Suzuki SX4

(выбрать другую модель)

 SX4Год: 2019
Пробег: 1.000 км
КПП: мех.
Привод: полный
Двигатель: 1.6 бензин
Компл.: GL
Кузов: внедорожник, 5 дв.
Автор: Сергій (Украина, Харьков) Дата: 2020.01.03

4 - общая оценка
4 - надежность
4 - комфорт
4 - ходовая
4 - внешний вид
Вважаю, що дане авто розраховане для сім'ї, якщо необхідна швидкість та драйв, то треба шукати інші варіанти. Було необхідно авто з повним/підключаємим приводом (живемо в передмісті), вмісткім салоном, не турбованим двигуном, економним як по ТО так і по бензину, з належним рівнем безпеки - маю трьох дітей. Розглядав багато варіантів, крім "китайців" в ціновому діапазоні до 600 000 грн., їздив по салонах, сідав сам (маю зріст 195 см.) і садив дітей та дружину, проходив тест драйви. В порівнянні з усіма іншими авто по таким критеріям відбору було обрано Suzuki SX4. В салоні Suzuki, тест драйвове авто було на автоматі, не сподобався звук двигуна, менеджер пояснив, що на механіке звук буде тихіше і вирішив не переплачувати. На даний час тільки позитив від їзди (роботу двигуна майже не чутно) та вмісткості салону.
Плюсы: - безпека (сім подушек безпеки), в такій ціновій категорії конкуренції нема; - результати краш тестів; - пічка та підігрів сидінь (працює супер); - колір (відсутня доплата за перламутр); - розход бензину; - вмісткість салону; - підлокітник та комфортність сидіння в авто.
Минусы: - обода повітряводів мають сріблястий колір і відображаються в склі дверей водія та пасажира.. - незручне використання запуску з ключем, треба було брати безключовий доступ; - якість оздоблення керма.
Совет: Визначтесь для чого необхідно авто та в якому режимі максимально будете використовувати.
еще отзывы с Suzuki SX4 - 93шт
объявления с Suzuki SX4 - 1шт
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015