Новости за 03.04.2023

Перший турецький електромобіль розкупили на кілька років упередПерший турецький електромобіль розкупили на кілька років уперед
TOGG T10X - 4,8-метровий електрокросовер з дизайном від ательє Pininfarina. Модель запропонована версіях на 218 та 436 к.с., а її запас ходу сягає 523 км.
Угорщина передала Україні партію автобусів Mercedes-BenzУгорщина передала Україні партію автобусів Mercedes-Benz
Уперше Nissan продемонстрував публіці Nissan Max-Out у вигляді цифрового концепту ще 2021 року. Тепер виробник втілив концепт у реальність, який покажуть публіці на мотор-шоу.
Ford відмовляється від розробки повністю автономних автомобіліFord відмовляється від розробки повністю автономних автомобілі
Ford відмовився від розробки автопілота 4-го та 5-го рівнів. Натомість концерн зосередиться на розвитку та впровадженні в серійні автомобілі систем 2-го та 3-го рівнів.
Евакуація автомобілів: депутати запідозрили змову між місцевими владами та інспекторами з паркуванняЕвакуація автомобілів: депутати запідозрили змову між місцевими владами та інспекторами з паркування
Кількість затриманих автомобілів дуже схожа на непоганий бізнес-проєкт.
Дизельному BMW X5 підвищили потужність майже до 500 кінських силДизельному BMW X5 підвищили потужність майже до 500 кінських сил
Завдяки новому блоку управління MHtronik віддачу вдалося збільшити з 400 кінських сил та 760 Нм до вражаючих 465 сил та 870 Нм.
Hyundai та KIA знайшли спосіб зупинити автомобільні крадіжкиHyundai та KIA знайшли спосіб зупинити автомобільні крадіжки
Hyundai Motor Co. роздасть безкоштовні замки на кермо в США та оновить протиугінне програмне забезпечення на 4 мільйонах автомобілів після серії викрадень автомобілів, натхнених TikTok.
На продаж виставлено найшвидший Mercedes в історіїНа продаж виставлено найшвидший Mercedes в історії
Lotec Mercedes C1000 1995 року важить всього 1280 кг і оснащений 1000-сильною турбовісімкою. Суперкар здатний розвинути 431 км/год та розігнатися до сотні за 3,2 с.
В Україні створили новий унікальний автомобіль для аграріїв та військовихВ Україні створили новий унікальний автомобіль для аграріїв та військових
Ці колісні транспортні засоби, завдяки високими параметрами прохідності різними типами ґрунтів та швидкому маневруванню і прискоренню.
Great Wall оновив флагманський кросовер MochaGreat Wall оновив флагманський кросовер Mocha
Китайський виробник Great Wall змінив зовнішність флагманського кросовера Mocha, що випускається під преміальним суббрендом Wey.
Компанія Ford повністю відновила випуск електропікапів F-150 LightningКомпанія Ford повністю відновила випуск електропікапів F-150 Lightning
У середині місяця компанія Ford Motor відновила випуск електричних пікапів F-150 Lightning після майже місячної перерви, викликаної необхідністю локалізувати дефекти в партії тягових батарей.
Toyota випустила 10-мільйонний YarisToyota випустила 10-мільйонний Yaris
Toyota Yaris випускають з 1998 року і вже побачили світ чотири покоління моделі. Виробництво авто налагоджено в Японії, Франції та Чехії.
Чехія готує реєстр автомобілів із українськими номерамиЧехія готує реєстр автомобілів із українськими номерами
Мінтранс Чехії готує реєстр автомобілів із українськими номерами, щоб вести облік водіїв із тимчасовим захистом. Нововведення полегшить владі видачу штрафів.
Tesla оголосила про рекордні квартальні поставки електромобілівTesla оголосила про рекордні квартальні поставки електромобілів
Компанія Tesla оголосила про рекордні квартальні поставки електромобілів - 422 875 одиниць, що на 4% більше порівняно з попереднім кварталом та на 36% більше, ніж рік тому.
Для Mazda збільшення запасу ходу електромобілів не в пріоритетіДля Mazda збільшення запасу ходу електромобілів не в пріоритеті
Запас ходу - одна з найважливіших характеристик, на яку звертають увагу при виборі електричного авто, тому виробники намагаються збільшити далекобійність своїх моделей. Однак у Mazda дотримуються іншої думки.
Як виглядає найбільший велосипед у світі?Як виглядає найбільший велосипед у світі?
Велосипед Kleine Joanna досягає 5 метрів завдовжки і майже 2 метри заввишки. Він здатний розганятися до 18 км/год та буксирувати 5-тонний причіп.
За березень українці придбали 4,5 тисячі нових автоЗа березень українці придбали 4,5 тисячі нових авто
У березні українці придбали та зареєстрували 4511 нових легкових авто, що у 8 разів більше ніж торік.
Компанія Volkswagen відмовиться від культового хетчбекаКомпанія Volkswagen відмовиться від культового хетчбека
Volkswagen рішуче позбавляється культових моделей, які випускалися протягом десятиліть і, фактично, принесли компанії славу виробника народних автомобілів.
Опубліковано зображення нового кросовера Renault CapturОпубліковано зображення нового кросовера Renault Captur
Дизайнери іспанського видання Motor.es на рендерному зображенні показали, який приблизно буде дизайн цієї новинки.
Оновлений Mercedes-Benz GLS показали на офіційному тизеріОновлений Mercedes-Benz GLS показали на офіційному тизері
У Mercedes-Benz GLS зміняться дизайн та салон, а деякі двигуни стануть потужнішими. Крім того, лінійка вперше отримала гібридну версія.
Покинутий Fiat 124 помили вперше за 38 роківПокинутий Fiat 124 помили вперше за 38 років
124 Sport Spider 1979 року виготовлення, один із найкрасивіших кабріолетів, які коли-небудь виходили з заводу Fiat, простояв у гаражі цілих 38 років.
За місяць автогаз на АЗС здешевшав на 8,5 відсотківЗа місяць автогаз на АЗС здешевшав на 8,5 відсотків
Середня ціна на скраплений газ за місяць (з 1 по 31 березня) у мережах АЗС знизилася на 2,04 грн/л, або на 8,5%, - до 21,72 грн/л.
Прототип оновленого Porsche 911 Targa помічено під час тестівПрототип оновленого Porsche 911 Targa помічено під час тестів
Видання Motor1 опублікувало фотографії оновленого Porsche 911 Targa. Зміни не одразу помітні, але вони є.
Компанія Chery показала електричний кросовер eQ7Компанія Chery показала електричний кросовер eQ7
Електрокросовер Chery eQ7 показали на рекламних зображеннях.
У Парижі голосують за заборону електросамокатівУ Парижі голосують за заборону електросамокатів
Виборці столиці Франції в неділю голосують за заборону сервісів прокату електросамокатів - влада міста, яке одним із перших дозволило цей транспорт, виступає проти нього через велику кількість нещасних випадків.
Раритетний суперкар Ferrari понад 40 років простояв у старому гаражіРаритетний суперкар Ferrari понад 40 років простояв у старому гаражі
До наших днів дійшло не більше ніж 500 купе Ferrari 250 GTE 2+2. Італійський суперкар оснащений 240-сильним V12 і здатний розвинути 243 км/год.
Українським водіям почали приходити у «Дію» незаконні штрафиУкраїнським водіям почали приходити у «Дію» незаконні штрафи
Почастішали випадки винесення працівниками поліції постанов про накладення штрафу за порушення ПДР без відома самих водіїв.
ОККО закрила збір коштів на «Довгі РУКи ТрО»ОККО закрила збір коштів на «Довгі РУКи ТрО»
Мережа ОККО перерахувала понад 48 млн гривень на «Довгі РУКи ТрО» фонду компетентної допомоги армії «Повернись живим», тим самим повністю закривши збір коштів на проєкт.
У Мінцифри припустили, чому Рада провалила законопроєкти розмитнення авто через «Дію»У Мінцифри припустили, чому Рада провалила законопроєкти розмитнення авто через «Дію»
Михайло Федоров сподівається, що провал проєктів - це організаційне питання, яке вдасться вирішити.
Volkswagen ID.7 вперше сфотографували без камуфляжуVolkswagen ID.7 вперше сфотографували без камуфляжу
На жаль, є лише одне фото, але воно дозволяє краще оцінити пропорції авто та ряд елементів.
Концептуальні позашляховики Jeep відправляються на 57-е щорічне Великоднє Jeep-SafariКонцептуальні позашляховики Jeep відправляються на 57-е щорічне Великоднє Jeep-Safari
Найбільш вражаюча лінійка концептів від Бренду Jeep і Jeep Performance Parts (JPP) команди Mopar прямує до Моаба штат Юта, де триває 57-мий щорічний Великодній Jeep Safari.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015