Новости за 03.09.2023

Компанія BMW розкриває подробиці концепту Vision Neue KlasseКомпанія BMW розкриває подробиці концепту Vision Neue Klasse
Останній дизайн-проект BMW Group, BMW Vision Neue Klasse, показує, як виглядатиме наступне покоління автомобілів основного бренду BMW.
Smart розкриває характеристики нового кросовераSmart розкриває характеристики нового кросовера
Напередодні виставки IAA Mobility 2023 у Мюнхені, Smart розкриває всі подробиці про «європейський» позашляховик #3, а також про його нову спеціальну версію з унікальними характеристиками.
Які автомобілі імпортували українці з-за кордону у серпні?Які автомобілі імпортували українці з-за кордону у серпні?
Експерти проаналізували статистику реєстрацій легкових авто та визначили ТОП-20 найпопулярніших моделей, які «приганяли» з-за кордону у серпні.
Електричний кросовер Fisker Ocean вийшов на три нові європейські ринкиЕлектричний кросовер Fisker Ocean вийшов на три нові європейські ринки
Fisker почала приймати замовлення на електромобіль Ocean у Бельгії, Швейцарії та Нідерландах. Таким чином електрокросовер компанії став доступним на 12 ринках.
У Берліні масштабним «рейвом» протестували проти розширення автомагістраліУ Берліні масштабним «рейвом» протестували проти розширення автомагістралі
У суботу берлінці виступили проти розширення головної міської автомагістралі, перекривши головну дорогу гігантським «рейвом».
Chery продала 1 мільйон автомобілів за вісім місяцівChery продала 1 мільйон автомобілів за вісім місяців
Під час прес-конференції в рамках автосалону в Ченду китайська Chery Group прозвітувала про новий рекорд - 1 мільйон проданих автомобілів за неповні вісім місяців.
Весь тираж суперкара Alfa Romeo 33 Stradale вже проданоВесь тираж суперкара Alfa Romeo 33 Stradale вже продано
Попри те, що Alfa Romeo 33 Stradale тільки-тільки офіційно презентована, весь її тираж із 33 машин уже розпроданий: перший щасливчик отримає автомобіль у грудні 2024-го, а останній - аж у 2026 році.
США виділять 15,5 мільярдів доларів на підтримку переходу на електромобіліСША виділять 15,5 мільярдів доларів на підтримку переходу на електромобілі
Згідно з планом президента Джо Байдена «Інвестиції в Америку», більша частина грошей піде автовиробникам і постачальникам на переоснащення своїх заводів для виробництва електричних, гібридних і водневих електромобілів.
Бельгія продовжує передавати Україні військовий транспортБельгія продовжує передавати Україні військовий транспорт
Союзники продовжують допомогати ЗСУ. Бельгія анонсувала, що планує до кінця року надати Україна близько 320 вантажівок Volvo, а також 80 бронемашин Lynx (Iveco LMV).
Легендарний DeLorean знайшли покинутим біля дорогиЛегендарний DeLorean знайшли покинутим біля дороги
Користувачі сервісу Google Maps, досліджуючи околиці Західної Вірджинії (США), помітили припаркований на узбіччі біля дороги DeLorean DMC-12. Спорткар виглядав так, начебто простояв тут пару десятиліть.
Renault виведе електромобільний підрозділ Ampere в окрему компаніюRenault виведе електромобільний підрозділ Ampere в окрему компанію
1 листопада 2023 року підрозділ Ampere, який відповідає у Renault Group за розробку електромобілів, стане окремою компанією.
Культовий Aston Martin DB4 простояв 40 років у гаражіКультовий Aston Martin DB4 простояв 40 років у гаражі
Загалом із 1958 по 1963 рік випущено лише 1204 Aston Martin DB4. Саме ця модель прославила британську марку на весь світ.
Які авто та за скільки ремонтують найчастіше?Які авто та за скільки ремонтують найчастіше?
Експерти вперше презентували публічну аналітику сфери СТО. Джерелом стали дані про більш як 20 тисяч звернень на станції технічного обслуговування, які користуються системою для автоматизації бізнесу RemOnline.
Для ЗСУ випробовують 9-місний багі з усіма керованими колесамиДля ЗСУ випробовують 9-місний багі з усіма керованими колесами
У Чернівецькій області конструктор Володимир Садик уже півтора роки виготовляє різноманітні багі для ЗСУ.
Volkswagen натякнув на «заряджений» автомобільVolkswagen натякнув на «заряджений» автомобіль
Незадовго до відкриття автосалону в Мюнхені компанія Volkswagen опублікувала семисекундний ролик із таємничим підписом: «Іноді достатньо однієї деталі, щоб змінити ситуацію. І це червона лінія».
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015