Новости за 03.11.2023

Презентовано нове покоління Skoda Superb 2024Презентовано нове покоління Skoda Superb 2024
Нова Skoda Superb стала елегантнішою на вигляд, просторішою всередині і технологічнішою. Модель запропонована в бензинових, дизельних і гібридних версіях.
Класичний Rolls-Royce 1961 розігнали до 640 к.с.Класичний Rolls-Royce 1961 розігнали до 640 к.с.
Тюнери Ringbrothers з Вісконсіна, які займаються створенням рестомодів на базі класичних маслкарів, привезли на SEMA 2023 три нові проєкти.
Внутрішній ринок електромобілів в жовтні дещо просівВнутрішній ринок електромобілів в жовтні дещо просів
Експерти проаналізували статистику реєстрацій таких авто й визначили ТОП-20 моделей в трьох сегментах: імпорті вживаних, внутрішніх перепродажах та купівлі нових авто з електричним двигуном.
Розкрито подробиці нового Nissan JukeРозкрито подробиці нового Nissan Juke
Кросовер Nissan Juke нової генерації вперше стане електромобілем. Він збереже габарити нинішньої моделі, але зміниться зовні і стане просторішим всередині.
Toyota розповіла про ріст продажів своїх автомобілівToyota розповіла про ріст продажів своїх автомобілів
Чутки про загибель Toyota як автомобільного лідера в епоху електрифікації виявилися сильно перебільшені: японський автовиробник повідомив про значне зростання виробництва і продажу у вересні та протягом квітня-вересня.
Hyundai Palisade отримав «чорну» версію Calligraphy Night EditionHyundai Palisade отримав «чорну» версію Calligraphy Night Edition
Hyundai представила спеціальну версію кросовера Palisade, побудовану на топовій повнопривідній модифікації Calligraphy.
Opel готує доступний компактний електромобільOpel готує доступний компактний електромобіль
Новий доступний електромобіль Opel буде заснований на платформі STLA Small від Stellantis. Електрокар отримає великий запас ходу завдяки поліпшеній акумуляторній батареї.
Американські автовиробники занепокоєні можливим злиттям US Steel і Cleveland-CliffsАмериканські автовиробники занепокоєні можливим злиттям US Steel і Cleveland-Cliffs
Група автовиробників виступає проти потенційного злиття US Steel і Cleveland-Cliffs, попереджаючи, що такий союз буде антиконкурентним.
Тролейбус «Електрон» з автономним ходом виїхав на маршрутТролейбус «Електрон» з автономним ходом виїхав на маршрут
Крім роботи від контактної мережі машина може їздити і там, де її немає, живлячись від власних акумуляторів. Запас ходу в автономному режимі сягає 20 км.
Презентована воднева версія преміального седана Toyota CrownПрезентована воднева версія преміального седана Toyota Crown
Нова Toyota Crown - 5-метровий спортивний седан преміумкласу з виразним дизайном. Модель буде запропонована в гібридних і електричних версіях.
Електромобіль Tesla Model 3 тепер можна випробувати у грі Gran Turismo 7Електромобіль Tesla Model 3 тепер можна випробувати у грі Gran Turismo 7
Гра Gran Turismo 7 отримала велике оновлення, у ході якого у розпорядження геймерів додалось сім нових автомобілів, одна нова траса та широкий вибір оновлень ігрових режимів.
Швейцарія передасть в Україну 5 пожежних машинШвейцарія передасть в Україну 5 пожежних машин
Швейцарія передасть українським рятувальникам 5-ть пожежних машин, а перед тим навчить користуватися ними.
Toyota Land Cruiser 300 отримав незвичайну броньовану версіюToyota Land Cruiser 300 отримав незвичайну броньовану версію
Пакет прихованої броні додає лише 350 кг до ваги рамного Toyota Land Cruiser 300 GR Sport. Позашляховик отримав нове балістичне скло та інші поліпшення.
Volkswagen відмовився від будівництва гігафабрики в ЧехіїVolkswagen відмовився від будівництва гігафабрики в Чехії
Німецька автомобільна група Volkswagen відкладає на невизначений термін рішення щодо будівництва четвертого заводу з виробництва акумуляторів через падіння попиту на електромобілі в Європі.
Термін дії свідоцтв про допущення транспортних засобів до перевезення небезпечних вантажів збільшеноТермін дії свідоцтв про допущення транспортних засобів до перевезення небезпечних вантажів збільшено
В Україні спростили процедуру видачі та оформлення свідоцтва для транспортних засобів, що перевозять небезпечні вантажі.
В Європі стартують продажі найпотужнішого у світі пікапаВ Європі стартують продажі найпотужнішого у світі пікапа
RAM 1500 TRX оснащений 6,2-літровим компресорним V8 потужністю 702 к.с. Він здатний розігнатися до 100 км/год за 4,5 с і має чудову прохідність.
Вчені назвали найбрудніші місця у салоні автомобіляВчені назвали найбрудніші місця у салоні автомобіля
Нове дослідження Астонського університету встановило, які місця в салоні автомобіля таять у собі найбільшу небезпеку для здоров’я водія та пасажирів.
В Київській області відновили міст через річку ТрубіжВ Київській області відновили міст через річку Трубіж
В Броварському районі Київської області завершили капітальний ремонт мостової споруди через річку Трубіж. Протяжність мосту 27 м.
Гелендваген отримав нову екстремальну версіюГелендваген отримав нову екстремальну версію
Mercedes-Benz G-Class Delta 4x4 Hoch D має безліч поліпшень порівняно зі стандартною моделлю. Дорожній просвіт позашляховика збільшили до 300 мм.
Новий Nissan Patrol кине виклик Toyota Land CruiserНовий Nissan Patrol кине виклик Toyota Land Cruiser
Nissan готує нове покоління позашляховика Patrol, яке стане розкішнішим і складе конкуренцію Toyota Land Cruiser 300.
ДП «Документ» розпочав відновлювати посвідчення водія у Києві, Львові, Одесі та ДніпріДП «Документ» розпочав відновлювати посвідчення водія у Києві, Львові, Одесі та Дніпрі
Головний сервісний центр МВС постійно розширює географію надання своїх послуг. Адже кожен громадянин, незалежно від місця проживання, повинен отримувати якісний державний сервіс.
На український ринок вийшов оригінальний китайський електрокарНа український ринок вийшов оригінальний китайський електрокар
Електромобіль ORA 03 вирізняється оригінальним дизайном у класичному стилі. У нього багате оснащення, а запас ходу досягає 500 км.
Депутати запропонували механізм вирішення проблеми безхазяйних авто на вулицяхДепутати запропонували механізм вирішення проблеми безхазяйних авто на вулицях
Депутат Верховної Ради від «Слуги народу» Сергій Гривко пропонує парламенту регламентувати набуття права власності на безхазяйні транспортні засоби.
У жовтні частка електромобілів у імпорті зросла удвічіУ жовтні частка електромобілів у імпорті зросла удвічі
Експерти проаналізували статистику перших реєстрацій легкових авто та визначили ТОП-20 найпопулярніших моделей, які «приганяли» з-за кордону у жовтні 2023 року.
Lamborghini Urus 2025 розсекретили під час тестівLamborghini Urus 2025 розсекретили під час тестів
Оновлений Lamborghini Urus може дебютувати вже у 2024 році. Кросовер стане ще потужнішим і швидшим завдяки гібридній силовій установці.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015