Renault Sandero Stepway

(выбрать другую модель)

 Sandero StepwayГод: 2019
Пробег: 7.000 км
КПП: мех.
Привод: передний
Двигатель: 0.9 turbo бензин
Компл.: База
Кузов: хэтчбек, 5 дв.
Автор: Олександр (Украина, Львов) Дата: 2019.08.15
Расход в городе: 6.7 л/100км, по трассе: 5.5 л/100км, средний: 0.0 л/100км
4 - общая оценка
4 - надежность
4 - комфорт
4 - ходовая
4 - внешний вид
Всім привіт. Довго чекав на покупку нового автомобіля, фінанси... До Сандеро 11 років від'їздив на 99-ці, до того рік на Таврії. Бюджет завжди був невеликий, орієнтувався на купівлю у кредит. Китайців не хотів категорично, не лежить душа. Спочатку хотів Равон Р4 - типу Дженерал моторс, добра ціна. Але коли вони пропали на всіх ринках СНД, подумав що краще шукати авто більш поширене. Після довгих обзорів, відгуків зупинився на Рено сімецства Логан/Сандеро. Як бби там не було, протягом багатьох років вони надійно експлуатуються без особливих проблем. Спочатку зупинився на Сандеро, але коли посидів в салоні Сандеро і Степвея, вибір був зроблений однозначний. Я не гонщик, їжджу спокійно і з дотриманям правил, тому після 99-ки літровий Степвей виглядав добрим варіантом. Проїхавши майже 7000 км не пожалів про свій вибір. В порівнянні з 99-ою, яку я досі вважаю непоганою машиною і поважаю її, небо і земля. Маю можливість порівняти із Авео, Меган 2014, то Степвей нічим не гірше. Націлювався на бюджетний сегмент, тому соплі про твердий пластик (після Лади :) ) і ще на якусь там фігню проливати не стану. Автомобіль комфортний навіть для 5 пасажирів. їде для моїх потреб чудово, не відчуваю нестачі потужності ніколи. Обкатка проходила на трасі Львів-Стрий, їздили на відпочинок в Одесу, в Закарпаття, їздили по Угорщині. На Одеській трасі 130-150 їхала без проблем, але восновному я їхав 110-120 - це взагалі ідеальний режим, запас потужності ще є, обороти 2500-2800 (на Ладі було вже поза 3000). В салоні досить комфортно, не дуже шумно, вперше почув, що діти виробляють в салоні, а то в Ладі з відкритими вікнами свою жінку біля себе погано чув, а діти взагалі мали кричати, щоб їх почули. Кондюк свою роботу виконує добре, в дальній дорозі більше 2 швидкості і не включаю - всім комфортно. Підвіска хороша, енергоємка, правда Львівська бруківка з її карявою установко ушатає будь-яку машину, і ями деякі ловив такі, що трохи відчувалост по корпусу, але то раз або два. Багажник при поїздці на море вмістив все: сумку велику, пляжну із пляжними прибамбасами, 2 палети види, два палети сочків для дітей, матрас (правда здутий :) ), волейбольний мяч, 10кг картоплі, штатна сумка з аварійними принадами. Автомобільний тен правда вже пішов у салон синові під ноги. Чудово їхали, без особливого напрягу. На дорогу в 840 км пішло 47л бензину. В загалі я цим автомобілем задоволений. Я знав що беру, і отримав мабуть трохи більше, ніж розраховува. Це нормальний автомобіль, без особливих викрутасів, але він дає все необхідне, що в дорозв треба - везе з комфортом. Досить вмісткий салон, особливо після Ладаи, це відчули всі пасажири. Крісля зручні. У мене проблеми зі спиною, то коли їхали на море на Ладі, ми зупинялись, щоб трохи розімяти спину. Зараз - тільки для заправки і туалету. Мене все влаштовує, якщо дивитись на все тверезо, то вибір зробив добрий.
Плюсы: Досить комфртний, не пропонує більше, ніж може дати, вмісткий салон, збалансована підвіска.
Минусы: Із недоліків для себе можу визначити: 1. не вистачає регулювання паска безпеки по висоті. Він встановлений трошки вище, ніж було в Ладі і тому натирає трохи шию. 2. Задня дверка має досить гострий кут. Коли не сильно відкриваєш і вона пружинить назад можна доьряче отримати по голові. Я вже 2 рази отримав по щелепі. 3. На Львівській бруківці зявляється скрип у правій стойці. Схожа ситуація зявлялась на розбитій дорозі типі "пральна дошка". Буде ТО, подивимось.
Совет: Хороше авто за свою ціну, дешевше тільки деякі Китайці. ВАЗ дорожчий і не факт що кращий. Я від нього отримав все, що мені на сьогоднішній день треба, мене влаштовує все. Хто думає брати - беріть сміливо.
еще отзывы с Renault Sandero - 87шт
объявления с Renault Sandero - 1шт
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015