Новости за 02.11.2023

У Китаї представлено новий Volkswagen Tiguan LУ Китаї представлено новий Volkswagen Tiguan L
У Китаї стартував продаж нового Volkswagen Tiguan L. Зовні й оформленням салону кросовер 2024 модельного року нічим не відрізняється від попередника.
Електромобілі Subaru отримають зарядний порт від TeslaЕлектромобілі Subaru отримають зарядний порт від Tesla
Японський автовиробник з 2025 року буде встановлювати на свої електромобілі порти зарядки від Tesla.
Підрозділ General Motors показав недорогий електрокарПідрозділ General Motors показав недорогий електрокар
Доступний електромобіль Wuling Mini EV став оригінальнішим на вигляд і сучаснішим всередині. На вибір запропонують версії із запасом ходу до 280 км.
Zeekr показала прототип автономного таксі CM1eZeekr показала прототип автономного таксі CM1e
Розроблений у Швеції CM1e спеціально створювався як автономне таксі. Він має подвійні розсувні двері, що відкриваються від центру з обох боків, і немає середньої стійки.
Розбитий Lamborghini Countach з фільму «Вовк з Уолл-стріт» продають за 2 млн доларівРозбитий Lamborghini Countach з фільму «Вовк з Уолл-стріт» продають за 2 млн доларів
Аукціонний будинок Bonhams із Абу-Дабі виставив на продаж суперкар Lamborghini Countach із серії «25th Anniversary Coupe», присвяченій 25-річчю компанії.
Toyota знижує прогноз продажів електромобілів одразу на 39 відсотківToyota знижує прогноз продажів електромобілів одразу на 39 відсотків
У своєму прагненні отримати рекордні прибутки японський автовиробник відмовився від початкового плану продажу 202 000 електромобілів цього фінансового року.
Культовий спорткар Ferrari Testarossa перетворили на футуристичний електромобільКультовий спорткар Ferrari Testarossa перетворили на футуристичний електромобіль
Американське тюнінг-ательє не тільки змінило зовнішність Ferrari Testarossa, а й модернізувало його салон. Бензиновий двигун замінили на 306-сильний електромотор.
Громадський транспорт Норвегії не витримує конкуренції з електромобілямиГромадський транспорт Норвегії не витримує конкуренції з електромобілями
Світове лідерство Норвегії у сфері переходу на електромобілі стало проблемою для громадського транспорту.
Ford на кожному новому електромобілі втрачає 36 000 доларівFord на кожному новому електромобілі втрачає 36 000 доларів
Ford оголосив, що скоротить інвестиції в електромобілі після досить складного третього кварталу, протягом якого компанія втрачала близько 36 000 доларів на кожному проданому електромобілі за цей період.
Tesla Cybertruck розстріляли з лукаTesla Cybertruck розстріляли з лука
Джо Рога, відомий шанувальник стрільби з лука, вистрілив стрілою в борт Tesla Cybertruck. При цьому Маск курив сигару і сміявся, попросивши Рогана пустити стрілу під невеликим кутом.
Новий Lexus GX 550 отримав першу спецверсіюНовий Lexus GX 550 отримав першу спецверсію
Чи піде такий Lexus GX 550 у серію не поточнюється. Будь-який бажаючий може довести свій позашляховик до такого ж «експедиційного стану», скориставшись аксесуарами з фірмового набору виробника.
У Китаї придумали оригінальний спосіб боротьби з неправильним паркуваннямУ Китаї придумали оригінальний спосіб боротьби з неправильним паркуванням
Влада Китаю придумала простий, але ефективний спосіб боротьби з неправильним паркуванням. Простий пристрій не тільки дає змогу присоромити порушника, а й відстежує його місце розташування.
Які вживані авто купували на внутрішньому ринку найбільше в жовтні?Які вживані авто купували на внутрішньому ринку найбільше в жовтні?
Експерти проаналізували статистику реєстрацій легкових авто та визначили ТОП-20 найпопулярніших вживаних моделей, які купували в Україні у жовтні.
Культовий молодіжний спорткар Nissan Silvia відродять у новому форматіКультовий молодіжний спорткар Nissan Silvia відродять у новому форматі
Nissan може відродити знамените молодіжне купе Silvia. Не виключено, що нова модель стане електричною.
Страйк робітників автозаводів обійшовся Stellantis у 795 млн доларівСтрайк робітників автозаводів обійшовся Stellantis у 795 млн доларів
Stellantis заявив, що страйк працівників автопрому в Північній Америці коштуватиме компанії близько 750 мільйонів євро (795 мільйонів доларів) прибутку - менше, ніж її північноамериканським конкурентам Ford та GM.
Представлено інноваційний велосипед .1R від Aston MartinПредставлено інноваційний велосипед .1R від Aston Martin
В Aston Martin і J.Laverack назвали .1R найтехнологічнішим велосипедом у світі. Модель отримала раму з титанових наконечників і трубок із карбону, а також безліч інших унікальних рішень.
МВС працює над впровадженням самостійної теоретичної підготовки майбутніх водіївМВС працює над впровадженням самостійної теоретичної підготовки майбутніх водіїв
29 липня 2023 року набув чинності Закон України, який передбачає запровадження адміністративної відповідальності у сфері підготовки та допуску водіїв до керування транспортними засобами.
У Великій Британії виявлено дуже дивний Бетмобіль на базі «Жигулів»У Великій Британії виявлено дуже дивний Бетмобіль на базі «Жигулів»
У Великій Британії виконали нестандартний тюнінг ВАЗ-2101. «Жигулі» перетворили на подобу Бетмобіля.
Hyundai і Toyota побудують спільну мережу водневих заправних станційHyundai і Toyota побудують спільну мережу водневих заправних станцій
Hyundai і Toyota спільно з нафтовою компанією для створення мережі водневих станцій в Австралії через брак інфраструктури для заправки водневим паливом.
У РФ заявили про бажання випустити новий «Запорожець»У РФ заявили про бажання випустити новий «Запорожець»
У РФ можуть випустити нову бюджетну модель і назвати її «Запорожцем». Автомобіль хочуть випускати за повним циклом виробництва.
Став відомий найпопулярніший міжміський автобусСтав відомий найпопулярніший міжміський автобус
Компанія IVECO Bus днями відзначила випуск 60-тисячної машини моделі Crossway, запущеної ще в 2006 році. Сьогодні це найбільш продаваний міжміський автобус (клас II) в Європі.
На продаж виставили рідкісний американський спорткар 90-хНа продаж виставили рідкісний американський спорткар 90-х
Chevrolet Camaro Callaway C8 був випущений обмеженим тиражем. Автомобіль здатний розганятися до сотні менш ніж за 5-ть секунд і розвивати швидкість 267 км/год.
Китайський кросовер залишається лідером продажів нових автоКитайський кросовер залишається лідером продажів нових авто
Експерти проаналізували статистику реєстрацій транспортних засобів у жовтні 2023 року, описали динаміку ринку та визначили 20 найпопулярніших нових легковиків місяця.
Найекстремальніший Porsche 911 помітили на дорогахНайекстремальніший Porsche 911 помітили на дорогах
Porsche 911 GT3 RS Manthey Racing обіцяє стати найшвидшим авто на перегоновому треку Нюрбургринг. Спорткар отримає безліч поліпшень, включно зі збільшеним заднім антикрилом.
Фотографи вперше помітили електромобіль Mercedes-AMG GT4Фотографи вперше помітили електромобіль Mercedes-AMG GT4
За даними від кількох джерел, чотиридверне купе з нульовим рівнем викидів матиме до 1000 кінських сил, імовірно, у конфігурації з двома, або трьома електродвигунами.
Україна отримала 40 французьких бронемашин AMX-10RCУкраїна отримала 40 французьких бронемашин AMX-10RC
AMX-10RC вже використовувались Україною під час літнього контрнаступу і брали участь у бойових діях на передовій. Однак тоді ЗСУ втратили 5 таких бронемашин і їх вирішено було перемістити на другу лінію фронту.
Рамний позашляховик BAIC BJ40 надійшов у виробництвоРамний позашляховик BAIC BJ40 надійшов у виробництво
BAIC BJ40 доступний у трьох комплектаціях за ціною від 25 385 до 30 850 доларів. Позашляховик отримав багате оснащення і систему повного приводу.
Great Wall відповів на розслідування ЄС щодо електромобілівGreat Wall відповів на розслідування ЄС щодо електромобілів
Great Wall Motor закликала до чесного та відкритого торгового середовища після того, як заявила, що офіційно подала відповіді на антисубсидійне розслідування Європейської комісії щодо електромобілів китайського виробництва.
Chery представила стильний гібридний седан із запасом ходу 1400 кмChery представила стильний гібридний седан із запасом ходу 1400 км
Chery Fengyun A8 PHEV оснащений потужною гібридною силовою установкою. Седан витрачає 4,2 літра палива на 100 км, а запас ходу на електротязі становить 107 км.
Нові моделі Porsche отримають мультимедіа з технологіями GoogleНові моделі Porsche отримають мультимедіа з технологіями Google
Porsche приєднується до таких компаній як GM, Honda, Renault і Polestar, використовуючи в автомобілях вбудовану технологію Google.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015