Volkswagen Passat

(выбрать другую модель)

Год: 1987
Пробег: 1.700.000 км
КПП: мех.
Привод: передний
Двигатель: 2.0 дизель
Кузов: универсал, 5 дв.
Автор: Максим 1111111 (Украина, Киев) Дата: 2019.02.17
Расход в городе: 8.0 л/100км, по трассе: 6.0 л/100км, средний: 6.0 л/100км
4 - общая оценка
5 - надежность
5 - комфорт
5 - ходовая
4 - внешний вид
У мого дядька був пассат б 2, пригнаний з Німеччини в 87. На той час иномарка, яких було не багато. Виїздив на ньому і на природу і на рибалку, клиренса хватало на 16. Трохи не хватало syncro але з розгону і передній пролітав під будь яку гору. По місткості 12 мішків пшениці і це не предел. Дизель 2.0 тянув добре по бездорожью і по полю від 2110 з мигалками. По трассі ішов добре підвіска надійна, авто було в одній сім'ї 30 років за цей час ремонтувалось власником в гаражі, машина проста в обслуговуванні. Такий собі німецький танк, неприхотливий, надійний, з вражаючою прохідністю як для універсала, ну не сідав ніде, як не старайся. Поїхать вночі в дождь яром в сусіднє село по розмитій глині по горбам потім полем не....г делать. Ще за кліренс якщо по дорозі зустрічались гілки, дерева впавші, (невеликого діаметру), їхав далі не зупинаючись, інколи передньою губою розбивав мурашники десь 1м в висоту. Раджу тим людям які люблять відпочинок або кому треба міні фургон. Власник був задоволений авто, але звичайно 87 рік ні одна машина не вічна, продав хоче стан був на тверду 4 . ПС. Марці не змінив взяв б3 седан 1.8 моно. Рік випускі вирішив, все таки новіше. Отїздив пару тисяч на б3 жалкує, що продав крокодила місткість краще і кліренс. б3 вже більше під місто.
Плюсы: Надійність, ремонтопригодність, дешеві запчастини, прохідність, ніколи фольц не підводив перевірялось неоднократно в різних умовах. Додому довозив завжди головне дивитись за авто воно відповість власнику тим же.
Минусы: Рік випуску.
Совет: Дивитися на кузов, на зиму обробляти, по двигуну якісний дизель и все буде добре. Раджу людям або для роботи, або рибакам і охотникам але краше брати синхро, томущо по нашим дорогам і переднюму приводу є межа.
еще отзывы с Volkswagen Passat - 172шт
объявления с Volkswagen Passat - 16шт
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015