Suzuki Vitara

(выбрать другую модель)

 VitaraГод: 2016
Пробег: 68.000 км
КПП: мех.
Привод: передний
Двигатель: 1.6 бензин
Компл.: GL
Кузов: хэтчбек, 5 дв.
Автор: Дмитро Дмитренко (Украина, Херсон) Дата: 2018.11.12
Расход в городе: 7.8 л/100км, по трассе: 5.5 л/100км, средний: 7.0 л/100км
4 - общая оценка
4 - надежность
3 - комфорт
3 - ходовая
5 - внешний вид
Обирав саме комплектацію GL через її ціну. За 17 тисяч жоден інший виробник не запропонує такий двигун і кліренс. Плюс японська надійність. За 68000 змінив тільки задні гальмівні колодки. Із часом додав зовнішні елементи тюнінгу, змінив штатну магнітолу на андроід ГУ із камерою заднього огляду, поставив лед дхо. Тепер машинка виглядає нічим не гірше за більш дорогі комплектації. Кліренс та висока посадка дозволяють спокійно відчувати себе на наших дорогах. Для молодої родини із однією дитиною це прекрасний варіант що за ціною, що за об'ємом салона. Мені із зростом 185 см місця вистачає із головую, як і дитині на задньому раду. Керування відмінне, кермо не ватне, прекрасно відчуваєш керованість, в поворотах навіть на великий швидкості машина тримається просто шикарно (думав після седана в цьому плані будуть проблеми). Для повного щастя не вистачає тільки круіза та задніх елктросклопідйомників.
Плюсы: Ціна, ціна, ціна. Кліренс, висока посадка, регулювання керма за виносом і висотою, регулювання сидінь за висотою, двигун на 117 кс, багато місця на передньому і задньому рядах.
Минусы: Валка на нерівній дорозі, посередня шумоізоляція. Все, реально більше мінусів немає.
Совет: Якщо зайвих грошей немає, то краще взяти GL, а згодом додавати опції за своїми бажаннями. За великим рахунком в комплектації GL+ є тільки круїз, який не можна доставити в GL.
еще отзывы с Suzuki Vitara - 54шт
объявления с Suzuki Vitara - 2шт
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015