Новости за 03.05.2023

На базі Skoda Rapid створили унікальний кабріолетНа базі Skoda Rapid створили унікальний кабріолет
Згідно з повідомленнями Autocar India, студенти місцевої технічної академії VW Group створили перший в історії студентський проект за межами Чехії за весь час існування цієї програми.
GEM додав до своїх популярних низькошвидкісних електромобілів сонячні панеліGEM додав до своїх популярних низькошвидкісних електромобілів сонячні панелі
Компанія WAEV, виробник популярного електромобіля GEM, анонсувала новий варіант сонячної панелі, який перетворює дах електромобіля на зручне джерело енергії.
Японія інвестує в акумулятори та чіпи для електромобілівЯпонія інвестує в акумулятори та чіпи для електромобілів
Міністр промисловості Ясутосі Нісімура заявив, що Японія надасть субсидії на суму до 1,8 мільярда доларів на низку проектів.
У Китаї створили електромобіль із ліжком усерединіУ Китаї створили електромобіль із ліжком усередині
Однією цікавою особливістю є багажне відділення. У комплекті поставляється надувний матрац, який при складених задніх сидіннях дозволяє переночувати з великим комфортом при виїзді на природу.
Машини механізованого розмінування від Фонду Говарда Баффета вже активно використовуються піротехніками ДСНСМашини механізованого розмінування від Фонду Говарда Баффета вже активно використовуються піротехніками ДСНС
У березні цього року українські піротехніки отримали перші дві машини механізованого розмінування DOK-ING MV-4 та MV-10 виробництва Республіка Хорватія.
Tesla підвищила ціни на Model 3 та Model Y у Китаї та СШАTesla підвищила ціни на Model 3 та Model Y у Китаї та США
Компанія Tesla підвищила ціни на седан Model 3 та кросовер Model Y у США та Китаї після шести поспіль знижень цін, які компанія провела з початку цього року.
Тіньовий ринок пального набирає темпТіньовий ринок пального набирає темп
В умовах війни тіньовий ринок нафтопродуктів в Україні скоротився до найнижчого за останні роки рівня, але зараз знову починає рости.
BYD презентувала гібридний седан Destroyer 05BYD презентувала гібридний седан Destroyer 05
BYD Destroyer 05 може проїхати до 1200 км з повним баком та зарядженим акумулятором. Автомобіль отримав великий список опцій, до якого входять підігрів сидінь та унікальний колір салону.
Ferrari Purosangue помітили під час випробувань на гоночній трасіFerrari Purosangue помітили під час випробувань на гоночній трасі
Чотиридверний Ferrari повернувся на трасу в новій обгортці. Його швидкий заїзд на італійському треку був записаний Varryx і опублікований на YouTube.
Honda Accord показала високий рівень безпеки в тесті IIHSHonda Accord показала високий рівень безпеки в тесті IIHS
Американський страховий інститут шосейної безпеки (IIHS) провів серію краш-тестів нового Honda Accord, тим самим перевіривши його безпеку.
Ринок нових авто продовжує відновлюватисьРинок нових авто продовжує відновлюватись
Експерти проаналізували статистику реєстрацій транспортних засобів у квітні 2023 року, описали динаміку ринку та визначили 15 найпопулярніших нових легковиків місяця.
Виявлено рідкісний Willys Jeep Wagon у стані нового автоВиявлено рідкісний Willys Jeep Wagon у стані нового авто
За останні 60 років Willys Jeep Wagon проїхав лише 1700 км. Позашляховик зберіг оригінальну фарбу та рідне оздоблення салону.
Французькі благодійники передали 18 карет швидкої допомоги на передовуФранцузькі благодійники передали 18 карет швидкої допомоги на передову
Всередині кожного з 18-ти автомобілів є гуманітарні вантажі медичного призначення.
Ентузіаст з Британії зібрав унікальну колекцію автоЕнтузіаст з Британії зібрав унікальну колекцію авто
Уневеликому селищі у графстві Чешир (Велика Британія) автомобільний ентузіаст зібрав унікальну колекцію машин. Вона невелика, але включає рідкісні екземпляри світового автопрому.
Новий Opel Astra: «ТОП-5» причин придбати новинку першим в УкраїніНовий Opel Astra: «ТОП-5» причин придбати новинку першим в Україні
Новий Opel Astra вже скоро прибуде Україну й готовиться зустрітись з шанувальниками Бренду та автомобільними фанатами.
Новий керівник Toyota натякає на появу нових спортивних автомобілів GRНовий керівник Toyota натякає на появу нових спортивних автомобілів GR
Коли на початку року Акіо Тойода залишив Toyota, ентузіасти були стурбовані тим, що нове керівництво загальмує модельний ряд Gazoo Racing. Але зараз стає очевидно, що спортивна лінійка буде розвиватись.
Buick Electra E5 отримав понад 8 тисяч замовлень за 14 днівBuick Electra E5 отримав понад 8 тисяч замовлень за 14 днів
Усього за 14 днів, з 13 по 25 квітня, новинка зі стартовим цінником 30 200 доларів зібрала понад 8 000 попередніх замовлень.
Mercedes-AMG G63 отримав екстремальну версію в пустельному стиліMercedes-AMG G63 отримав екстремальну версію в пустельному стилі
Заряджений Mercedes-AMG G63 отримав багато нових кузовних елементів із карбону. Також було повністю змінено салон і доопрацьовано двигун.
У Нідерландах копи вилучили у водія «українські права» Бориса ДжонсонаУ Нідерландах копи вилучили у водія «українські права» Бориса Джонсона
Сувенірні права наробили якщо не галасу в поліції, то в медійному просторі - точно.
Українці в квітні активно купували вживані автоУкраїнці в квітні активно купували вживані авто
Експерти проаналізували статистику реєстраційних операцій у квітні 2023 року та визначили, що відбувається з продажами вживаних легковиків.
Каліфорнія до 2036 року заборонить продаж вантажівок з ДВЗКаліфорнія до 2036 року заборонить продаж вантажівок з ДВЗ
Каліфорнійська рада з повітряних ресурсів одностайним голосуванням схвалила програму Advanced Clean Fleets (ACF), яка забороняє продаж нових вантажівок з ДВЗ у штаті з 2036 року.
Mazda презентувала бюджетний кабріолет MX-5 KizunaMazda презентувала бюджетний кабріолет MX-5 Kizuna
«Еталонний спортивний автомобіль» оцінили у 37 580 доларів. Тираж новинки обмежено 250 екземплярами.
Mercedes E-Class 2024 отримає нові версії кузоваMercedes E-Class 2024 отримає нові версії кузова
Сімейство Mercedes-Benz E-Class налічуватиме кілька різних моделей. Топові їх версії отримають 3,0-літрову турбошістку.
Підтримка українців в європі під час щорічного планового технічного обслуговування від MazdaПідтримка українців в європі під час щорічного планового технічного обслуговування від Mazda
Спеціальна знижка на ТО у Європі поновлена до 31 липня 2023 року.
Як вибрати зарядні станції для електромобілів за робочими характеристикамиЯк вибрати зарядні станції для електромобілів за робочими характеристиками
Різні типи зарядних станцій для електромобілів можуть застосовуватися для особистого домашнього користування або для встановлення на паркінгах і сервісних зонах.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015