Renault Sandero

(выбрать другую модель)

 SanderoГод: 2012
Пробег: 189.000 км
КПП: мех.
Привод: передний
Двигатель: 1.4 бензин + ГБО
Кузов: хэтчбек, 5 дв.
Автор: Сергій (Украина, Киев) Дата: 2018.02.24
Расход в городе: 9.0 л/100км, по трассе: 6.0 л/100км, средний: 8.0 л/100км
5 - общая оценка
5 - надежность
4 - комфорт
5 - ходовая
5 - внешний вид
Автомобіль купувався у автосалоні. Дивує певне жлобство у дилерів - коврики немає, але радує, що економія стосується тільки деяких матеріалів і не особливо зачіпає надійність авто. До 90 тис км, майже без проблем, крім загорання чеку на 900 км, автомобіль скидав оберти до 1000 і після перезапуску двигуна все пропадало, а з часом знову зявлялося (заправлявся лише на Шелі 95-м ) - діагноз - детонація, вирішення просте - заливати 92, після чого це ніколи не повторялося. Друга проблема - обрив штока полуосі десь на 87 тис км, замінили по гарантії, але промудохали голову три тижні. На 110 тис.км. сталася аварія - на льоду втратив керування і був удар у відбійник на швидкості десь 20 км/год, мотор не зачепило, але виявилося що досить велика частина деталей пластмасова і коштує дорожче чим на вітчізняні, але проблему вирішив. Погнуло капота - порадили поміняти, але це була помилка - через 70 тис новий капот почав на сколах підгнивати, а ось рідні частини були добротно оцинковані і навіть старі потряпини взагалі не почали темніти. За 6 років зробив: все що рекомендують офіціали по ТО плюс на 75 тис заміна передніх амортизаторів (замінив сам за 20 хв біля підїзду, дуже просто, розвал перевірив - не змінився), 170 тис сайлентблоки, шарові, наконечники рульових, рульові тяги, тормозні диски. Поки все. На 140 тис поставив газ, економія супер, трохи стала тупіша, але мені норм. Щодня в середньому 100-200 км, зимовий пробіг - 2 тис за зиму. Зараз думаю міняти на Рено Докер, бо вже малувата. Автомобіль чудовий з погляду надійності та ходової, не дуже зручний в плані комфорту.
Плюсы: Надійність, практичність, безпроблемність, простота в самостійному обслуговуванні, елементарність будови, доступність до всіх части автомобіля.
Минусы: Не дуже зручні сидіння, мало місця для задніх пасажирів, якість оббивки та обшивки.
Совет: Якість нових моделей - я не знаю, а ось мого року - чудові, але з 1.6 краще плюс АBS, бо досить гарно блокуються колеса.
еще отзывы с Renault Sandero - 87шт
объявления с Renault Sandero - 1шт
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015