Daewoo Lanos

(выбрать другую модель)

 LanosГод: 2006
Пробег: 78.000 км
КПП: мех.
Привод: передний
Двигатель: 1.5 бензин
Компл.: База
Кузов: седан, 4 дв.
Автор: Михаил (Украина, Ровно) Дата: 2015.12.04
Расход в городе: 10.0 л/100км, по трассе: 8.0 л/100км, средний: 10.0 л/100км
4 - общая оценка
4 - надежность
3 - комфорт
3 - ходовая
4 - внешний вид
Добрий день всім хто має авто Ланос, і ті хто планують його купити! І так вперед рушаємо))) Ланос-Поляк 2006 рік чорного кольору! Дуже динамічний мотор, ось, і просить давити на кашетку як в місті так, і за місто не можу їм іхати 30-40 км за годину, він просить давай їдь, а не плетися!!! Ось Вам і розхід палива по місту в 10 літрів 92 полюбому, на трасі 8-9 як не крути більше 100 так і буде!!! Придбав його 5 місяців тому, по кузову притензій не має! Но за 9 років там нічого не мінялося: По двигуну ПГБЦ тікла, хозяїн за авто взагалі не дивився!!! Короче добавивши на ремонт 300 доларів все супер, і авто став мені 4000 тисячі долярів, і практично все мені подобається. Багато я не міняв тільки всі розхідні матеріали, ремні, Помпу, два задніх ступичних підшипники, зщеплення, корзину, і вижимний, і все. Дуже шустрий автомобіль! З моменту покупки проїхав 2 тисячі. Можу сказати одне в салоні нічого не гримить все працює справно, крім коректора фар, не очікував, що пічка буде так працювати чудово! У мене в Сенсі було хуже! Чіплаю захистом двигуна на поганих дорогах ну дуже низька, і м"ягка! Думаю, що робить??? Ну це не вихід по полям не поїздиш))) а коли в салоні комплект пасажирів то взагалі!!! Для який доріг їх робили не можу зрозуміти, но точно не для наших))) Супер пече по трасі Рівне-Київ!!!))) Ще скрипить педаль зщеплення при відпусканні, і то не завжди, і не можу знайти причину, можливо це болячка Ланосів?
Плюсы: Динамічне авто! Обгони будь-яки на ура! Це не мій Сенс! Все чітко вмикається, но КПП мені не дуже порадувала, все чітко згідний, но не хуже чим в мого Сенса було. Тобто ця машина просто машина з допотопним мотором який хаває бензин!!! І мені кажеться розхід палива дуже великий)))
Минусы: Чіпляю захистом двигуна! в тому місці де гофра і піддон двигуна чуть с правого боку! Не знаю, що і робить! Дуже низька машинка.
Совет: Я цей автомобіль не раджу брати! Тому,що розхід палива дуже великий, і він надно застарілий на даний час! Запчастини дорого коштують так як на іномарки, хоча рік назад деталі були дуже дешеві.Поляка в доброму стані найти дуже важко! А ЗАЗ ЛАНОС І ЗАЗ СЕНС це зовсім не ті машини! Мій вердикт машина як машина. Виконує свої функції і завезе з пункту А в пункт В. Порівняно з СЕНСОМ який в мене був до цього Ланоса. Ланос краще на 100 відсотків, включаючи покраску і т.д. Необхідно збирати гроші, і хочу купити Форд фиеста!
еще отзывы с Daewoo Lanos - 245шт
объявления с Daewoo Lanos - 3шт
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015