ЗАЗ 1102 Таврия

(выбрать другую модель)

Год: 1994
Пробег: 120.000 км
КПП: мех.
Привод: передний
Двигатель: 1.1
Кузов: хэтчбек, 3 дв.
Автор: максим (Украина, Луцк) Дата: 2008.10.22

3 - общая оценка
2 - надежность
4 - комфорт
5 - ходовая
3 - внешний вид
Купив автомобіль щоб навчитися їздити. Автомобілем за такі гроші повністю задоволений. Продаю в зв'язку з бажанням купити щось більш просторе (маю зріст 192 см )і щоб їхало швидше. Порівнючи з копійкою для водія місця більше. за період експлуатації (9 місяців) полетів замок запалення, зчеплення, куліса, наконечник рельової тяги. Не подобається астомобілі що після 80 км. туго розганяється, а тому йти на обгін не завжди впевнено. По трасі дуже тішитть розхід пального (5 літрів). Максимальна шриткість з якою їхала моя тавруха 135 км. при такій швиткості досить страшновато, машина посинає погано тримати дорогу і взагалі здається що вана зараз взлетить. Оптимальна швиткість на мою думку для таврухи 80-100 км. максимум. Для міста, а також поїздок за місто ідеальний варіант.
Плюсы: Економічність, дешевість в обслуговуванні. Кращого автомобіля для починаючого автомобіліста не радив би. Не погані ходові якості. Вигрібала не раз з болота(недивлячись на маленький обєм двигуна) в лісі та на дачі.
Минусы: Мало місця, машина не для великих людей.особливо не зручно пасажирам на задньму седінні. Погана коробка передач та шумоізоляція.
Совет: Купувати як перше авто рекомендую всім! При вложенні не великого капіталу в тавруху буде служити довго і не підведе. За такі гроші досить нормальний варіатн.
еще отзывы с ЗАЗ 1102 Таврия - 58шт
объявления с ЗАЗ 1102 Таврия - 1шт
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015