KIA Sportage

(выбрать другую модель)

 SportageГод: 2018
Пробег: 1.500 км
КПП: мех.
Привод: передний
Двигатель: 1.6 turbo дизель
Кузов: внедорожник, 5 дв.
Автор: Максим (Украина, Киев) Дата: 2019.01.08
Расход в городе: 8.0 л/100км, по трассе: 6.5 л/100км, средний: 7.0 л/100км
4 - общая оценка
4 - надежность
5 - комфорт
5 - ходовая
5 - внешний вид
Експлуатую автомобіль вже майже 2 місяці, хоча ще не проїхав і 2000 км. з першими враженнями можу вже поділитись. До цього їздив на автомобілях ВАЗ-2105, Фольксваген Пассат В4, Хюндай Акцент 2008, Хюндай Елантра МД. До вибору автомобіля підходив дуже ретельно, читав всі тест- драйви та відгуки. Дуже хотілось кроссовер, просторий, з великим багажником, економний та на автоматі. Вибір був Кашкай, Куга та Спортейдж. Після довгих вагань та порівнянь вирішив брати Спортейдж. На жаль, все поєднати не вдалось, так як роботизовану коробку принципово брати не хотів, а повноцінний автомат коштує дуже дорого. Також вагався чи потягне двигун 1.6 таку не маленьку машину, а на тест драйві таких машин не було і мабуть не буде((. Можу з впевненістю сказати, що автомобіль відповідає всім моїм прискіпливим вимогам, значних недоліків поки що не знайшов (сподіваюсь і не знайду). Двигун тягне дуже впевнено, ергономіка і якість матеріалів на рівні, комплектація дуже багата, витрати пального адекватні, салон зручний та просторий, багажник досить великий.
Плюсы: Машина економічна, дуже тепла (швидко все прогрівається, не дивлячись, що це дизель), комплактація дуже багата. Робота підвіски дуже подобається.
Минусы: особливих мінусів не знайшов. Єдине, до чого можна придратись, то на великій гучності в магнітолі плаває звук (то голосніше, то тихіше).
еще отзывы с KIA Sportage - 165шт
объявления с KIA Sportage - 4шт
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015