Hyundai Tucson

(выбрать другую модель)

 TucsonГод: 2019
Пробег: 2.500 км
КПП: авт.
Привод: передний
Двигатель: 2.0 бензин
Компл.: Dynamic
Кузов: внедорожник, 5 дв.
Автор: 3axap (Украина, Ивано-Франковск) Дата: 2019.12.09
Расход в городе: 18.0 л/100км, по трассе: 7.5 л/100км, средний: 15.0 л/100км
4 - общая оценка
4 - надежность
4 - комфорт
4 - ходовая
4 - внешний вид
Перше авто, до цього їздив на батьковій Opel Omega 1988 року, довго обирав, хотілося взяти RAV4 або CX5, але не вистачало грошей) У Qashqai менша потужність і відсутні рейлінги та медіасистема за схожу комплекатцію. Але мабуть варто було спершу проїхатись на тест-драйві... Також вагомим плюсом були відсутність у Hyundai комісії банку та страхування життя при оформленні кредиту. Зимову резину придбав Hankook Winter I*Cept X RW10.
Плюсы: - Потужності для міста та й на трасі переважно вистачає, хоча завжди хочеться більше; - Світло дуже хороше, радують бокові лампи та Led; - Просторий салон (мій зріст 178см); - Високий кліренс; - Хороша медіасистема, наявність Apple CarPlay; - Підігрів сидінь/керма; - Задні камера та парктронік; - У Hyndai відсутня комісія банку та страхування життя при оформленні кредиту; - Під фальшпідлогою біля запаски багато місця;
Минусы: - Розхід палива по місту - 18 літрів! Одна з причин - їзда на короткі дистанції, але все одно це жах; - Підвіска - жорстка ппц, лежачі поліцейські даються морально дуже важко, чутно як ззаду все підскакує; - Відсутнє автодоведення скла; - Ну і мабуть хотілося б кращу шумоізоляцію.
Совет: Перш за все спробуйте також тест-драйв Rav4, CX5, Karoq та Qashqai для порівняння! А для економії можливо краще буде розглянути Sportage, ці авто наче на одній базі і мало чим відрізняються, але Kia значно дешевша.
еще отзывы с Hyundai Tucson - 123шт
объявления с Hyundai Tucson - 8шт
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015