити зменшену версію легендарного «Гелендвагена».
Volkswagen показав стильний концепт ID.GTIVolkswagen показав стильний концепт ID.GTI
Volkswagen ID.GTI - провісник електричного спортивного хетчбека. Нова модель прийде на зміну Volkswagen Polo GTI.
Mercedes-Benz презентував позашляховий універсал E-ClassMercedes-Benz презентував позашляховий універсал E-Class
Напередодні публічного дебюту, який пройде у рамках автомобільної виставки в IAA Mobility у Мюнхені, Mercedes-Benz презентував універсал E-Class All-Terrain, який стане альтернативою кросоверам і пропонуватиметься на ринку США.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015