Новости за 02.10.2023

У Китаї презентували оновлену Tesla Model YУ Китаї презентували оновлену Tesla Model Y
Оновлений електрокросовер Tesla Model Y 2024 модельного року доступний у Китаї за ціною від 36 100 доларів. Новинка здатна розганятися до сотні за 5,9 секунди.
Toyota готує компактну альтернативу моделі Land CruiserToyota готує компактну альтернативу моделі Land Cruiser
Компанія Toyota готує бюджетну альтернативу моделі Land Cruiser за ціною RAV4.
Honda в відео «випадково» анонсувала одразу кілька нових електромобілівHonda в відео «випадково» анонсувала одразу кілька нових електромобілів
Компанія Honda опублікувала нову однохвилинну рекламу, у якій приховано кілька нових електромобілів японського автовиробника.
Німецький «вбивця Tesla» отримає автопілот четвертого рівняНімецький «вбивця Tesla» отримає автопілот четвертого рівня
Перевагу над американськими електромобілями Trinity EV забезпечить нова програмна платформа SSP, яка підтримує системи автономного керування четвертого рівня.
У Чехії розпочалась реєстрація українських автомобілівУ Чехії розпочалась реєстрація українських автомобілів
З 1 жовтня розпочав роботу спеціальний реєстр українського автотранспорту. З цього дня до кінця грудня свої машини в ньому мають зареєструвати біженці, які вже перебувають у Чехії.
В МВС нагадали, коли необхідно проводити перереєстрацію автоВ МВС нагадали, коли необхідно проводити перереєстрацію авто
Кожен транспортний засіб в Україні треба реєструвати. В МВС пояснили, коли виникає необхідність провести повторну реєстрацію авто.
Citroen готує новий компактний кросовер з ретродизайномCitroen готує новий компактний кросовер з ретродизайном
Citroen C5 Aircross наступного покоління вперше запропонують з електричною силовою установкою. Кросовер стане технологічнішим і більшим за попередника.
Словаччина зібрала кошти на машину розмінуванняСловаччина зібрала кошти на машину розмінування
Посольство України у Словаччині оголосило про завершення збору грошей на придбання машини розмінування Bozena-5.
У Туреччині на фестивалі TEKNOFEST представили летючий автомобільУ Туреччині на фестивалі TEKNOFEST представили летючий автомобіль
Фестиваль авіації, космосу і технологій TEKNOFEST організований Міністерством промисловості і технологій та Фондом технологічних команд Туреччини.
Chery останньою з великих китайських виробників виходить на ринок НімеччиниChery останньою з великих китайських виробників виходить на ринок Німеччини
Компанія запропонує широкий спектр автомобілів трьох брендів: Omoda, Jaecoo та Exlantix. Раніше продажі автомобілів цих марок стартували в Іспанії, Мексиці, Ізраїлі, Туреччині, Кувейті, Австралії та Новій Зеландії.
Виявлено таємну колекцію рідкісних американських автоВиявлено таємну колекцію рідкісних американських авто
У колекції зібрано раритетні американські автомобілі. Більшість машин чудово збереглися і мають невеликі пробіги - менше 100 км.
Cadillac Escalade приміряв кузовний обвіс від Larte DesignCadillac Escalade приміряв кузовний обвіс від Larte Design
Міжнародна студія автодизайну Larte Design попрацювала над зовнішністю Cadillac Escalade. Від серійного позашляховика тюнінгована версія відрізняється новим капотом та решіткою радіатора з масивними горизонтальними ламелями.
Японська заборона загальмувала торгівлю вживаними авто з РФЯпонська заборона загальмувала торгівлю вживаними авто з РФ
Заборона Японії експорту більшості вживаних автомобілів до РФ загальмувало торгівлю обсягом близько 2 млрд доларів на рік, яка процвітала в тіні санкцій проти Москви.
Шпигуни показали Citroen C3 нового поколінняШпигуни показали Citroen C3 нового покоління
Французька компанія Citroen почала тестувати на дорогах загального користування нове покоління субкомпактного хетчбека Citroen C3.
BYD збудує в Узбекистані завод з виробництва електромобілівBYD збудує в Узбекистані завод з виробництва електромобілів
Китайська компанія BYD підписала інвестиційну угоду з урядом Узбекистану про будівництво заводу з виробництва електро- та гібридних автомобілів у Джизаканській області.
Лідером продажу нових авто в Україні став «китайський» електромобільЛідером продажу нових авто в Україні став «китайський» електромобіль
Експерти проаналізували статистику реєстрацій транспортних засобів у вересні 2023 року, описали динаміку ринку та визначили 20 найпопулярніших нових легковиків місяця.
Названо найбажаніші електромобілі у світі за версією GoogleНазвано найбажаніші електромобілі у світі за версією Google
Експерти проаналізували пошукові запити в Google щодо електромобілів у різних країнах. Результати виявилися досить несподіваними.
У Японії помічено прототип дорожнього Toyota GR GT3У Японії помічено прототип дорожнього Toyota GR GT3
Подробиць про майбутній спорткар наразі немає. Але вже відомо, він отримає встановлений попереду новий Twin-Turbo V8 потужністю понад 700 к.с.
Які автомобільні кольори невдовзі стануть популярними?Які автомобільні кольори невдовзі стануть популярними?
Прогноз на найближчі 3-5 років дав хімічний концерн BASF, один з найбільших у світі виробників автомобільної фарби.
Автомобільний бренд Qiyuan виводить на ринок свою першу модельАвтомобільний бренд Qiyuan виводить на ринок свою першу модель
Китайський бренд Qiyuan, запущений близько місяця тому компанією Changan, вивів на ринок свою першу серійну модель - седан A07.
59-та бригада, де служить легендарна «Пташка», отримала броньовик59-та бригада, де служить легендарна «Пташка», отримала броньовик
Народний тренер «Голосу країни», український бізнесмен і меценат Андрій Мацола до свята Покрова Божої Матері й Дня захисників та захисниць України забезпечив оновленим броньованим автомобілем 59-ту бригаду.
90-річний Chevrolet «із дерева» пішов з молотка за 375 000 доларів90-річний Chevrolet «із дерева» пішов з молотка за 375 000 доларів
Старий Chevrolet переробили в оригінальний пляжний універсал для шанувальників серфінгу. Кузов авто практично повністю виконаний з дерева.
Звідки білоруська ТРО отримала бронеавтомобіль КрАЗЗвідки білоруська ТРО отримала бронеавтомобіль КрАЗ
Днями білоруські телеграм-канали опублікували фотографії з навчань місцевої тероборони, що проходили на полігоні «Осиповичський».
Набула чинності поправка до Кримінального кодексу Польщі щодо нетверезих водіївНабула чинності поправка до Кримінального кодексу Польщі щодо нетверезих водіїв
З 1 жовтня Польща запровадила такі покарання нетверезим водіям, яких країна ще не знала.
Toyota Land Cruiser 70 допомагатимуть прикордонникам рятувати життяToyota Land Cruiser 70 допомагатимуть прикордонникам рятувати життя
Транспортні засоби передала нідерландська компанія.
BYD Leopard 5 виявився дешевшим, ніж очікувалосяBYD Leopard 5 виявився дешевшим, ніж очікувалося
Спочатку говорили, що він коштуватиме 54 850 доларів, потім почали приймати передзамовлення, і ціна впала до 41 200 доларів. Наразі оголосили реальні роздрібні ціни, і нижня планка опустилася до 39 730 доларів.
Ексклюзивний Bentley виїхав на дороги вперше за 84 рокиЕксклюзивний Bentley виїхав на дороги вперше за 84 роки
Bentley Mark V Corniche був виготовлений на замовлення для шотландського колекціонера Алекса Мітчела. Після Другої світової війни автомобіль довгі роки вважався загубленим.
У День захисника відбулася виставка військових автомобілівУ День захисника відбулася виставка військових автомобілів
У День захисника та захисниці, який в Україні вперше відзначається 1 жовтня, на території ВДНГ відбулася виставка унікальної військової техніки.
Болгарія закриє кордон для авто з російськими номерамиБолгарія закриє кордон для авто з російськими номерами
За словами директора Прикордонної поліції Болгарії Антона Златанова, кількість російських машин, що перетинають кордон країни, невелика, але точних цифр він не назвав.
Євросоюз хоче боротися з китайськими електромобілямиЄвросоюз хоче боротися з китайськими електромобілями
Комісія Європейського Союзу розпочала розслідування стосовно субсидування електричних транспортних засобів з Китаю. Це рішення викликало гнівні реакції у Пекіні, і, як вказують експерти, назріває торговельна війна.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015