Chevrolet Captiva

(выбрать другую модель)

 CaptivaГод: 2016
Пробег: 1.200 км
КПП: авт.
Привод: полный
Двигатель: 2.2 turbo дизель
Кузов: внедорожник, 5 дв.
Автор: Євген (Украина, Талалаевка) Дата: 2016.05.20
Расход в городе: 9.2 л/100км, по трассе: 8.5 л/100км, средний: 8.9 л/100км
5 - общая оценка
5 - надежность
5 - комфорт
5 - ходовая
4 - внешний вид
Купив 5 травня 2016 року. Колір - білий перламутр. З таким пробігом рано говорити про надійність і про машину вцілому, але на даний момент все працює. Дуже порадувало те , що машина рестайлінгова. І те що ціна на нову версію практично не виросла. Передок - огонь, салон теж допрацювали. Бік і задня частина , нажаль, залишились майже такими ж як і в попередній версії. Пластик в салоні не сильно м"який , але і не дубовий. На деяких деталях економили- це видно, та все ж за такі гроші нічого подібного і близько не купиш. Ціна більш ніж адекватна.
Плюсы: Дизель бадьорий, ціна, 7 місць, гарна комплектація, класні зеркала, ще й парктронік передній і задній + камера заднього виду, непогана шумоізоляція, плавність ходу.
Минусы: Дизель міг би споживати на літр чи півтора меше, не сподобались дверні ручки (пластикові), заводська гума не дуже, якщо порівнювати з бріджстоун або континентал. Шеві май лінк треба обновлювати - стандартна прошивка не дає змоги реалізувати деякі функці мультімедіа (такі як мірорлінк, навігація).
Совет: Беріть і не думайте. Сам довго вибирав і вважаю, що кращої машини в бюджеті до 35 000 дол. ви не знайдете.
еще отзывы с Chevrolet Captiva - 33шт
объявления с Chevrolet Captiva - 1шт
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015