Новости за 03.06.2023

Старе купе BMW пішло з молотка за ціною 227 тисяч доларівСтаре купе BMW пішло з молотка за ціною 227 тисяч доларів
Автомобіль отримав безліч доробок, у тому числі новий двигун від BMW M5 E39. Зовнішність авто також була повністю перероблена, щоб відповідати салону.
У Дубаї представлено канадський електричний кросовер AXL SharX-5У Дубаї представлено канадський електричний кросовер AXL SharX-5
Канадський стартап AXL Electric Vehicles, який позиціонує себе як виробник доступних люксових електромобілів, представив свою першу модель - середньорозмірний кросовер SharX-5.
Tesla суттєво знизила ціни на свої найпопулярніші моделіTesla суттєво знизила ціни на свої найпопулярніші моделі
Компанія Tesla цього року найчастіше змінює ціни на свої моделі. Цього разу ціни на автомобілі Tesla, що найбільше продаються, знизилися, причому максимальне зниження перевищило 3 тис. доларів.
Компанія Porsche представила дивний «шипастий» електромобільКомпанія Porsche представила дивний «шипастий» електромобіль
Незвичайний артшедевр не призначений для повсякденних поїздок. Художник заявив, що скульптура має «встановити правила того, як наближатися до предмету, поверхню якого покривають шипи».
Toyota збільшить інвестиції в електромобілі на 2,1 мільярда доларівToyota збільшить інвестиції в електромобілі на 2,1 мільярда доларів
Ці кошти спрямують на будівництво «батарейного» заводу у Північній Кароліні. Зараз майданчик під назвою Toyota Battery Manufacturing North Carolina (TBMNC) знаходиться на стадії будівництва.
Chevrolet Camaro перетворили на дивний спорткарChevrolet Camaro перетворили на дивний спорткар
Створення цього унікального автомобіля зайняло понад 20 років. Яскравий зелений родстер може стати новою іграшкою Hot Wheels, якщо переможе у конкурсі.
Які моделі авто привозили українці з-за кордону в травні?Які моделі авто привозили українці з-за кордону в травні?
Експерти проаналізували статистику реєстрацій легкових авто та визначили ТОП-15 найпопулярніших моделей, які «приганяли» з-за кордону у травні.
Porsche змінює свій логотип на честь 75-річчя брендуPorsche змінює свій логотип на честь 75-річчя бренду
У 2023 році бренду Porsche виповнюється 75 років. На честь цієї події автовиробник оновить логотип, який використовує на всіх своїх автомобілях з 1952 року.
Studebaker легендарного гонщика Бонневілля шукає нового власникаStudebaker легендарного гонщика Бонневілля шукає нового власника
У 1966 році це купе встановило рекорд швидкості: 438 км/год у двох напрямках та 467 км/год в одному.
Honda представила китайського брата-близнюка AccordHonda представила китайського брата-близнюка Accord
Компанія Honda опублікувала фотографії седану Inspire нового покоління.
Tesla Model S встановила новий світовий рекордTesla Model S встановила новий світовий рекорд
Рекорд встановив Tesla Model S Plaid з майже порожнім салоном, але без внутрішніх доопрацювань. Електромобіль оснащений трьома електромоторами сумарною потужністю 1020 к.с. і 1420 Нм крутного моменту.
Перший із 399 випущених суперкарів Ferrari Enzo продадуть на аукціоніПерший із 399 випущених суперкарів Ferrari Enzo продадуть на аукціоні
Автомобіль, що належить дворазовому чемпіону «Формули-1» Фернандо Алонсо, планують продати за 5,35 мільйона доларів.
Крісла в новому Range Rover Sport SV Edition One вібрують у такт музиціКрісла в новому Range Rover Sport SV Edition One вібрують у такт музиці
Компанії вказують на дослідження, проведене за підтримки JLR, яке показало, що Body and Soul Seat може допомогти вам розслабитися і зменшити стрес, збільшуючи варіабельність серцевого ритму.
Volkswagen Multivan T6 розігнали до межі можливостей на автобаніVolkswagen Multivan T6 розігнали до межі можливостей на автобані
Volkswagen Multivan T6 розігнали до максимальних 200 км/год автобані. Для важкого мінівену це не стало проблемою.
BYD-Castrosua презентує перший електронний міський автобусBYD-Castrosua презентує перший електронний міський автобус
BYD представила перший електричний автобус, розроблений разом із іспанським виробником кузовів Castrosua.
Власникам Bugatti Chiron влаштували швидкісний заїзд на злітно-посадковій смузіВласникам Bugatti Chiron влаштували швидкісний заїзд на злітно-посадковій смузі
Компанія Bugatti подарувала власникам Chiron унікальний шанс випробувати свої автомобілі на швидкості 400 км/год. Взяти участь у спеціально організованому заході Bugatti 400 Drive змогли лише 18 обраних.
Представлено найдорожчий Suzuki Jimny в історіїПредставлено найдорожчий Suzuki Jimny в історії
Салон Suzuki Jimny оздоблений дорогою стьобаною шкірою та алькантарою. Потужність двигуна позашляховика збільшили до 165 к.с.
ТОП-15 моделей вживаних авто травня в УкраїніТОП-15 моделей вживаних авто травня в Україні
Експерти проаналізували статистику реєстрацій легкових авто та визначили топ-15 найпопулярніших вживаних моделей, які купували в Україні у травні.
Передсерійний прототип Chevrolet Avalanche продають за 125 000 доларівПередсерійний прототип Chevrolet Avalanche продають за 125 000 доларів
В унікального пікапа було кілька власників, але він має відмінний стан і пробіг усього 3148 км. Під капотом встановлений 6,0-літровий двигун V8, який не був доступний для серійної моделі.
Оголошені ціни на Mercedes-AMG C 63 S E PERFORMANCEОголошені ціни на Mercedes-AMG C 63 S E PERFORMANCE
Версія 63 S E PERFORMANCE поєднує в собі найсучасніші технології з автоспорту та ноу-хау з Формули-1.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015