Citroen C3 Picasso

(выбрать другую модель)

 C3 PicassoГод: 2013
Пробег:
КПП: мех.
Привод: передний
Двигатель: 1.6 turbo дизель
Компл.: комфорт
Кузов: минивэн, 5 дв.
Автор: Данило (Украина, Винница) Дата: 2013.04.13

4 - общая оценка
4 - надежность
4 - комфорт
4 - ходовая
4 - внешний вид
Дуже, я би сказав, чудове та душевне авто. Взяв його саме за затишний, дружній салон та шкіряне кермо ))) На потребу шукав авто як на кожен день та економічне, так і виїзджати на відпочинок та вихідні доволі великою сім”єю. Мав до того кілька авт, у тому числі і куплені свого часу у салоні гольф та і30, але це авто у порівнянні салонів має набагато цікавіший та комфортніший салон з якісних матеріалів. Їздити на цьому Сітроєні одне задоволення, завдяки величезній позитивній енергії, закладеній у це авто французькими конструкторами. З самого початку хотів саме легковий мінівен чи універсал а не гужовий фургон-пиріжок чи перероблений бусік. Перші враження навіть вищі від очікуваних – аристократичний європейський вигляд, просторий височенний салон, де легко дихається, висока посадка та височенький кліренс, тиха робота двигуна та хороша звукоізоляція, ще хороша керованість завдяки широкій короткій базі, входить у повороти надійно мов би бронетранспортер. Багажник місткий, на море можна все вмістити. Зарано говорити про витрати пального , тільки звикаю до управління, розбираюсь у функціях , обкатую. Але вже зараз середній показник на комп”ютері 5 л/100км. Думаю так воно приблизно і залишиться. Заливаю пальне тільки на двох перевірених заправках. Автівкою задоволений, продажем у салоні Сітроен задоволений - дали знижку по акції, подарували килимки у салон, уважно ставились, все пояснили, добре зробили передпродажну підготовку, хоча доволі довго чекав з виробництва з додатковими опціями. Дітям авто теж сподобалось, їм комфортно та просторо, вже хотять десь далеко разом поїхати. Рахую Сітроен та Рено за надійні авто, на які не чути багато нарікань, тому купив спокійно без вагань, хоча їх на дорогах ще не багато. Акустична система застаріла на СD, звучання на 4 бали. Не дуже зручно вижимати зчеплення, щось там є не комфотне, нога у туфлі з догим носиком чіпляється вгорі ))), важіль перемикання передач довгий, переключається також на 4 - не супер. Знизу спереду є якась поперечна трубка-тяга, яка забирає кліренс і якою можна зачепитися. Отаке воно сімейне авто+авто на кожен день.
Плюсы: Привабливий вигляд. Багато потрібних додаткових опцій, які можна замовити. Заздалегідь хвалити поки не буду.
Минусы: Є дрібні недоліки та застарілості, як то CD програвач, 5-ст коробка швидкостей. Могли б вже кліренс зробити 17.5-18 см, якщо вже так у характеристиках пишуть. Але у машині того нема. Ще заздалегідь сварити поки не буду.
Совет: Привабливе, комфортне, економне сімейне авто. Обов"язково візміть для дітей клімат-контроль, та заводське тонування задніх вікон.
еще отзывы с Citroen C3 Picasso - 19шт
объявления с Citroen C3 Picasso - 0шт
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015