Новости за 03.04.2024

Toyota звітує про рекордне зростання попиту на гібридні моделіToyota звітує про рекордне зростання попиту на гібридні моделі
Toyota оголосила показники продажів за перший квартал 2024 року, причому зіркою став Prius.
Найбільший і найдорожчий кросовер Porsche виїхав на дорогиНайбільший і найдорожчий кросовер Porsche виїхав на дороги
Новий Porsche K1 - сімейний електромобіль довжиною понад 5 метрів із запасом ходу 700 км. Він стане найдорожчим кросовером німецької марки.
Toyota Prius назвали найкрасивішою машиною у світіToyota Prius назвали найкрасивішою машиною у світі
Провідні світові дизайнери обрали найкрасивіший автомобіль у світі. Їхнє рішення виявилося досить несподіваним. Переможцем у номінації став Toyota Prius.
Електромобілі можуть «переплюнути» бензинові авто у автопарку НорвегіїЕлектромобілі можуть «переплюнути» бензинові авто у автопарку Норвегії
Електромобілі на дорогах Норвегії незабаром можуть витіснити автомобілі з бензиновими двигунами, та мине ще три-чотири роки, перш ніж їх кількість перевищить кількість дизельних транспортних засобів.
Toyota Corolla отримала недорогу спортивну версію Active SportToyota Corolla отримала недорогу спортивну версію Active Sport
Нова Toyota Corolla Active Sport отримала аеродинамічний обвіс та спортивні сидіння. Автомобіль пропонують тільки в гібридній модифікації.
Bentley відмовилася від автопілота 3-го рівняBentley відмовилася від автопілота 3-го рівня
Bentley не планує пропонувати безпілотні автомобілі третього рівня автономності. У компанії вважають, що ця технологія - це крок назад із погляду безпеки.
Tesla здобуває абсолютне лідерство на вторинному ринку електромобілів в УкраїніTesla здобуває абсолютне лідерство на вторинному ринку електромобілів в Україні
Експерти проаналізували статистику реєстрацій автомобілів з електричними силовими установками й визначили ТОП-20 марок і моделей у трьох сегментах.
Nissan X-Trail отримав позашляхову версію N-TrekNissan X-Trail отримав позашляхову версію N-Trek
Лінійка X-Trail поповнилась версією N-Trek, яка, як заявив Nissan, створена для «людей, які люблять пригоди на свіжому повітрі». Новинка має дещо інші елементи дизайну порівняно зі звичайними комплектаціями.
У старому гаражі знайшли культовий американський спорткар 60-хУ старому гаражі знайшли культовий американський спорткар 60-х
Виготовлено лише 468 купе Dodge Charger Hemi 1966 року. Спорткар з 7,0-літровим 425-сильним V8 здатен розігнатися до 100 км/год за 6,5 с і розвинути 215 км/год.
Опубліковано нові подробиці про український бронеавтомобіль Inguar 3Опубліковано нові подробиці про український бронеавтомобіль Inguar 3
Сьогодні вже збудовано перший прототип такої машини - Inguar 3, який знаходиться на завершальному етапі заводських випробувань.
Продажі Tesla в річному вимірі впали вперше з 2020 рокуПродажі Tesla в річному вимірі впали вперше з 2020 року
Компанія Tesla вперше з початку пандемії COVID-19 зіткнулася зі зниженням продажів у річному вимірі. Акції компанії продовжили падіння.
Наступника Lamborghini Huracan назвуть TemerarioНаступника Lamborghini Huracan назвуть Temerario
У базі Європейського бюро з інтелектуальної власності виявилася заявка на нову торгову марку.
Розсекречено розкішний китайський седан Hongqi H9 2024Розсекречено розкішний китайський седан Hongqi H9 2024
Hongqi H9 - великий 5,1-метровий седан із виразним дизайном та розкішним шкіряним салоном. Модель запропонують із двигунами потужністю від 224 до 337 сил.
Toyota обіцяє довге майбутнє дизельному двигунуToyota обіцяє довге майбутнє дизельному двигуну
У той час, як Volvo оголосила про випуск останнього автомобіля з дизельним мотором, Toyota продовжує стверджувати, що у цього типу двигунів велике майбутнє.
Американський виробник електромобілів вляпався в скандал через гендиректораАмериканський виробник електромобілів вляпався в скандал через гендиректора
У колі інвесторів виробника електричних автомобілів Canoo назріває невдоволення діями менеджерів першої ланки.
У Південній Кореї наклали штраф на десятьох автовиробниківУ Південній Кореї наклали штраф на десятьох автовиробників
Міністерство землі, інфраструктури та транспорту Південної Кореї наклало штрафи на загальну суму 10,3 мільярда вон на 10 іноземних і вітчизняних автовиробників за продаж автомобілів з невідповідними стандартами безпеки.
Новенькі електромобілі Xiaomi масово потрапляють у ДТПНовенькі електромобілі Xiaomi масово потрапляють у ДТП
Мінімум чотири тестових електромобілі Xiaomi SU7 розбили за кілька днів у Китаї. Причинами аварій можуть бути недосвідченість водіїв або некоретна робота електроніки.
Fiat 500L Папи Римського виставили на продажFiat 500L Папи Римського виставили на продаж
Аукціон Sothebys продає Fiat 500L, яким Папа Франциск користувався у Нью-Йорку у 2015 році.
Скільки коштує обслуговування авто в Україні?Скільки коштує обслуговування авто в Україні?
Аналітики Інституту досліджень авторинку спільно з RemOnline - провідним розробником CRM систем для різноманітних сфер бізнесу, включаючи автосервіс, дослідили сферу надання послуг з технічного обслуговування автомобілів в Україні.
ОККО інвестувала ще 3,5 мільйони євро в оновлення автопаркуОККО інвестувала ще 3,5 мільйони євро в оновлення автопарку
Мережа АЗК ОККО продовжує оновлювати свій парк транспортних засобів для перевезення нафтопродуктів. Компанія уклала новий контракт з шведським виробником авто Scania на придбання 22 автомобільних тягачів SUPER R 460.
Абсолютно новий Hyundai SANTA FE: оголошені українські ціни та комплектаціїАбсолютно новий Hyundai SANTA FE: оголошені українські ціни та комплектації
Новий SANTA FE значно покращує свою привабливість як міського середньорозмірного кросовера, який завжди готовий до пригод та подорожей за містом.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015