Ford Sierra

(выбрать другую модель)

Год: 1989
Пробег:
КПП: мех.
Привод: задний
Двигатель: 2.3 дизель
Компл.: гидрач, 5-кпп,
Кузов: хэтчбек, 5 дв.
Автор: Виталик (Украина, Ровно) Дата: 2012.11.07

5 - общая оценка
5 - надежность
4 - комфорт
4 - ходовая
4 - внешний вид
Скажу зразу це перший автомобіль, який у мене був і який я вибирив сам! (До цього давали користуватися Chery jaggi 1.3 бензин.) купив в 2010році, у дуже поганому стані, і биту в передню праву сторону. За 2 роки поміняв тільки: Генератор (був вже неробочим при покупці) 250грн., ліву передню пружину ( теж при покупці) 150грн., переварив днище за 1500грн., поміняв лобове (побите перед покупкою) 500грн.(разом з роботою), поміняв механізм склоочисників (також перед покупкою був зроблений якнебуть, купив інший за символічну ціну в 20 грн.:)), міняв задню гранату (кулак зовнішній) 200грн. Тобто як видно виправляв погане ставлення попереднього власника! АЛЕ за 2 роки НІКОЛИ не зупинявся в дорозі!!! плюс до всього дізнався що двигун неубиваємий, а після убивання тагне як майже несталося нічого! (мені вже попався перегрітий, як потім вияснилось). Краще ВАЗів (вже їздив і на них) в 2-3 рази + комфорт!! Розганяв до 140 км/год., з убитим двигуном, а далі стояв огранічітєль у виді підкрученого болта максимуму на тросі газа:)
Плюсы: Гідропідсилювач, 5-кпп, 5-дверка, складаються заді сидіня (хетчбек), великий багажник, приємна у керуванні, незважаючи на 2.3 дуже економічна машина (може звучить смішно але скільки не заливав завжди хватало солярки:) було шо і по 3л., і по 5л. Зимою можна зробити літо в салоні!, хороший щиток приборов, все інформативно на її вік.
Минусы: Корозія! особливо задні арки, пороги, моловато світла(ближнє), (хоча протитуманки в деяких випадках помагають), зимою треба грузить машину чим небуть шоб прижать до дороги (задню частину), нехвватає швидкості склоочисникам.
Совет: В першу чергу дивіться на кузов! на наявність корозії задніх арок - це їх хвороба найбільша! Коли їдете дивитися машину беріть з собою людину яка розбирається в двигунах і кузові, якшо знайдете ухожену машину вона вас ніколи непідведе. Краще беріть 1.8 турбо дизель, або 2.0 газ/бензин.
еще отзывы с Ford Sierra - 55шт
объявления с Ford Sierra - 0шт
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015