Renault Duster

(выбрать другую модель)

 DusterГод: 2018
Пробег: 5.700 км
КПП: мех.
Привод: передний
Двигатель: 1.6 бензин
Кузов: внедорожник, 5 дв.
Автор: Іван (Украина, Львов) Дата: 2019.02.09
Расход в городе: 8.0 л/100км, по трассе: 7.0 л/100км, средний: 7.6 л/100км
4 - общая оценка
4 - надежность
4 - комфорт
4 - ходовая
5 - внешний вид
Купив авто в липні 2018 р. Враження поки, що двоякі. Салон комфортний, кермо регулюється, на задніх сижіннях троє розмістяться дорослих, але не грубих. Кліренс величезна перевага, реально від захисту наміряв рулеткою 23 см, для мого регіону і стану доріг це плюс. Є заводський металевий захист двигуна - плюс. Сідушки комфортні, кондиціонер трохи заслабий, може через великий внутрішній об'єм авто. Тепер косяки. Вже два рази засвічується "Провір систему токсичності". Був в офіціалів, скинули помилку покатався 3000 км і тепер знову вискочила і не пропадає. Знову записався на діагностику. Мабуть пішов спати лябма зонд після каталізатора, так пояснював мій перший візит в офіціалів компутерщик. Почав поскрипувати чи то домкрат на дорогах "гармошках" чи ще щось, але то гарантії не підляшає. Під'їдає масло в моторі: нігде не тече, не капає. На 1000 км десь від 200-300 грам. Правда після останніх 700 км вроді масло без змін. Газ на авто не поставиш, бо там якісь штовхачі є, що не доцільно потім клапана регулювати, бо треба підбирати ті штовхачі, дуже дорого: ГБО не оплачується. Тому поки не ставив газ. Замучив той режим старт-стоп: думаю стартер з ним довго не протягне. Ні і взягалі це авто має норми токсичності Євро-6. А наше паливо дай Бог, щоб мало Євро-4. Можливо й тому лямба здохла, а може й брак. Ну, після візиту офіціалів відпишусь. Для вилазок на приробу авто класне. І ще шумка в новому дастері на поряжок краща стала.
Плюсы: Кліренс, вмістимість, дизайн зовнішній, при справному стані розхід нормальний. Будматеріали возить на ура - вмістимий. З боксом зверху на даху розхід не збільшився. Провірено 600 км ходу.
Минусы: Ну поки, що: - їсть масло; - лямба-зонд; - поскрипування в районі домкрата.
Совет: Якщо мінуси лікуються то авто нормальне, як економ варіант кросовера. Дизель кажуть кращий, але там є свої болячки.
еще отзывы с Renault Duster - 55шт
объявления с Renault Duster - 2шт
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015