Suzuki SX4

(выбрать другую модель)

 SX4Год: 2018
Пробег: 10.000 км
КПП: авт.
Привод: передний
Двигатель: 1.6 бензин
Кузов: внедорожник, 5 дв.
Автор: Сергей (Украина, Киев) Дата: 2019.12.26
Расход в городе: 7.6 л/100км, по трассе: 5.8 л/100км, средний: 6.7 л/100км
4 - общая оценка
5 - надежность
4 - комфорт
4 - ходовая
5 - внешний вид
Це мій другий SUZUKI SX-4. Перший придбав у салоні в 2012 році. Пробіг 115 тис. км. Враження лише позитивні. Відгук є тут на сайті. Був проданий у грудні 2018 року. Проблем в експлуатації жодної; планові ТО, на 109 тис. км заміна передніх пружин і задніх амортизаторів (слава укравтодору). Враховуючи вищенаписане вирішив не мудрувати і придбав новий SX. Коли його тестував, а потім купував, то прекрасно знав всі його "+" і "-". Тому дивно, коли люди пишуть про поганий пластик, слабке ЛКП, "важкий" двигун і т.д. Ви ж бачили, що купували? То навіщо акцентувати на цьому увагу? Це ж у ньому не головне. Головні ПЛЮСИ цього авто такі: надійність, економічність, достатній рівень безпеки, необхідний рівень комплектацій, вмісткий салон і багажник (саме для цього класу) і, безперечно, його ЦІНА. Усі відгуки - це досить суб'єктивна оцінка власника. Перед купівлею враховуйте перш за все свої враження. Перші враження, коли сіли в машинку, проїхались на ній, понатискали, поклацали - ці враження найбільш правильні. Бо потім починаємо читати, слухати, дивитись і... сумніватись. Як на мене, то найважливіша інформація зі сторони - надійність вузлів й агрегатів автомобіля та досвід його експлуатації. Все решта - суб'єктивно.
Плюсы: Надійність, економічність, практичність, ціна.
Минусы: Як на мене, попередня була занадто жорстка по підвісці, а в цій як раз жорсткості і не хватає. При 4 пасажирах в салоні інколи "пробиває" ззаду.
Совет: Автомобіль достойний. А рішення кожен приймає сам. Я придбав SUZUKI випадково, приорітети в марках були інші, але більше шести років експлуатації переконали мене в тому правильному виборі. І я його не змінив. І задоволений. А хотіти завжди треба більшого і кращого, це нормально. Але дивитись треба що в кишенях і на що хватає. Всім правильного вибору.
еще отзывы с Suzuki SX4 - 93шт
объявления с Suzuki SX4 - 1шт
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015