Nissan Qashqai

(выбрать другую модель)

 QashqaiГод: 2020
Пробег: 3.500 км
КПП: авт.
Привод: передний
Двигатель: 1.6 дизель
Компл.: ACENTA
Кузов: внедорожник, 5 дв.
Автор: Дмитро (Украина, Киев) Дата: 2021.09.27
Расход в городе: 10.0 л/100км, по трассе: 6.0 л/100км, средний: 9.0 л/100км
5 - общая оценка
5 - надежность
4 - комфорт
5 - ходовая
5 - внешний вид
Купляв перше авто, для сім'ї, і щоб не дуже за нього труситись. З Жабою було узгоджено бюджет у $23k, вирішив брати новий, щоб не морочитись. Зараз через рік не жалкую про вибір. Був на тест драйві: Peugeot 2008 - гарний, але багажник малий. Sportage - не їде, вигляда страшнувато і чекати треба було. SX4 - зараз топовий краще наче, але тоді топу того не було просто і не топ дуже довго чекати треба було. Ще потім знайшов: Грандланд Х - тоді був дорогуват і їде гірше. Карок - кліренс менше і помітно дорожче. Я хотів надійне авто із багажником, мале зовні, з кліренсом для наших доріг. Ідеальною машиною було б щось на кшалт Тігуану, Jeep Compass, Range Rover Evoque, але Жаба б розірвала за ціну, брати таке як перше авто страшнувато, і навіть в них радіус розвороту більше ніж в кашкая. Плюси: на дизелі ланцюг на варіаторі, то має бути надійно, плюс загалом Ніссанчики достатньо надійні. Після навчання на старому Kangoo швидкість підступно не відчувається. В мене мало досвіду, щоб стверджувати, але схоже, що дійсно гарно рулиться і поводиться на швидкості. У ліс/село виїждажли нормально. Ну але це не позашляховик і привід передній, то враховував. Аудіо як на мене гарне. З мінусів - головний для мене, це шо багажник малуват, але поки що все впихували, що хотіли. Підвіска я б сказав жорсткувата, у кума на Логані м'якіше. Поки не перекачав шини - жер літри на півтори більше, ніж по паспорту, мені не критично і може то ще обкатка. Датчики дощу якось слабенько працюють. Варіатор дещо жере динаміку, але кашкай таки не про різкий підрив. Фурочки на трасі обганяти - скоріше потужність обмежує, ніж варіатор, а більше мені динаміка розгону ні для чого не потрібна. Мультимедійка глючить і камера заднього виду зависає, показуючи попереднє зображення, треба обережніш. Сигналка часто тупить і спрацьовує після того, як відкриють двері. Але і мультимедійка і сигналка - це допи від ділера, до Ніссану зауважень нема.
Плюсы: Гальма. Зовнішність. Надійність. Рулиться гарно. Не так погано їде для своїх грошей. Музика непогана. Не великий.
Минусы: Багажник малуват. Мультімедійка на андроіді глючить. Камера задня зависає, бува. Підвіска може трохи жорсткувата.
Совет: Якихось прихованих косяків наче нема (крім мультимедійки та сигналки допів), як влаштовує те, що є - беріть. Це я кажу про дизель, надійність варіатора на бензині не можу коментувати. Розгляньте може топовий Suzuki SX4, але є підозра, що він в них є тільки на сайті і може навіть не везуть такі.
еще отзывы с Nissan Qashqai - 102шт
объявления с Nissan Qashqai - 4шт
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015