Новости за 02.01.2024

Смартфони Самсунг та Android Auto: корисні функції для водіяСмартфони Самсунг та Android Auto: корисні функції для водія
Який один з найпопулярніших додатків на Google Play? Якщо дивитись на кількість завантажень, то це буде Android Auto, який встановлено на телефони понад 5 мільярдів разів!
Культовий Ford Mustang GT простояв 35 років покинутим у трейлеріКультовий Ford Mustang GT простояв 35 років покинутим у трейлері
Спорткар Ford Mustang GT не виїжджав на дороги з 1989 року. Рідкісний колекційний автомобіль потребує реставрації.
Chery та Huawei випустили люксовый седанChery та Huawei випустили люксовый седан
Почалися поставки Luxeed S7 виробництва Huawei і Chery. Інформацію підтвердили перші власники та блогери. Ціни коливаються від 35 до 49 тис. доларів. Це новий конкурент BMW 5-Cерії та Mercedes-Benz E-класу.
Tesla таємно випробовує оновлені електромобілі Model 3 в СШАTesla таємно випробовує оновлені електромобілі Model 3 в США
Запуск оновлених електромобілів Tesla Model 3 у Північній Америці може відбутись найближчим часом, оскільки стало відомо, що американський автовиробник потайки випробовує Tesla Model 3, виготовлену на заводі у Фрімонті, що в США.
Renault Trucks розробить інноваційну електровантажівкуRenault Trucks розробить інноваційну електровантажівку
Компанія Renault Trucks анонсувала на 2024 рік створення перспективної електровантажівки для магістральних перевезень.
Оголошено ціни на Audi A8L 2024-го модельного рокуОголошено ціни на Audi A8L 2024-го модельного року
Офіційний сайт Audi опублікував ціни на Audi A8L 2024 модельного року в Китаї.
Десятки тисяч Tesla вишикувались в Китаї в очікуванні доставки клієнтамДесятки тисяч Tesla вишикувались в Китаї в очікуванні доставки клієнтам
На аерофотозйомці, завантаженій на YouTube, видно, що велика кількість транспортних засобів стоїть на стоянці в Південному порту Шанхая. Партія включає тисячі Tesla, готових до відправлення в країни Азії та Європи.
Представлено Volkswagen ID.3 2024-го модельного рокуПредставлено Volkswagen ID.3 2024-го модельного року
Компанія Volkswagen представила доступний електромобіль ID.3 2024-го модельного року. Автомобіль пропонується за 23 000 доларів.
Автогаз у роздробі наближається до 29 грн/лАвтогаз у роздробі наближається до 29 грн/л
Із 29 грудня 2023 року по 2 січня 2024 року LPG на АЗК здешевшав на 0,10 грн/л, до 29,73 грн/л.
Під кінець року вторинний ринок дещо збавив темпПід кінець року вторинний ринок дещо збавив темп
Експерти проаналізували статистику реєстраційних операцій у грудні 2023 року та визначили, який стан справ на ринку вживаних легковиків в Україні.
Опубліковано відео роботи нової версії автопілота від TeslaОпубліковано відео роботи нової версії автопілота від Tesla
На відео показано, як Tesla робить коротку поїздку навколо заводу Tesla.
Представлено електричний квадроцикл Dayoutiandi-RockmanПредставлено електричний квадроцикл Dayoutiandi-Rockman
31 грудня китайська компанія Chongqing Zongshen Electric Vehicle Manufacturing та Bosai Power Technology представили перший повністю електричний квадроцикл Dyoutiandi-Rockman.
У Китаї почалося виробництво «подовженої» BMW 5 СеріїУ Китаї почалося виробництво «подовженої» BMW 5 Серії
Компанія BMW офіційно оголосила, що нове покоління BMW 5 Серії китайського виробництва у довгій базі офіційно зійшло з конвеєра виробничої бази BMW у Шеньяні.
Китайці створили практично прозорий салон електромобіляКитайці створили практично прозорий салон електромобіля
На Alibaba опубліковано оголошення продажі китайського електромобіля, три чверті кузова якого займають вікна.
У Франції торік продали рекордну кількість електро- та гібридних автомобілівУ Франції торік продали рекордну кількість електро- та гібридних автомобілів
За даними французької автомобільної групи Plateforme automobile, з 1 774 729 нових автомобілів, проданих у Франції в 2023 році, 26 відсотків становили електричні та гібридні автомобілі.
Кабріолет Mercedes-Benz G-Class перетворили на електромобільКабріолет Mercedes-Benz G-Class перетворили на електромобіль
Дуже рідкісний позашляховик Mercedes-Benz G-Class G320 перетворили на електромобіль з двигуном Tesla.
Гібридний BMW i8 отримав чотири мотора від мотоцикла BMW HP4 RaceГібридний BMW i8 отримав чотири мотора від мотоцикла BMW HP4 Race
Німецька гоночна команда Edlinger представила свою версію гібридного спорткару BMW i8. Він замінить у підйомі на пагорб BMW E30 з двигуном IndyCar V8, який раніше приймав участь у цих перегонах.
Китайський GAC представив бюджетний електромобільКитайський GAC представив бюджетний електромобіль
Компанія GAC представила нову версію електрокара Aion Y Plus 2024 модельного року, яка доступна за ціною від 20 000 доларів у КНР.
Renault розробляє новий бюджетний автомобільRenault розробляє новий бюджетний автомобіль
Нову модель Renault продаватимуть як продукт спеціально створеного суббренду Ampere. Бюджетну електричну модель виведуть на ринок у 2026 році - машина буде доступною.
Біля Олександрії відкрили для транспорту міст на найдовшій в Україні трасіБіля Олександрії відкрили для транспорту міст на найдовшій в Україні трасі
40-метровий шляхопровід між селами Пантаївка та Веселе відремонтували за три з половиною місяці.
Підсумки грудня: ринок нових авто «просів»Підсумки грудня: ринок нових авто «просів»
Експерти проаналізували статистику реєстрацій транспортних засобів у грудні 2023 року, описали динаміку ринку та визначили 20 найпопулярніших нових легковиків місяця.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015