KIA Rio Sedan

(выбрать другую модель)

 Rio SedanГод: 2012
Пробег: 500 км
КПП: мех.
Привод: передний
Двигатель: 1.6 бензин
Компл.: ТОР - 1,6 механ
Кузов: седан, 4 дв.
Автор: Володимир (Украина, Львов) Дата: 2012.07.10

5 - общая оценка
5 - надежность
5 - комфорт
5 - ходовая
5 - внешний вид
Автомобілем користуюся 2 тижні. До того Шкода та Пасат-В5 (дизель). Взяв комплектацію ТОР - 1.6 механіка. Пробіг 500 км. Можна було брати 1.4 мех MID вже, але розумні люди підказали, що краще тиждень почекати і не варто економити на безпеці і 127 л.с. перед 107 л.с. має при обгоні велику перевагу (в чому і переконався). І всі решта переваги мають своє місце: кількість подушок безпеки, клімат, підігрів, акустика і .т. д. Легка і послушна в керуванні, маневрена, двигун не чути, інколи складається враження на холостих, що автомобіль заглох. І ще великий плюс, це багажник. Дасть фору універсалам. Можна завантажити в нього все що завгодно, і буде ще половина вільного місця. Розхід палива 5.3 траса/7.3 місто, але це все з кліматом і режим обкатки. Бруківку проковтує легенько і ями також, руль чітко залишається в руках. Звичайно дизайн не повинен бути на першому місці, а надійність і зручність (тут все порядку в атомобілі), але всі скромно мовчать, що пішоходи і автомобілісти обертаються, або зупиняються щоб роздивитись. Всі без виключення ставлять один діагноз - БОМБА. Дрібниця, але приємно.
Минусы: Потрібно бути обережним при паркуванні передом, щоб не залишити бампер на бордюрі. При паркуванні задом немає жодних проблем.
Совет: Якщо є можливість доплатити 10% вартості автомобіля, то тільки версія - ТОР. Якщо нема фінансової можливості, то 10% взяти кретиту і знову ж таки тільки версія - ТОР.
еще отзывы с KIA Rio - 102шт
объявления с KIA Rio - 1шт
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015