Новости за 04.07.2023

Mitsubishi «дражнить» тизерами нового компактного позашляховикаMitsubishi «дражнить» тизерами нового компактного позашляховика
Новий кросовер має дорожній просвіт 222 мм і чотири режими водіння. У Mitsubishi підтвердили, що новинка отримає сучасне оснащення та аудіосистему Yamaha.
Електричні автомобілі Alfa Romeo видаватимуть близько 1000 к.с.Електричні автомобілі Alfa Romeo видаватимуть близько 1000 к.с.
Перший електричний Alfa Romeo вийде на ринок у першій половині 2024 року. Це буде суббкомпактний кросовер, який розташується нижче компактного Alfa Romeo Tonale.
Dacia може випустити наддешевий електрокарDacia може випустити наддешевий електрокар
Компанія Dacia може випустити невеликий дешевий електромобіль, як Citroen Ami. Про це розповів Девід Дюран, директор із дизайну румунського автовиробника.
Mazda припинить випуск кросовера CX-9Mazda припинить випуск кросовера CX-9
Трирядний кросовер Mazda CX-9 випускали з 2007 по 2023 рік. Модель замінить Mazda CX-90 з гібридною силовою установкою потужністю до 340 сил.
Продажі Tesla досягли рекордного рівня у другому кварталі 2023 рокуПродажі Tesla досягли рекордного рівня у другому кварталі 2023 року
Електромобільний виробник Tesla зафіксував значний приріст у глобальних постачаннях автомобілів, який склав рекордних 83 відсотка протягом другого кварталу 2023 року.
На продаж виставлена вантажівка із серіалу The HighwaymanНа продаж виставлена вантажівка із серіалу The Highwayman
Свого часу на створення цього транспортного засобу пішло близько півмільйона доларів.
Які авто українці привозили з-за кордону в червні?Які авто українці привозили з-за кордону в червні?
Експерти проаналізували статистику реєстрацій легкових авто та визначили ТОП-20 найпопулярніших моделей, які «приганяли» з-за кордону у червні.
Син Енцо Феррарі зробив кросовер Ferrari Purosangue у стилі батьківського спорткараСин Енцо Феррарі зробив кросовер Ferrari Purosangue у стилі батьківського спорткара
Єдиний син Комендаторе, що нині живий, у своєму автомобілі віддав данину поваги батьковому купе і оформив свій кросовер у стилі Ferrari 400 Superamerica.
Названо можливі терміни виходу автомобіля AppleНазвано можливі терміни виходу автомобіля Apple
Компанія Apple продовжила роботу над безпілотним автомобілем і може випустити його в найближчі роки.
BYD Dolphin став бестселером на риноку БразиліїBYD Dolphin став бестселером на риноку Бразилії
Через два роки після старту продажів у Китаї електричний хетчбек BYD Dolphin вийшов на ринок Бразилії і одразу став новим бестселером.
Пальне на АЗС продовжило дорожчатиПальне на АЗС продовжило дорожчати
У період із 3 по 4 липня середня ціна по країні на бензин А-95 зросла на 0,58 грн/л і склала 47,47 грн/л, бензин А-95+ здорожчав на 0,38 грн/л - до 50,01 грн/л, а дизельне пальне - на 0,71 грн/л, до 46,15 грн/л.
BMW розпочала продажі топової версії Label Red кросовера XMBMW розпочала продажі топової версії Label Red кросовера XM
Німецька компанія BMW у своєму конфігураторі на офіційному сайті додала топову версію Label Red кросовера XM. Ціна на модель у США становить 185 тисяч доларів.
Новий компактний седан BMW вперше помітили на дорогахНовий компактний седан BMW вперше помітили на дорогах
Новий BMW 2 Series Gran Coupe не буде схожий на інші автомобілі німецького бренду. Чотиридверне купе може надійти в продаж вже наприкінці 2024 року за ціною від 36 000 доларів.
Шахрай розібрав 24 ретроавто загальною вартістю 2 мільйони доларівШахрай розібрав 24 ретроавто загальною вартістю 2 мільйони доларів
Власник компанії Classic American Street Rods Річард Фінлі із Галвестону, штат Техас, прославився тим, що розібрав на запчастини кілька класичних автомобілів.
METRO планує повний перехід на електромобіліMETRO планує повний перехід на електромобілі
Volvo Trucks Corporation, один із світових лідерів із виробництва важких вантажівок, передасть мережі METRO Germany 16-тонний електричний тягач Volta Zero.
Дефіцит літію може призупинити випуск електромобілів у всьому світіДефіцит літію може призупинити випуск електромобілів у всьому світі
Виробники електротягових машин опинилися на порозі дефіциту акумуляторів: питання про можливу нестачу літію для виготовлення потужних накопичувачів електроенергії постало не просто гостро, а дуже гостро.
На продаж виставили найрідкісніший Aston MartinНа продаж виставили найрідкісніший Aston Martin
Експерти оцінили Aston Martin DB2/4 Spider від 1 525 000 до 2 300 000 доларів. Цей автомобіль є мрією багатьох колекціонерів через свою рідкість.
Які вживані авто купують українці на внутрішньому ринку?Які вживані авто купують українці на внутрішньому ринку?
Експерти проаналізували статистику реєстрацій легкових авто та визначили ТОП-20 найпопулярніших вживаних моделей, які купували в Україні у червні.
Автогаз у мережах АЗС ще додав у цініАвтогаз у мережах АЗС ще додав у ціні
Відучора (із 3 по 4 липня) автогаз у середньому по країні здорожчав на 17 копійок, його середня ціна тепер складає 22,98 грн/л.
Peugeot представила дешеві електричні моделі eBikesPeugeot представила дешеві електричні моделі eBikes
Лінійка Peugeot eBikes є розвитком електричних велосипедів для міських поїздок. Усі три моделі підтримують набір сучасних систем безпеки.
Новий електричний універсал BMW i5 помітили на дорожніх тестахНовий електричний універсал BMW i5 помітили на дорожніх тестах
Поки Touring EV проходить дорожні тести, про що свідчать шпигунські фото, опубліковані виданням Motor1.
У стандартний автобус вдалося вмістити 438 пасажирівУ стандартний автобус вдалося вмістити 438 пасажирів
25 років тому, Книга рекордів Гіннеса поповнилася черговим досягненням у розділі на максимальну місткість автомобіля (Most Persons in a Car).
У Китаї презентували недорогий рамний пікап Maxus InterstellarУ Китаї презентували недорогий рамний пікап Maxus Interstellar
Нові Maxus Interstellar пропонують у двох варіантах за довжиною та оснащують бензиновими і дизельними моторами потужністю до 261 к.с. У лінійці присутня позашляхова версія моделі.
Компанія Ford представила здешевлену версію MondeoКомпанія Ford представила здешевлену версію Mondeo
У Китаї офіційно представили здешевлену версію бізнес-седана Ford Mondeo. Зниження ціни обумовлені встановленням нового двигуна.
Mercedes-Benz відкликає позашляховики G-Class у КитаїMercedes-Benz відкликає позашляховики G-Class у Китаї
Китайська філія Mercedes-Benz підтвердила, що на імпортованих G 500 виявлено програмний збій, який може стати причиною перевищення норм викидів.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015