Новости за 03.02.2023

Виробництво тракторів Big Bud відновлюється пісбя багаторічної перервиВиробництво тракторів Big Bud відновлюється пісбя багаторічної перерви
Перший новий трактор Big Bud за понад 30 років буде представлено на виставці будівельного обладнання ConExpo наступного місяця (14-18 березня) у Лас-Вегасі, США. Т
Toyota і BMW більше не співпрацюватимутьToyota і BMW більше не співпрацюватимуть
У культового спортивного автомобіля Toyota буде нове покоління. Найближчими роками Toyota GR Supra зазнає дуже важливої зміни поколінь.
Land Rover презентували оновлений кросовер Range Rover VelarLand Rover презентували оновлений кросовер Range Rover Velar
Кросовер Range Rover Velar обновили для 2023 модельного року. Кросоверу доопрацювали зовнішність та суттєво змінили салон.
Армія США вибирає для себе нову вантажівкуАрмія США вибирає для себе нову вантажівку
Компанія GM Defense та партнер виграли контракт на прототип нової армійської вантажівки США. Сума угоди може скласти 5 мільярдів доларів.
Toyota підрахувала, що повний перехід на електромобілі буде більш шкідливим для планети, ніж гібридиToyota підрахувала, що повний перехід на електромобілі буде більш шкідливим для планети, ніж гібриди
Toyota не поспішала приєднуватися до тренду на повний перехід на електрокари, і це при тому, що компанія є піонером запровадження гібридів.
Легендарний італійський автовиробник представив новий суперкарЛегендарний італійський автовиробник представив новий суперкар
Новий суперкар відродженого бренду Bizzarrini отримає потужний двигун V12 та кузов із вуглеволокна. Модель планують запустити у серійне виробництво у 2025 році.
Салон Porsche 911 зробили екологічнимСалон Porsche 911 зробили екологічним
Дизайн-студія відомого британського дизайнера Яна Каллума презентувала власне бачення екологічно чистого автомобіля майбутнього.
Audi зробить акцент на салони майбутніх новинокAudi зробить акцент на салони майбутніх новинок
Audi повідомила, що салони її майбутніх моделей матимуть пріоритет і фактично будуть розроблені раніше ніж зовнішність нових автомобілів.
У Болгарії автомузей вирішив позбавитися величезної колекції радянських машинУ Болгарії автомузей вирішив позбавитися величезної колекції радянських машин
Старі радянські автомобілі виявилися непотрібними музею, і їх вирішили розпродати, щоб звільнити місце на складах. У всіх машин дуже маленькі пробіги.
Hyundai готує дві заряджені моделіHyundai готує дві заряджені моделі
Компанія Hyundai представить концепти Hyundai N Vision 74 та RN22e у Торонто.
Електрична вантажівка Volvo проїхала Європою 3000 кмЕлектрична вантажівка Volvo проїхала Європою 3000 км
40-тонний Volvo FH Electric пройшов відстань від Валенсії до Цюриха, поставивши рекорд для електромобіля свого класу.
Компанія Geely вперше випробувала свій літаючий «автомобіль»Компанія Geely вперше випробувала свій літаючий «автомобіль»
Летючий автомобіль AE200 X01 створений для роботи в міських умовах і міжміських поїздок. Його серійне виробництво заплановане на 2024 рік.
John Deere представив серію тракторів для спеціальних культурJohn Deere представив серію тракторів для спеціальних культур
Компанія John Deere представила нову серію John Deere 5ML - потужні трактори з вузькою колією для використання на спеціальних культурах.
Вантажівки Volvo Trucks на біогазі стали потужнішими і отримали більший запас ходуВантажівки Volvo Trucks на біогазі стали потужнішими і отримали більший запас ходу
Компанія Volvo Trucks виводить на ринок оновлені вантажівки на зрідженому біогазі.
Розсекречено відроджену Honda IntegraРозсекречено відроджену Honda Integra
Відроджена Honda Integra побудована на основі моделі Civic. Хетчбек С-класу запропонують у бензиновій та гібридній модифікаціях.
Компанія Volvo збідніє на 130 млн доларівКомпанія Volvo збідніє на 130 млн доларів
США наклали на Volvo Group штраф у розмірі 130 млн доларів за невчасний відклик.
На електричні тягачі MAN eTrucks оголошено перше пілотне замовленняНа електричні тягачі MAN eTrucks оголошено перше пілотне замовлення
Міжнародна логістична компанія DB Schenker стане першим покупцем електричних магістральних тягачів MAN eTrucks.
Електрокросовер Nissan Ariya вирушить в автопробіг від північного до південного полюсаЕлектрокросовер Nissan Ariya вирушить в автопробіг від північного до південного полюса
Мандрівники на Nissan Ariya подолають понад 27 000 км і відвідають 14 країн. Спеціально для автопробігу електрокросовер суттєво доопрацювали та покращили його прохідність.
ZF представляє нове покоління 8-ступінчастої автоматичної трансмісіїZF представляє нове покоління 8-ступінчастої автоматичної трансмісії
Починаючи з цього року, останнє покоління 8-ступінчастої автоматичної коробки передач від ZF буде використовуватися в перших електроавтомобілях клієнтів для підтримки переходу на електромобільність.
Orlen готовий до ембарго на російське дизельне пальнеOrlen готовий до ембарго на російське дизельне пальне
У PKN Orlen запевнили, що концерн повністю готовий до ембарго на постачання нафтопродуктів, зокрема дизелю з Росії, яке набуває чинності з 5 лютого 2023 року.
BMW відкличе майже 3500 електромобілівBMW відкличе майже 3500 електромобілів
Зокрема, BMW довелося оголосити відкликання деяких партій BMW i4 та iX 2022 та 2023 модельних років через несправність у системі генерації звуків, яка сповіщає переходи про наближення авто.
Skoda скорочує виробництво авто через нестачу мікросхемSkoda скорочує виробництво авто через нестачу мікросхем
Виробнича ситуація на Skoda Auto погіршується. Чеський автовиробник знову зіткнувся з нестачею мікросхем і через це скасовує кілька змін на складальній лінії, де виробляються автомобілі Octavia та Enyaq.
Автогаз на АЗС упевнено дешевшає кілька тижнів поспільАвтогаз на АЗС упевнено дешевшає кілька тижнів поспіль
Ціни на автогаз упродовж останніх семи днів продовжують падати: середня ціна на нього за тиждень із 27 січня по 3 лютого у мережах автозаправних станцій впала ще на 0,45 грн/л - до 26,49 грн/л.
В минулому році в Україні зросла середня вартість проданого нового автомобіляВ минулому році в Україні зросла середня вартість проданого нового автомобіля
За підрахунками експертів AUTO-Consulting, за підсумками минулого року в Україні виросла середня вартість автомобіля, що купують.
Які нові легкові авто найчастіше купували у січніЯкі нові легкові авто найчастіше купували у січні
У січні 2023 року українці придбали та зареєстрували близько 3 тисяч нових легкових автомобілів.
Падіння оптових цін на LPG триваєПадіння оптових цін на LPG триває
На цьому тижні газ у опті продовжив знижуватися, і з 26 січня по 2 лютого його вартість просіла на 780 грн/т. За тиждень газ у опті здешевшав до 35 990 грн/т.
Женевський автосалон переїжджає до КатаруЖеневський автосалон переїжджає до Катару
Виставка обіцяє бути набагато масштабнішою за європейські виставки. Крім класичної демонстрації новинок у залах, у Катарі буде можливість динамічних випробувань автомобілів.
Stellantis Україна анонсує план запуску нових моделей Брендів PEUGEOT, CITROEN, OPEL та DS Automobiles в 2023 роціStellantis Україна анонсує план запуску нових моделей Брендів PEUGEOT, CITROEN, OPEL та DS Automobiles в 2023 році
Закінчився перший місяць 2023 року, всі підсумки операційної діяльності підбиті і настала черга поговорити про плани у новому році.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015