Nissan Qashqai

(выбрать другую модель)

 QashqaiГод: 2019
Пробег: 35.000 км
КПП: авт.
Привод: передний
Двигатель: 1.6 turbo дизель
Компл.:  Tekna
Кузов: внедорожник, 5 дв.
Автор: Олександр (Украина, Черкассы) Дата: 2021.06.04
Расход в городе: 7.0 л/100км, по трассе: 6.0 л/100км, средний: 6.5 л/100км
5 - общая оценка
5 - надежность
5 - комфорт
5 - ходовая
5 - внешний вид
До цього володів Ford Fiesta і Mazda 3. У планах було багато подорожей Україною, тому виникла потреба у авто з більшим кліренсом. Для мене комфорт був важливим фактором, тому майже всі авто розглядав у максимальній комплектації.Протестував майже усі варіанти у цьому класі і зупинився на Mazda CX-30, Peugeot 2008 i Nissan Qashqai. Зваживши плюси і мінуси кожного, вибрав саме Qashqai дизель у максимальній комплектації Tekna. Проїхавши достатню кількість кілометрів, можу написати свої враження. Мотор + Коробка. Підійде для тих, хто любить спокійну їзду. Для любителів драйву - це не варіант. Запасу потужності достатньо для комфортних обгонів на трасі, але особливих драйверських характеристик немає. Двигун тупуватий. І тут, думаю, винен варіатор. До нього потрібно звикати після звичайного автомату. Також, зимою варіатор довго прогрівається, тому оберти тримає високі. В результаті їзда не комфорта і розхід великий. Підвіска. Підвіска м'яка і комфортна як на великих, так і на малих ямах. Повністю задоволений. Кліренсу вистачає з головою. Шумоізоляція. Шикарна як для цього класу. Майже не чути ні двигуна, на дзеркал, ні арок на швидкості до 130. Кермо. Після седана, довго звикав до керованості кросоверів. У Кашкая - кермо одне із кращих серед конкурентів. Розхід. Залежить від маршруту: - Короткі, холодні поїздки по місту: 8-10. - Місто із прогрітим двигуном: 6-7. - Траса: 5-6. Є ECO режим. Дозволяє економити приблизно 0.3л, але авто стає дуже тупим. Як на мене, воно того не варте. Мультимедіа. Звичайна японська мультимедіа. Швидко підключається до телефону по Bluetooth. CarPlay немає і не знайшов у інтернеті як додати. Камери 360 - досить зручно, але в основному використовую тільки камеру заднього огляду. Якість зображення камер - середня. Звук теж середній, але за рахунок хорошої шумки, музику можна нормально слухати на швидкості 100+. Багажник + задній ряд. На задньому ряду тіснувато, але там майже ніколи ніхто не їздить. Багажника достатньо. 4 18-х колеса поміщаються. Салон. Зібраний якісно. Не дуже сучасний, але скрізь хороші і м'які матеріали. На даний момент повністю задоволений автомобілем і міняти поки не планую.
Плюсы: - Шикарна full led оптика. Видно як вдень. - Підігрів лобового скла. Зимою дуже корисна опція. - Панорама на увесь дах. - Автоматичне дальнє світло.
Минусы: - Бісить Старт-Стоп. Неможливо вимкнути на постійній основі. - Немає куди покласти телефон. Є дуже маленька ніша на центральній консолі, телефон туди не поміщається. - Немає бокса для окулярів. Потрібно у чохлі класти у бардачок або підлокітник. - Підстаканники не мають упорів для малих стаканів. Якщо береш амерікано, стакан падає на дно підстаканника і його складно дістати.
еще отзывы с Nissan Qashqai - 102шт
объявления с Nissan Qashqai - 4шт
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015