Новости за 01.08.2023

Продажі нових авто падають другий місяць поспільПродажі нових авто падають другий місяць поспіль
Експерти проаналізували статистику реєстрацій транспортних засобів у липні 2023 року, описали динаміку ринку та визначили 15 найпопулярніших нових легковиків місяця.
Виявлено 17-річний Audi TT з пробігом менше 1000 кмВиявлено 17-річний Audi TT з пробігом менше 1000 км
Audi TT більшу частину часу простояв у гаражі та ідеально зберігся. Спортивне купе має вигляд як нове.
У великих мережах пальне здорожчало ще на 1 грн/лУ великих мережах пальне здорожчало ще на 1 грн/л
У період із 31 липня по 1 серпня середня ціна по країні бензину марки А-95 зросла на 0,33 грн/л і склала 48,90 грн/л, бензин А-95+ здорожчав на 0,42 грн/л - до 51,05 грн/л, а дизельне пальне - на 0,34 грн/л, до 48,10 грн/л.
Hyundai і KIA будуть використовувати дощову воду для очищення датчиків LiDARHyundai і KIA будуть використовувати дощову воду для очищення датчиків LiDAR
Hyundai і KIA спільно подали патент на систему очищення зовнішніх датчиків транспортних засобів, таких як LiDAR.
Geely представила дешевий седан з багатим оснащеннямGeely представила дешевий седан з багатим оснащенням
Седан Geely Binrui Cool Champion Edition стане доступний для купівлі в Китаї вже на початку серпня. Новинка здатна розганятися до сотні за 7,1 секунди, а витрата палива становить 5,9 літра на 100 км.
Foxconn та ZF разом розроблятимуть системи підвіскиFoxconn та ZF разом розроблятимуть системи підвіски
Компанія Foxconn та ZF Group оголосили про партнерство у сфері розробки та постачання систем шасі для легкових автомобілів.
Культовий спорткар Acura перетворили на електромобільКультовий спорткар Acura перетворили на електромобіль
Acura NSX-EV створена в єдиному екземплярі умільцем зі США. Спорткар став швидшим і потужнішим завдяки електромотору від Tesla Model S.
Huawei та JAC готують преміальний мінівенHuawei та JAC готують преміальний мінівен
Масове виробництво мінівена очікується у другому кварталі 2024 року, при цьому Huawei та JAC розраховують продати до кінця наступного року близько 50 000 автомобілів.
Австралійські інженери збудували протонну батареюАвстралійські інженери збудували протонну батарею
Інженери з Університету RMIT в Мельбурні розробили «протонну батарею», що перезаряджається, та значно перевершує за ємністю нинішні літій-іонні блоки, при чому вуглецево-нейтральну.
Електрокросовер Opel Crossland помітили на дорогахЕлектрокросовер Opel Crossland помітили на дорогах
Кросовер Opel Crossland буде побудований на новій платформі і стане більшим. Вперше лінійка моделі отримає гібридні та електрична версії.
У липні з-за кордону привезли маскимльну кількість вживаних авто за останні 11 місяцівУ липні з-за кордону привезли маскимльну кількість вживаних авто за останні 11 місяців
Експерти проаналізували статистику реєстраційних операцій у липні 2023 року та визначили, що відбувається з продажами вживаних легковиків. Показники виявилися рекордними за останніх 11 місяців.
Керівники Tesla провели переговори про вихід на ринок Індії з місцевим інвестиційним агентствомКерівники Tesla провели переговори про вихід на ринок Індії з місцевим інвестиційним агентством
Двоє високопоставлених керівників Tesla обговорили плани компанії щодо виходу на ринок Індії з представниками індійського агентства з просування інвестицій у Нью-Делі.
Haval готує до старту продажів позашляховик RaptorHaval готує до старту продажів позашляховик Raptor
Haval Raptor - класичний позашляховик із рубленим дизайном. Модель запропонують виключно в потужній гібридній версії, і вона зможе проїхати понад 100 км на електротязі.
Cadillac знову переносить запуск інноваційної системи Ultra CruiseCadillac знову переносить запуск інноваційної системи Ultra Cruise
Офіційний запуск інноваційного комплексу технологій допомоги водієві General Motors Ultra Cruise було відкладено.
Представлено флагманський седан Peugeot 508L 2024-го модельного рокуПредставлено флагманський седан Peugeot 508L 2024-го модельного року
У Китаї розсекречено флагманський седан Peugeot 508L від місцевого спільного підприємства Dongfeng Peugeot.
У РФ таксисти протестують проти примусового переходу на «Лади» і «Москвичі»У РФ таксисти протестують проти примусового переходу на «Лади» і «Москвичі»
Мінпромторг РФ виступив з ініціативою зобов'язати таксопарки закуповувати виключно авто російського складання. Такі плани викликали невдоволення у компаній таксі.
Onur відремонтує у Києві два кілометри дороги майже за мільярдOnur відремонтує у Києві два кілометри дороги майже за мільярд
Компанію Онур Конструкціон Інтернешнл оголошено переможцем тендеру на капітальний ремонт кільцевої дороги від Жулянського мосту до вулиці Зодчих у Києві.
Volkswagen оновив легендарний логотип GTIVolkswagen оновив легендарний логотип GTI
Volkswagen оновив логотип GTI, замінивши останню букву на блискавку. Німецькі журналісти виявили новий логотип у товарному знаку, зареєстрованому в Німецькому відомстві з патентів та товарних знаків.
Молдова та Україна збудують міст через ДністерМолдова та Україна збудують міст через Дністер
Пропускна спроможність нового мосту, який запрацює у 2025 році, може становити 5-ть тисяч авто на добу.
Віталій Кличко передав 11 мікроавтобусів для людей з інвалідністюВіталій Кличко передав 11 мікроавтобусів для людей з інвалідністю
Київський територіальний центр соціального обслуговування поповнив 11 нових мікроавтобусів Peugeot Boxer.
Зарядку Tesla Megacharger для вантажівок Semi показали наживоЗарядку Tesla Megacharger для вантажівок Semi показали наживо
Компанія Tesla починає встановлювати мобільні зарядні станції Megacharger для своїх вантажівок Semi.
У США автомобілі Tesla показали унікальне світлове шоуУ США автомобілі Tesla показали унікальне світлове шоу
Усі електромобілі були синхронізовані разом під пісню Europe «The Final Countdown». Захід Tesla Takeover зібрав майже 2300 осіб.
На Київщині відновили ще один зруйнований міст через річку ТрубіжНа Київщині відновили ще один зруйнований міст через річку Трубіж
Зруйновані конструкції розібрали, замість них звели нові. Відкрили дві смуги руху, проклали нові тротуари та встановили огорожу.
Мотоцикл з двигуном від Dodge Viper встановив новий рекорд швидкостіМотоцикл з двигуном від Dodge Viper встановив новий рекорд швидкості
Британець надихнувся прототипом Dodge Tomahawk і побудував 500-сильний мотоцикл. Він встановив новий світовий рекорд швидкості для мотоциклів з пасажиром.
Mazda у США зняла з продажів свій єдиний електромобільMazda у США зняла з продажів свій єдиний електромобіль
Mazda перестала продавати у США свій єдиний електромобіль - кросовер MX-30. Автовиробник таке рішення пояснив надто малими продажами машини.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015