Ford Kuga

(выбрать другую модель)

 KugaГод: 2014
Пробег: 51.000 км
КПП: мех.
Привод: передний
Двигатель: 2.0 turbo дизель
Кузов: внедорожник, 5 дв.
Автор: Юрій (Украина, Львов) Дата: 2019.09.02
Расход в городе: 7.5 л/100км, по трассе: 5.5 л/100км, средний: 6.5 л/100км
4 - общая оценка
3 - надежность
5 - комфорт
5 - ходовая
5 - внешний вид
Машина дуже класна, але є деякі нюанси про які зараз розкажу і почну з болячок які зловив вже на 50тис. пробігу: 1. Плавиться кришка паливного фільтру (заводський брак), в місці де іде підігрів зимою. Симптоми - автомобіль погано заводиться, особливо після довгого простою. Лікується заміною самої кришки і відключенням фішки з підігрівом. 2. Течуть сальник і прокладка паливного насосу. 3. Заміна форсунок на 50 тис. пробігу. Симптоми - при прискоренні машина клює і світиться значок ESP, часом глохне на ходу+ погано заводиться. Хто багато їздить той зловить всі ці проблеми вже на другому році володіння машиною, що чесно кажучи дуже не надійно.
Плюсы: 1. Дуже тяговитий, динамічний і економічний двигун. 2. Чудова ручна коробка передач, краща на якій доводилось їздити. 3. Педальний вузол дуже зручний: чутливі гальма, легеньке зчеплення. 4. Чудова багатоважільна підвіска з спортивним характером, яка не пробивається і не гримить. 5. Остання машина в свому роді на механіці і потужним двигуном, вже такого більше ніколи випускати не будуть:(((
Минусы: 1. Двигун вимагає дуже частої заміни всіх фільтрів. 2. Примхлива до якості палива.
Совет: Міняйте паливний фільтр кожні 10 тис. км., а не кожні 30 тис. як рекомендує завод, інакше попадете на форсунки. Заправляйтесь тільки на перевірених заправках, краще завжди тільки в одній мережі.
еще отзывы с Ford Kuga - 87шт
объявления с Ford Kuga - 0шт
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015