Fiat Siena

(выбрать другую модель)

Год: 2005
Пробег: 400.000 км
КПП: мех.
Привод: передний
Двигатель: 1.2
Кузов: седан, 4 дв.
Автор: (Украина, Львов) Дата: 2009.05.21

5 - общая оценка
4 - надежность
4 - комфорт
5 - ходовая
5 - внешний вид
Реальний конкурент для Авео, Ланос, російських і китайських авто цього класу. Чудове співвідношення обертів двигуна і коробки передач, дає можливість потягатись з авто, що мають двигун 1, 6 не тільки на старті з перехрестя, але і на трасі. Підвіска для наших доріг відмінна, гасить нерівності доріг без виходу на стукіт на достатньо високих швидкостях, що незавжди притаманне і більш дорогим авто. Економічна, але при швидкості 80-90 км/год. На швидкості за 120 км/год. економічність суттєво втрачається. Місткий автомобіль з великим для класу багажником. Хороша прохідність. Відмінна (приємна) керованість як на малих, так і на високих швидкостях. Пристойна оптика. Автомобіль цілком добре продуманий і зручний в повсякденнгому користуванні.
Плюсы: Якість ходової, добра маневреність, якість за порівняно невисоку ціну, економічність витрат пального.
Минусы: Надто дороге сервісне обслуговування, відсутність аербеків та АБС. Доргі запчастини, що підлягають заміні під час сервісного обслуговування. Мотор чутливий до неякісного пального.
Совет: Якщо переше то ідеальне авто, після якого вже не захочете ні Авео, ні Ланос, ні Рено і тимбільше російських чи китайських авто цього класу.
еще отзывы с Fiat Siena - 5шт
объявления с Fiat Siena - 0шт
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015