Daewoo Lanos

(выбрать другую модель)

Год: 2007
Пробег: 161 км
КПП: мех.
Привод: передний
Двигатель: 1.5 бензин
Компл.: SX
Кузов: седан, 4 дв.
Автор: Орест (Украина, Львов) Дата: 2017.03.11
Расход в городе: 9.0 л/100км, по трассе: 6.5 л/100км, средний: 8.5 л/100км
5 - общая оценка
5 - надежность
4 - комфорт
5 - ходовая
4 - внешний вид
Оскільки машинку експлуатую 3 року, за цей час склався відгук про неї. Машина Польскої збірки + це чи - не знаю, але кажуть, що краще. За 3 роки вона мене ніразу не підводила, все працює без нарікань. Ріст у мене 192см і на диво я розміщаюсь з комфортом) при тому, що на задній ряд ще можна нормально сісти. Про мінуси, не подобається, як світять фари в дощ, практично нічого не освітлюють, маленький бардачок, і розхід палива (про нього поговоримо окремо). Пластик в машині твердий, але за рахунок моноліту не скрипучий і ніяк мене не роздратовує, їздив на багатьох машинах і вище класом, так там буває скрип від торпеди релально дратує, хоча і машини вищі класом. Кондиціонер холодить просто прекрансно, я не уявляю, як люди в літку їздять без нього. Кондюк дозаправляв при покупці авто, після чого все працює відмінно, нікуди нічого не витікло. ЛКП в мене ще рідне і в досить хорошому стані.Звичайно є маленькі царапини, але іржа не виступає. Мотор надійний, перевірений з ним проблем взагалі немає.Масло, фільтра замінюю кожних 7-8тис. При нормальній їзді масла не їсть, а якщо починаєш агресивно стартувати та крутити мотор до 5-6тис обертів, тоді на долив в мене йде 100-200грам. По ходовій на 118тис. Замінив задній стійки, передню праву шарову (була рідна) та втулки стабілізатора, на 140тис. Замінив передні стійки, втулки стабілізатоа, ліва шарова (була рідна), сайлентблоки переднього ричага задні (були рідні), верхні опори стійок. Головне все ставити хорошої якості, і не економити на запчастинах, вони для цього авто і так дешеві. Про росхід заправляю виключно 95 Вог, ШЕЛЛ, в мене получається середній розхід 8.7 - 9 літрів, але це за умои спокійної їзди, якщо нажимати педальку сильніше тоді розхід буде 10-11 літрів. Ще згадав мінус, який бісить, лампочки в туманках горять дуже швидко) це при тому, що я їх включаю дуже рідко.
Плюсы: Ціна. Надійність агрегатів. Ремонт можна проводити реально на колінці. Машину знають в кожному СТО та гаражі. Ціни на обслуговування. В відносно не великі гроші можна взяти хорошу комплектацію. Мягка підвіска.
Минусы: Розхід палива. Освітлення фар.
Совет: Обов'язково дивіться, щоб кузов був цілий, а технічний стан автомобіля був хороший. Підбирайте хороші комплектації SE, SX в них вже буде йти кондиціонер, ГУР, Ел.склопідйомники, вони не сильно будуть дорожчі 400-600$ від простої баранки, але комфорту при їзді буде набагато більше.
еще отзывы с Daewoo Lanos - 245шт
объявления с Daewoo Lanos - 2шт
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015