Volkswagen Jetta

(выбрать другую модель)

Год: 1988
Пробег: 255.000 км
КПП: мех.
Привод: передний
Двигатель: 1.6
Кузов: седан, 4 дв.
Автор: Василь (Украина, Ивано-Франковск) Дата: 2009.10.12

4 - общая оценка
4 - надежность
4 - комфорт
4 - ходовая
4 - внешний вид
Купив її на весні 2008 р. Моє перше авто. Купував (я собі так думав) разом з МАЙСТРОМ! Після перших 50 км пробігу прийшлось переробляти всю ходову - 750 грн. Благо не "гнила" - решту можна зробити. Майже за 20 років експлуатації весь кузов був пошарпаний, обдертий. Прийшлось перефарбувати - 4500 грн. Крім того поміняв всі рідини, фільтри, ремені. через 5 тис. км пробігу перестала заводитись - накрився "втягуючий", як наслідок поганих контактів. Поміняв "втягуюючий", клеми акумулятора і всі дроти, які відходять від нього. Почало підтікати масло через сальник корінного вала. Поїхав міняти сальник, виявилось шо якийсь майстер міняючи те саме поробив зазубрини на валу - прийшлось міняти вал - все "потягло" десь на 700 грн.
Плюсы: Найбільший плюс - економічність палива. Крім того вартість запасних частин майже не відрізняється від ВАЗовських (2109-21099).
Минусы: Стара машина - це стара машина. Напевне найбільший мінус - дизель зимою. Якщо акумулятор слабий - могила!
Совет: Не вірте тим, хто продаючи машину каже - "Сідай і їдь, нічого вкладати не треба". Купуючи старе авто, покупець має знати, що він купує додаткову річ для вкладання грошей (не враховуючи витрат на паливо). Але основне побажання для покупців - доглядайте машину і вона вам вддячить сторицею! Міняйте вчасно мастило, заглядайте час від часу під капот і все буде ОК. Кращої машини для першого авто не знайти!
еще отзывы с Volkswagen Jetta - 39шт
объявления с Volkswagen Jetta - 5шт
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015