Renault Laguna Estate

(выбрать другую модель)

 Laguna EstateГод: 2011
Пробег: 61.000 км
КПП: мех.
Привод: передний
Двигатель: 1.5 turbo дизель
Кузов: универсал, 5 дв.
Автор: Антон (Украина, Житомир) Дата: 2015.05.18

3 - общая оценка
5 - надежность
3 - комфорт
4 - ходовая
5 - внешний вид
Володію цим чудом рік, накатав і по Україні і по Євросоюзу дофігіща, плюси та мінуси виходячи з власного досвіду, а не роздумів і розповідей знайомих)). Зважаючи на головний недолік описаний нижче, задумався помінять на мерседес Е 2004 -2005 року народження і з пробігом в раза три більшим, що думаєте на цей рахунок, варто??? Якщо щось цікавить пишіть, з радістю відповім на питання які вас цікавлять і які я не розкрив))).
Плюсы: 1. Просторий салон. 2. Мега великий багажник в універсалі (якщо опустити спинки задніх сидінь виходить бус)) ). 3. Нереально економічний та шустрий мотор. 4. Дуже зручна посадка для водія та пасажирів. 5. Навігація Том Том просто космос, краща яку зустрічав. 6. Акустика в моїй моделі (не Бос але і не сама дешева аудіо підготовка) грає дуже кльовенько! 7. За трасу тримається мертвою хваткою. 8. Тормоза відмінні. 9. Наявність юсб, 2х зонного клімата. 10. Норм кліренс при умові встановлення максимально допустимої по висоті гуми. 11. Адекватна вартість обслуговування як для авто такого віку.
Минусы: 1. Таке враження ніби попав у погремушку, тарабанить з усіх боків, проклейка не допомагає, реально печальний конструктивний недолік(((. Єдине з чим так і не зміг змиритись. 2. Твердовата, ями відчуваються суттєво, але відповідно керується добре, виходить +-. 3. Слабенька шумоізоляція.
Совет: Машина по всіх критеріях класна, я навіть змирився з слабою шумкою і твердістю підвіски. А от жужання і тарабаніння елементів салона мене вбивають. Єдиний недолік який портить все враження про авто, стирає його в 0. Якщо вас не лякає гремучий салон і слаба шумка, беріть, кращого авто не знайдете. При купівлі на вторичному ринку звертайте увагу на пробіг, хоча мотор хороший (йде в нісани і в мерседес) ресурс як я зрозумів до 180тис, а там можуть бути реальні проблемки. Паливну систему всі радять сіменс, лякають проблемаьичністю паливної делфі.
еще отзывы с Renault Laguna - 28шт
объявления с Renault Laguna - 1шт
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015