Hyundai Getz 5-и дверный

(выбрать другую модель)

 Getz 5-и дверныйГод: 2007
Пробег: 100 км
КПП: мех.
Привод: передний
Двигатель: 1.6 бензин
Кузов: хэтчбек, 5 дв.
Автор: Володимир Процик (Украина, Львов) Дата: 2013.04.12

5 - общая оценка
5 - надежность
4 - комфорт
4 - ходовая
5 - внешний вид
За свою ціну - дуже вдала машина: проста, надійна, невибаглива, досить комфортна і гарна на вигляд. Сидячи всередині - не відчуваєш себе в маленькій машині. З ростом 193 см від'їздив в цій машині 5 років. Звичайно, в далекій дорозі >300-400 км втомлюєшся, але в місті іздити дуже зручно. Потужний мотор + механічна коробка перетворюють машинку на болід якому немає рівних на світлофорі. Підвіска м'яка і досить коротка - їздити дуже комфортно, але не по великих ямах ) На трасі добре тримається дороги, навіть, на швидкостях >150км. При спокійній економній їзді витрата пального - 5.5л траса, 8-9л місто. За 100 тис. пробігу поміняв позапланово тільки задні амортизатори - після попадання в яму. На нерідних аммо KYB машина веде себе набагато краще (до цього - зад дуже розхитувало при повній загрузці). На покриттю типу грубої бруківки, каміння - рульова рейка любить неприємно стукати. Стукає стабільно майже із самого початку. Пробував підтягувати - вистачило ненадовго - сказали "це особливість а не дефект".
Плюсы: Співвідношення ціна/те, що отримуєш: електропакет, АБС+ЕБД, електропідсилювач руля, протитуманки, кондиціонер. Гарний салон. Потужний і економний мотор. Машина не доставляє проблем.
Минусы: Рульова рейка деколи стукає. Підвіска для добрих доріг. Трохи тверда педаль зчеплення. Висока посадка у водія (хоч це - плюс для жінок).
Совет: Безпроблемна машина, варта своєї ціни.
еще отзывы с Hyundai Getz - 64шт
объявления с Hyundai Getz - 0шт
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015