Ford Kuga
КПП: мех.
Привод: полный
Двигатель: 2.0 turbo дизель
Компл.: Trend
Кузов: внедорожник, 5 дв.
Автор: Peter (Украина, Тернополь)
Дата: 2016.06.13
- надежность
- комфорт
- ходовая
- внешний вид
Всім привіт. Може мій відгук допоможе тим хто вагаєтсья чи брати кугу чи ні.
В мене авто 2016 року випуску пробіг на даний момен 1600 км, вже є перші враження.
Почну із хорошого: зовнішній вигляд, дизайн, зруність посадки комфорт на високому рівні мені подобається так само як і динамічні характеристики і розхід.
Однак є мінуси. І перший головний це яксть зборки. Меенджер в салоні запевняв що це іспанська зборка, але зараз читаючи російські форми де власники описують проблеми своїх авто, в мене виникають сумніви.
Перге що вилізло це ще коли отрмував авто - вигнута пластмаса ззовні у нижній частині передьої дверки, коли машину віддавали в салоні (вроді і мили, так принафмі казали) на це не звернули уваги, коли зробив зауваження забрали авто на усування недоліку (в результаті годину просилів в очікуванні), наступна проебма виявилась коли розігнав машину до 100 появився шум у верхній частині вікна, таке враження що вікна не докінця закриті, перевірив, ні таки закриті, почитав на форумі - вікна не добре прилягають до ущільнювача і треба робити проклейку додатковим ущільнювачем ... жесть, далі на 1000 пробігу появився скрип ззаді в районі багажнику - таке враження що десь треться обшивка об щось. Далі появився невеличкий стук в районі водійських дверей при їзді по нерівностей, таке враження десь провід об щось стукає. Ще один звук також ішов від задньої фари - неприємний звук тертя від лівої задньої фари об обшивку ато - усунув проклейкою антискипу під нею - це єдине що усунув. Із іншим доведеться іхати до дилера.
Не знаю як далі поведуть себе інші агренати авто, але поки я не дуже задоволений покупкою.
Попереднє авто було Fiesta 2012 року, жодних проблем із ним не було, ніяких шумів посторьонніх, ніякого постукування, а тут авто за 30 шт і таке. Не очікував такого від ford. Наступна машина буде вже іншої марки.
Коврки гумові оригінальні не рекомендую брати, користі ніякої, весь бруд буде під ними, замовив ворсові 3D виявилось ззаді по довжині вони короткуваті :(, мабуть краще взяти якісь дешеві гумові.
Організація багажника теж не дуже, без доробок не можливо нічого закріпити. Навіть у фієсті були ліпучки і ремінці.
Плюсы: Зовнішній вигляд.
Повний привід.
Потужний двигун.
Ходова.
Минусы: Зборка.
Посторонні звуки в салоні.
Органайзер багажника.
еще отзывы с Ford Kuga - 87шт