Citroen Berlingo Multispace

(выбрать другую модель)

 еще 4 фото
Год: 2012
Пробег: 12.000 км
КПП: мех.
Привод: передний
Двигатель: 1.6 turbo дизель
Кузов: универсал, 5 дв.
Автор: Роман (Украина, Житомир) Дата: 2013.10.17

4 - общая оценка
4 - надежность
4 - комфорт
3 - ходовая
4 - внешний вид
Придбав авто трохи менше року тому. Наїздив не дуже багато - 12000 км. Пройшов перше планове ТО у ОД (АИС). Ейфорія від покупки трохи вщухла, тому хотів би поділитися об"єктивними враженнями. Чому обрав саме Берлінго? Мені потрібне було авто 2 в 1 - для сім"ї і для бізнесу. Щоб при потребі можна було перевезти не тільки пасажирів, а й вантаж. АИС мене спокусив великою знижкою на тестовий автомобіль (на тест-драйвах наїздив 1200 км). За рахунок цієї знижки мені додаткові опції дістались, можна сказати, безкоштовно. Перше, що зробив - викинув фірмові килимки і замовив комплект (в тому числі і в багажник) з високими бортиками. Біля педалі зчеплення стирчала з підлоги ніжка якогось болта. Нога постійно чіплялась - мусив його підрізати і надіти пластикову заглушку. Купив на ринку і прикрутив бризговики. Ефект очевидний. Їздив і в сніг, і в дощ, і в болоті буксував. Було всяке. Склепав собі ящика між сидіннями (фірмовий пластиковий - ну дуууже дорого) - на фото видно. Ще - тонування вікон, чохли на сидіння і сталеві диски під зимову гуму. Поломок не було. Правда, на 8-й тисячі (!!!) застукали стійки стабілізатора. Думав, на першому ТО замінять по гарантії - відмовили! Така політика Сітроена! Поцікавився, скільки коштуватиме фаркоп (оригінальний, щоб гарантію не втратити) - ледь не зомлів - 6600 грн з установкою!
Плюсы: Не буду довго перераховувати, що мені в авто подобається, назву основне - висока посадка, високий дах, голова не впирається, гарна оглядовість, просторий салон, зручні сидіння. Можливість перевезення габаритних вантажів. Задні сидіння при потребі легко виймаються. Тяговита. Досить низький розхід (в середньому - 7 л).
Минусы: Малі кишені на дверних картах і малий бардачок. Дуже високі ціни на додаткові опції і аксесуари. Занадто легко перемикається світло джойстиком - іноді при перемиканні ближнього-дальнього можна випадково взагалі світло вимкнути. Але самий великий мінус - це гарантійне обслуговування! Політика Сітроена така, щоб всіляким можливим чином відмовити вам в гарантії. Як приклад - відмовили в заміні стійок стабілізатора, хоча на Опелі міняли двічі, на Форді міняли навіть рульову. Як альтернативу запропонували замінити одну, а другу - за мій рахунок. Відмовився, тому що одна їхня кісточка коштує 600 гривень! Я на Боші замінив обидві на Лемфордер за 500 (з роботою). Мабуть, доведеться плюнути на гарантію і обслуговуватися у більш адекватних сервісах.
Совет: Якщо готові робити ремонт за свій рахунок - купувати.
еще отзывы с Citroen Berlingo - 55шт
объявления с Citroen Berlingo - 0шт
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015