Opel Crossland X
КПП: авт.
Привод: передний
Двигатель: 1.2 turbo бензин
Компл.: Invitation
Кузов: внедорожник, 5 дв.
Автор: Роман (Украина, Киев)
Дата: 2020.05.14
- надежность
- комфорт
- ходовая
- внешний вид
Почну не стандартно. Але тим хто придивляється дане авто, раджу спочатку проїхатись конкретно на тому авто яке будете купляти. По рівній дорозі і перевірити чи не веде в бік. Бо як виявляється і таке може бути, навіть після корекції розвалу-сходження, заміни місцями коліс і т.д. І це можливо масова проблема, або одинокі екземпляри. Чекаю вирішення проблеми від постачальника Опеля PCA Україна. Хоча перша відповідь була в стилі - ваші проблеми - наклон дороги, вітер, шини, тиск повітря.
Тепер про авто:
Салон: як для компактного кросовера салон зроблений з якісних матеріалів, приємний на вигляд та дотик.
Двигун: Турбо додає драйву, авто юрке та швидке. Оберти набираються вмить.
Розхід палива: Заявлені в характеристиках - 6, 5л по місту теоретично можна отримати якщо не торкатись педалі газу. Ну ви зрозуміли :) А так біля 10л місто з пробками та короткими дистанціями. Якщо місто на більш дальні дистанції думаю біля 8-9л. Шосе - біля 6л якщо не летіти. Може і в 4.8л можна влізти при їзді 90 км/год без обгонів. В принципі як для автомата і авто вагою під 1200кг - то це адекватний розхід. Але писати 6.5л/місто - це смішно.
Шумка: Авто ідеальне для міста, тихий двигун. Але по шосе на швидкості 100+ шумка слабенька, в основному аеродинамічні шуми та арки. Довго не проїдеш. Для порівняння - моє друге авто Кіа Спортейдж 2018 дизель - тиха і комфортна на дальняки.
Кліренс: норм, поки нічого не чіпляв.
Фішки: безключовий доступ, вихід зі смуги, LED - круто, відслідковування знаків руху швидкості.
Комфорт водіння: По місту бомба, легке кермо, невеликі розміри. Але при їзді по шосе із-за того, що веде в бік нажаль комфорту не відчуваєш. Постійно потрібно тримати кермо та підрулювати. По місту не так відчувається. Якщо спочатку я думав, що банально не налаштували розвал при продажу. Їздив собі, думаю якось заскочу на розвал і зроблю. То після двох розвалів, та заміни місцями передніх коліс (тягне то вліво, то вправо якщо міняти місцями). Роблю висновок - розвал ні при чому. А офіц. сервіс пожимає плечами і каже, що ви не перший. Що ми тільки не робили, а виправити не змогли. Кажуть - я не перший... Тому ще раз прошу - шановні РСА Україна вирішуйте дану проблему. Автомобіль який їде криво - небезпечний в експлуатації. Як швидко зітруться шини, також питання. Віддав за авто загалом під 25т.уо - а осад залишився неприємним.
Плюсы: Якісний салон, купа фішечок і сучасних систем, динамічний двигун.
Минусы: Веде в бік, розвал/сходження нідочого. Брак? Конструкторська помилка? Розхід палива по місту не відповідає заявленим характеристикам.
Совет: Після того як проблема з напрямком руху вирішиться, я буду радити для покупки дане авто і відкорегую відгук. А поки, всі хто хоче купити Опель Кросланд Х - сідайте конкретно на екземпляр який буде вашим і проводьте тестдрайв по прямій. Peugeot 2008 і Citroen C3 Aircross на одній платформі. На них я б теж це перевірив, навсякий випадок.
еще отзывы с Opel Crossland X - 8шт
объявления с Opel Crossland X - 0шт