Nissan Qashqai

(выбрать другую модель)

 QashqaiГод: 2022
Пробег: 200 км
КПП: мех.
Привод: передний
Двигатель: 1.3 turbo бензин
Компл.: Acenta
Кузов: внедорожник, 5 дв.
Автор: Володимир (Украина, Киев) Дата: 2023.04.21
Расход в городе: 11.0 л/100км, по трассе: 5.5 л/100км, средний: 6.8 л/100км
4 - общая оценка
4 - надежность
5 - комфорт
4 - ходовая
5 - внешний вид
Всім привіт! Буду першим!)) Зустрічайте, новий Nissan Qashqai 1.3 MHEV MT6 (140 к.с.) 2022 року випуску. Купив на заміну Форд Куга 2018 1.5 дизель на роботі. Сподобалась зовнішність, доволі потужна комплектація Ацента, а головне приваблива акційна ціна (875.000) грн. (22500$ по курсу) за авто з двигуном 1.33 турбо, з м'яким гібридом!! Обіцяють витрати палива до 7.0 літрів по місту! Передивившись купу тестів та відгуків, вирішив скористатися цією пропозицією, бо відверто кажучи в ціновому діапазоні конкурент за ці гроші тільки новий Suzuki S-CROSS, решта конкурентів ціна перевалює за 28-30.000 тис. вічнозелених. Отже, поїхали... пробіг всього 200 км, обкатка, швидкість максимум 80 км, а обертів не вище 2500-3000 тис. але з впевненістю можна зробити перші висновки по авто! я думаю вони вже не поміняються. * Двигун тихенько працює, відчувається крутний момент, для повсякденного пересуванню по місту і не тільки його вистачить з головою. * Коробка механічна працює чітко без зайвих зусиль, передачі вмикати дуже приємно. * Гальма трохи ватнуваті, думаю ще не притерлись колодки.. * Кермо гостре, ніякого дискомфорту. (я до такого звик на Форді). * Підвіска в міру жорстка, моє враження така і повинна бути.. Шини 215/65/17. * Сподобалась панель приладів з 7" екранчиком, вся інформація чітко читається. * Салон приємний, сидіння твердуваті, сподобались, краще за Фордовські, мають широку гаму регулювань. * Оглядовість чудова, габарити відчув з перших кілометрів.. мій зріст 170см. * Витрати палива обговорювати поки що рано, але маю перші показники в змішаному циклі руху 6.8 літрів. * Музика в авто слабенька, так, послухати радіо, але Кар*плей ось головна його перевага. Про купу різних помічників водія писати не буду, скажу коротко все працює чудово і інтуїтивно зрозуміло керується.. Ще добавлю за світло, була поїздка вночі, на відміну від Форда світло набагато краще та ширше світить. Тепер те що не сподобалось: * Педаль газу зовсім не зрозуміла після Форда, при русі на невеликій швидкості натискаєш і нічого не відбувається, тиснеш ще і авто робе стрибок уперед бо пережав, приходиться гальмувати, їзда в потоці виходить якась дергана! (я розумію що педаль задемфірована для економії палива, але не на стільки) може режими їзди "спорт" виправлять цю ситуацію, а може після обкатки все владнається... Хоча дивився відгук на Польському каналі, автор так само жалівся на ривки та провали при пересуванні на низьких швидкостях. * Каміння тарабанить по арках та порогах, дуже відчутно, на Форді цього не було чути зовсім. * Дощ, вода заливає бокове вікно в районі дзеркала заднього виду, погано видно.. (така ж проблема була і у Куги). * Слабенька аудіосистема. * Не вистачає USB на передній панелі приладів. Дякую за увагу, це суто моє враження, може кому допоможе мій відгук, а комусь він буде марним. Залишайте коментарі хто згоден і не згоден, або хоче доповнити.
Плюсы: Відносно невелика витрата палива . Непогана Шумоізоляція. Кліренс. Комплектація Ацента має максимально все що потрібно для безпечного пересування. Карплей.
Минусы: Каміння тарабанить по арках і порогах. Слабенька аудиоситема. Педаль газу має провали (турбоями).
Совет: Я розумію, що ціни на нові авто сьогодні м'яко кажучи не товариські, і найближчим часом не впадуть, а навпаки, тому раджу - Є можливість, купуйте... Нові враження, більше безпеки для вас та вашої сім'ї...
еще отзывы с Nissan Qashqai - 102шт
объявления с Nissan Qashqai - 4шт
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015